Gratis WiFi

Yugo Explore - Highfield Park

Gratis afbestilling Book mindst 15 dage før og få fordel af gratis annullering.

9.7
Fabelagtigt
2 anmeldelser
Perfekt beliggenhed
Superb personale
Fantastisk renlighed

Beskrivelse af Overnatningssted

Yugo Highfield Park ligger 1,2 km fra Glasnevin Cemetery Museum og tilbyder indkvartering med fælles opholdsstue, have og døgnåben reception. Der er gratis WiFi overalt på ejendommen.

Samtlige ferieboliger har adgang til et fuldt udstyret køkken, så gæsterne kan tilberede deres egne måltider. Alle soveværelser har eget brusebad.

Splinterny i januar 2020, Highfield Park er en Dublin campus indkvartering med masser af grønne områder! Det er meget tæt på TUD's Grangegorman Campus (3 minutters gang væk) og Trinity College.

Campus byder på en række valgmuligheder, fra dobbeltværelser til ensuiter, studios til porthuse og rækkehuse, hvilket giver dig forkælet valg. At bo her vil betyde, at du også har adgang til et fitnesscenter og studie på stedet, studieværelser, fælles køkkenrum, biografområde og endda en udendørs vandresti og grillpladser.

Du vil også være ideelt beliggende kun 5 minutters gang fra et LUAS-stop - praktisk!

Yugo Highfield Parks politik og betingelser:

Afbestillingspolitik:
Refunderes: 14 dage før ankomst. I tilfælde af en sen aflysning eller udeblivelse, vil du blive opkrævet det fulde beløb for dit ophold.
Ikke-refunderbart: I tilfælde af aflysning eller udeblivelse, vil du blive opkrævet det fulde beløb for dit ophold.

Check ind fra kl. 15.00.
Check ud indtil kl. 10.00.

Betaling med kreditkort/debetkort (kun Visa/Mastercard/American Express).
Skatter inkluderet.
Morgenmad ikke inkluderet.

Generel:
24 timers reception.
Intet udgangsforbud.


Booking vilkår og betingelser

Generel

Disse vilkår og betingelser er mellem og skal binde ejendommens ejer eller forvalter ("vi", "os" og "vores") og de(n) feriegæster, der booker vores ejendom ("Ejendommen") gennem Yugo (hver en "Booking") ”). Referencer til "du" eller "du er" er referencer til den person, der foretager reservationen, og alle medlemmer af partiet. Enhver reservation er underlagt vilkårene og betingelserne. Vores bekræftelses-e-mail indeholder hele aftalen mellem os og dig og danner grundlaget for din aftale med os, så læs dem omhyggeligt. Intet i disse vilkår og betingelser påvirker dine sædvanlige lovbestemte rettigheder.

Foretag din reservation

Book et værelse hos os ved at foretage den betaling, der er angivet i det oprindelige tilbud, som vi har givet dig (“Tilbuddet”). Reservationen skal foretages, og disse vilkår og betingelser træder i kraft, når den fulde betaling er modtaget af Yugo, og du har modtaget en e-mail fra os, der bekræfter reservationen og inkluderer afbestillingspolitikken (som nedenfor). Alle reservationer kræver, at du foretager alle betalinger på reservationstidspunktet. Du bør omhyggeligt kontrollere detaljerne i tilbuds- eller reservationsanmodningsformularen, før du foretager nogen betaling til Yugo vedrørende din reservation, såvel som bekræftelses-e-mailen og informere os straks om eventuelle fejl eller udeladelser.

Betaling for din reservation

Alle betalinger skal foretages på reservationstidspunktet. Hvis du undlader at foretage den skyldige betaling til os fuldt ud og til tiden, er vi berettiget til at behandle din reservation som annulleret af dig, og annulleringspolitikken (som nedenfor) gælder.

Hvis du annullerer eller ændrer din reservation

Hvis du har brug for at annullere eller ændre din reservation, skal du skrive til os eller e-maile os hurtigst muligt. En annullering eller ændring træder ikke i kraft, før vi modtager bekræftelse fra dig. Annulleringspolitikken beskrevet i din e-mailbekræftelse ("Afbestillingspolitik") gælder for din reservation, og Yugo refunderer ethvert beløb, som du har til gode i henhold til den aftalte afbestillingspolitik. Hvis: en eventuel saldo, der kræves af dig, ikke betales inden for de tidsrammer, der er angivet i afbestillingspolitikken, eller du ikke ankommer til ejendommen inden for 24 timer efter dit ankomsttidspunkt uden at give os besked, så er vi berettiget til at behandle din reservation som værende annulleret af dig, og afbestillingspolitikken gælder.

