Gratis afbestilling Book mindst 2 dage før og få fordel af gratis annullering.

ingen bedømmelse
0 anmeldelser
Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Beskrivelse af Overnatningssted

Konference- og funktionsfaciliteter til rådighed til alle lejligheder med fuld forplejning efter anmodning. Receptionen har en række tjenester til rådighed for at hjælpe dine forretningsbehov, scanning, fotokopiering og printfaciliteter. Black Rock Inn er det nyeste motel i Blackwater og kan prale af 72 moderne enheder med en restaurant på stedet, der tilbyder en række forskellige spisestile og moderne bistro og bar.

Et fremragende mellemlanding for dem, der skal længere mod vest, tilbyder fremragende indkvartering, lækker mad og en adgang til den lokale kulmineindustri. Mineture udføres til Jellinbah Mine og BMA Blackwater Mine ugentligt. De er små gruppeture og en glimrende måde at forstå åbne minedrift. Township tilbyder et lille indkøbscenter og et fantastisk svømmecenter med opvarmede pools og OL-kvalifikationsfaciliteter.

Black Rock Inn Politikker og Betingelser

- Afbestillingsregler: 24 timer før ankomst. I tilfælde af en sen afbestilling eller udeblivelse, vil du blive opkrævet den første nat af dit ophold.
- Indtjekning fra kl. 14.00 til 19.00.
- Check ud kl. 10:00.
- Betaling ved ankomst med kreditkort, debetkort og kontanter. Bemærk venligst, at denne ejendom kan forhåndsgodkende dit kort. American Express kreditkorttillæg = 2,75 %.
- Skatter inkluderet.
- Morgenmad inkluderet.

Generel

- Receptionens åbningstider:
Mandag-fredag: 7:00 - 19:00.
Lørdag og søndag: 9:00 - 17:00.
- Intet udgangsforbud.
- Ikkeryger.
- Ingen aldersbegrænsning.
- Maksimalt ophold på 14 dage. (Auto-translated from original language)

Se de ledige

Ankomst
Afrejse
Gæster

Område

Faciliteter