Bæredygtighed niveau 1
Gratis WiFi

Selina Frishman Tel Aviv

Gratis afbestilling Book mindst 2 dage før og få fordel af gratis annullering.

9.4
Fabelagtigt
2 anmeldelser
Perfekt beliggenhed
Superb personale
Fantastisk renlighed

Beskrivelse af Overnatningssted

Hos Selina Frishman Tel-Aviv kan du finde et udvalg af lokaler, der passer til dine behov, en lokal-frisk-hipet tagrestaurant-bar eller husets kaffe i indgangen, et veldesignet og udstyret stort co-work-rum med et møde værelse eller telefon, wellness-aktiviteter.

Lokale ture og mange aktiviteter: Nyd et fantastisk lokalsamfund, der betragtes som deres lokale knudepunkt. Du vil kunne lave mad i vores fælles køkken og nyde selskabet med andre gæster på Selina Home.

Dette 3-stjernede hotel tilbyder et fælles køkken og roomservice. Hotellet har familieværelser. Værelserne på hotellet er udstyret med garderobe og tv.
Værelserne på Selina Frishman Tel Aviv har aircondition og skrivebord.
Indkvarteringen har terrasse. Populære seværdigheder i nærheden af ​​Selina Frishman Tel Aviv omfatter Bograshov-stranden, Gordon-stranden og Jerusalem-stranden. Den nærmeste lufthavn er Ben Gurion Lufthavn, 25 km fra hotellet.

Selina Frishman Tel Avivs politik og betingelser:

AFBESTILLINGER OG NO-SHOWS
Annullering af en transaktion i overensstemmelse med forbrugerbeskyttelsesforordningerne (annullering af en transaktion), 2010-5771 og forbrugerbeskyttelsesloven, 5771-1981

FLEKSIBLE RESERVATIONER:

Aflysninger eller ændringer skal foretages senest kl. 15.00 (lokal tid) mindst 1 dag før ankomst. Aflysninger og udeblivelser foretaget efter dette tidspunkt vil resultere i et afbestillingsgebyr for første nat plus skat.

IKKE-REfunderbare RESERVATIONER

Det fulde beløb for opholdet (med skatter) skal betales på forhånd med kreditkort ved reservationstidspunktet.

Ikke-refunderbare reservationer er blandt andet dem, der er foretaget gennem tidlige reservationskampagner og reservationer for minimum ophold. Husk, at ikke-refunderbare reservationer kræver fuld betaling af kontoen for at reservere. Betalingen vil blive behandlet og debiteret fra det autoriserede kreditkort. Hvis opkrævningen afvises, kan reservationen blive annulleret. Der gives ingen refusion for aflysninger, fravær eller for tidlig afgang.

ALDERSPOLITIKKER
Ung, vild og fri? Husk en vigtig detalje: Alle gæster skal være 18 år eller ældre for at bo på en delt sovesal. Hvis du er under 18 år, skal du være ledsaget af et familiemedlem eller en værge (18 år eller ældre) i et privat værelse. Vi vil bare gerne sikre os, at du er i god behold!

LOKALE SKATTER
Gæster kan blive bedt om at betale yderligere lokale skatter eller andre lovpligtige gebyrer ved indtjekning. Spørg og tredobbelttjek før du betaler!

ANDRE GENERELLE BETINGELSER
- Rygning: Ikke tilladt på Selina lokationer. Ja, det er et stort tal...men et gebyr på $300 vil blive faktureret til gæster, der ikke overholder dette. Ikke det værd!
- Kølere: Din køler er ikke tilladt på Selina-lokationer.
- Mad og drikkevarer: Hvis medbragt uden for Selina, må mad og drikke ikke indtages i fællesarealer, med undtagelse af fælleskøkkenet.
- Kæledyr: Selina er kæledyrsvenlig! Kæledyrsejere er forpligtet til at reservere private værelser, da kæledyr ikke er tilladt i sovesale. Der er også en pris på $10 per kæledyr per nat.
- Håndklæder: For gæster, der bor i sovesale, er der et lille håndklædedepositum. Depositummet vil blive refunderet, når håndklædet er returneret ved udtjekning.
- Nøgledepositum: Gæster i sovesale vil blive opkrævet et lille nøgledepositum, som vil blive refunderet, når nøglen returneres ved udtjekning.
- Bagage: Bagageopbevaring er tilgængelig i receptionen og er gratis i 24 timer. Der vil være et gebyr på 5 USD per dag, der afhænger af tilgængelighed.
- Du kan annullere din reservation gratis inden for de første 4 timer efter reservationen, uanset den valgte pris.


Generel:
Reception: fra kl. 08.00 til 22.00
Intet udgangsforbud. (Auto-translated from original language)

Bedømmelser og vurderinger

9.4
Fabelagtigt
2 anmeldelser
 • Sikkerhed
  10
 • Område
  10
 • Personale
  10
 • atmosfære
  8
 • Renlighed
  10
 • Værdi for pengene
  10
 • Faciliteter
  8

Se de ledige

Ankomst
Afrejse
Gæster

Bæredygtighed niveau 1

Dette hostel er begyndt at introducere praksis, der resulterer i en positiv social og miljømæssig påvirkning, og forstår de grundlæggende principper i Trappen til Bæredygtighed.
Læs mere

Område

Seneste anmeldelser

9.4
Fabelagtigt
22.5.2024
Had a great time. Location is more than perfect. Price is good. Nice cafe. Didn’t cook while there as I was mostly with family so we ate out a lot. Can’t comment on kitchen on atmosphere as much. Didn’t get involved in the hostel but it looked fun. Would stay there again for sure next time in Israel.
vis mere
Mand Group, 18-24
8.3
Fremragende
15.7.2023
The location is perfect and it’s very clean. But the dorms are really small and the bathroom even smaller. Not a good place for meeting people too
vis mere
Mand, 25-30

Faciliteter

 • Gratis

  • Gratis WiFi
 • Generelt

  • Nøglekortadgang
 • Serviceydelser

  • Internetadgang
  • Reception åben døgnet rundt
  • Rengøring
 • Mad og drikke

  • Restaurant
  • Bar
  • Cafe
 • Underholdning

  • Wi-Fi

Flere hoteller i Tel Aviv