Hvis vi annullerer eller ændrer din reservation

Vi forventer ikke at skulle foretage ændringer i din reservation, når den er aftalt mellem dig og os, men nogle gange opstår der problemer, og vi er nødt til at foretage ændringer eller meget lejlighedsvis annullere reservationer. Hvis dette sker, vil vi kontakte dig, så snart det er praktisk muligt og informere dig om annulleringen eller ændringen af ​​din reservation. Hvis vi annullerer din reservation, refunderer Yugo dig eventuelle gebyrer, du allerede har betalt til Yugo. Vi vil dog ikke være forpligtet til at refundere dig for eventuelle gebyrer, du måtte have betalt til en tredjepart i forbindelse med din reservation (herunder, uden begrænsning, gebyrer for rejser, underholdning, aktiviteter eller forsikring).

Ejendommen

Du kan ankomme til ejendommen efter det tidspunkt, der er angivet af os på ankomstdatoen for din reservation, og du skal forlade det tidspunkt, som er angivet af os på den afrejsedato, vi giver dig. Vi vil give dig besked om disse tidspunkter skriftligt forud for dit ophold. Hvis din ankomst bliver forsinket, skal du kontakte den person, hvis oplysninger er angivet på reservationsbekræftelsens e-mail, så alternative arrangementer kan træffes. Hvis du undlader at gøre det, kan du muligvis ikke få adgang til ejendommen. Hvis du undlader at ankomme ved middagstid dagen efter ankomstdatoen, og du ikke informerer kontaktpersonen om din forventede sene ankomst, kan vi behandle reservationen som værende annulleret af dig, og vi er ikke forpligtet til at refundere dig for allerede gebyrer. betalt til os. Se venligst afbestillingspolitikken for yderligere detaljer.

Dine forpligtelser

Du accepterer at overholde de regler, der er angivet i enhver ejendomsmanual på Ejendommen og alle andre regler, der med rimelighed er specificeret af os fra tid til anden, og sikre, at de overholdes af alle medlemmer af dit parti. Du accepterer at holde og efterlade Ejendommen og inventaret, herunder genstande såsom køkkenudstyr, service og glas rene og i god stand (som kan leveres). Du accepterer ikke at forårsage skade på vægge, døre, vinduer eller nogen anden del af Ejendommen eller at gøre noget, der med rimelighed kan anses for at forårsage gene eller gener for os eller nogen anden beboer af tilstødende eller tilstødende ejendomme. Vi forbeholder os retten til at opkræve gæster for omkostningerne ved at udbedre skader forårsaget af gæstens bevidste, uagtsomme eller hensynsløse handling på ejendommen eller strukturen. Skulle denne skade vise sig efter gæstens afrejse, forbeholder vi os retten til at foretage en debitering på gæstens kredit-/betalingskort eller sende en faktura på beløbet til den registrerede adresse.
Vi vil dog gøre alt for at udbedre eventuelle skader internt, inden kontraherende specialister foretager reparationerne, og vil derfor gøre alt for at holde eventuelle omkostninger, som gæsten måtte pådrage sig, på et minimum. Du accepterer at tage alle nødvendige skridt for at beskytte din personlige ejendom, mens du er på ejendommen. Du accepterer at sikre, at hvert medlem af dit selskab er dækket af en omfattende rejseforsikring (inklusive aflysning, flyforsinkelser, tab og beskadigelse af bagage og anden ejendom) og sundhedsforsikring (inklusive evakuerings- og hjemtransportdækning). Du kan ikke tillade, at flere personer opholder sig i Ejendommen end udtrykkeligt godkendt, og du kan heller ikke ændre festens sammensætning væsentligt under dit ophold i Ejendommen, og du må heller ikke tage dit kæledyr med ind i Ejendommen, medmindre det er givet skriftligt af os på forhånd. Hvis du gør det, kan vi nægte at udlevere ejendommen til dig, eller vi kan kræve, at du forlader den. Vi vil behandle enhver af disse omstændigheder som en annullering af reservationen af ​​dig, og vi er ikke forpligtet til at refundere dig for eventuelle gebyrer, der allerede er betalt til os under disse omstændigheder. Enhver refusion vil ske efter vores eget skøn. Du accepterer at give os eller enhver repræsentant for vores adgang til Ejendommen på et hvilket som helst rimeligt tidspunkt under dit ophold til væsentlige reparationer, i en nødsituation eller for at sikre, at du overholder denne reservationskontrakt.

Klager

Der er gjort alt for at sikre, at du får et behageligt og mindeværdigt ophold hos os. Hvis du imidlertid har grund til at klage, skal afhjælpende foranstaltninger træffes så hurtigt som muligt. Du skal kontakte os, hvis der opstår et problem, så det hurtigt kan løses. Det er ofte ekstremt svært (og nogle gange umuligt) at løse problemer ordentligt, medmindre vi får besked omgående. En drøftelse af enhver kritik med os, mens du bor på ejendommen, vil normalt gøre det muligt at udbedre eventuelle mangler med det samme. Især klager af forbigående karakter (f.eks. vedrørende klargøring eller opvarmning af Ejendommen) kan ikke efterforskes, medmindre de er registreret, mens du er i bopæl på Ejendommen. Hvis en klage ikke kan løses under din ferie, skal du skrive til os eller e-maile os med alle detaljer inden for 28 dage efter afslutningen af ​​din reservation.

Ansvarsgrænse

Vores maksimale ansvar for tab, du lider som følge af, at vi har handlet i strid med disse reservationer, er strengt begrænset til de beløb, som vi har modtaget om din reservation. Vi er ikke ansvarlige for tab, som ikke er en forudsigelig konsekvens af vores brud på disse vilkår og betingelser. Tab er forudsigelige, hvor de kunne overvejes af dig og os på det tidspunkt, hvor din reservation bekræftes af os. Din reservation foretages som forbruger til en ferie, og du anerkender, at vi ikke vil være ansvarlige for eventuelle forretningstab, uanset hvad du har lidt eller pådraget dig. For at undgå tvivl er Yugo ikke ansvarlig over for dig eller ansvarlig for: ethvert problem mellem dig og os vedrørende reservationen; enhver fejl i forbindelse med betalinger som følge af svigt af en betalingsløsning leveret af en tredjepart; og afvisning af enhver betaling fra en tredjeparts betalingsløsningsudbyder. Dette udelukker eller begrænser på ingen måde vores ansvar for død eller personskade forårsaget af vores uagtsomhed eller for svigagtig urigtig fremstilling; eller for enhver sag, hvor det ville være ulovligt for os at udelukke eller begrænse, eller forsøge at udelukke eller begrænse, vores ansvar.

Diverse

Du må ikke overføre din reservation eller nogen rettigheder og ansvar i henhold til disse vilkår og betingelser til nogen anden person uden vores forudgående skriftlige samtykke. Hvis en del af disse vilkår og betingelser på noget tidspunkt anses for ikke at kunne håndhæves af en eller anden grund i henhold til gældende lov, skal denne del anses for at være udeladt, og håndhævelsen af ​​de resterende dele vil på ingen måde blive påvirket af denne udeladelse. Disse vilkår og betingelser, sammen med afbestillingspolitikken og vores bekræftelses-e-mail, indeholder hele aftalen mellem os og dig vedrørende reservationen og skal afløse alle tidligere aftaler, arrangementer eller diskussioner mellem dig og os, hvad enten de er mundtlige eller skriftlige. Ingen repræsentation, løfte eller løfte skal anses for at være givet eller underforstået fra noget sagt eller skrevet i forhandlinger mellem dig og os før modtagelse af bekræftelses-e-mailen, undtagen som udtrykkeligt angivet i disse vilkår og betingelser. Hverken du eller os skal have noget retsmiddel i forhold til en usand erklæring fremsat af den anden part, som den pågældende part stolede på ved indgåelsen af ​​disse vilkår og betingelser (medmindre den sådanne usande erklæring blev fremsat svigagtigt), og den pågældende parts eneste retsmiddel er brud på kontrakt som angivet i disse vilkår og betingelser. Vi vil ikke være i strid med disse vilkår og betingelser eller på anden måde ansvarlige for fejl eller forsinkelser i ydeevnen, der opstår som følge af omstændigheder uden for vores rimelige kontrol, herunder, uden begrænsning, oversvømmelse, brand, eksplosion eller ulykke. (Auto-translated from original language)

Bedømmelser og vurderinger

9.7
Fabelagtigt
2 anmeldelser
 • Sikkerhed
  10
 • Område
  9
 • Personale
  10
 • atmosfære
  10
 • Renlighed
  10
 • Værdi for pengene
  9
 • Faciliteter
  10

Se de ledige

Ankomst
Afrejse
Gæster

Område

Faciliteter

 • Gratis

  • Sengetøj inkluderet
  • Håndklæder inkluderet
  • Gratis WiFi
  • Gratis internetadgang
 • Generelt

  • Nøglekortadgang
  • Hårtørrere
  • Strygejern/strygebræt
 • Serviceydelser

  • Internetadgang
  • Faciliteter til tøjvask
  • Opbevaring af baggage
  • Reception åben døgnet rundt
  • Sikkerhedsovervågning døgnet rundt

Flere hoteller i Dublin