Gratis afbestilling Book mindst 6 dage før og få fordel af gratis annullering.

ingen bedømmelse
0 anmeldelser
Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Beskrivelse af Overnatningssted

Velkommen til HOLT Old Town, vores fantastiske nyrenoverede historiske vartegn beliggende i hjertet af Bukarest, hvor de bedste restauranter, butikker, barer og butikker er lige ved hånden. Vores nyrenoverede suiter er designet med den moderne rejsendes behov i tankerne. Smuk balkonudsigt, behagelige hybridmadrasser, utallige underholdningsmuligheder med vores smart-tv'er og højhastigheds-Wi-Fi. Nyd alt, hvad byen har at byde på lige i udkanten af ​​den historiske gamle bydel!

Velkommen til Bukarest! Hele byen er lige ved hånden i vores nyrenoverede og hyggelige suiter. Bygningen ligger lige i centrum af byen, i gåafstand fra tonsvis af butikker og restauranter. Vores bygning er et nyrenoveret historisk monument, og har derfor ingen seismisk risikovurdering, i modsætning til de fleste af de gamle bygninger i Old Town.

Hver suite kan rumme op til 2 gæster komfortabelt i vores overdimensionerede senge. Hvis du kommer med en større gruppe, er du velkommen til at spørge os for mere tilgængelighed. Hele gulvet kunne være din for mere privatliv. Dette er en 3-etagers bygning, hvor hver suite er udpeget efter tilgængelighed. Alle vores suiter deler en lignende opsætning, men designdetaljerne kan variere.

Vores professionelle rengøringsservice følger en forbedret rengøringsprotokol, som er udviklet ved hjælp af CDC’s retningslinjer. Rengøringsservicen er også tilgængelig for rengøring midt på opholdet. Vores vaskeri og strygning drives også af en miljøvenlig partner, der udelukkende bruger hypoallergene produkter.

Gæsteadgang:
Gæster har fuld og eksklusiv brug af pladsen under deres ophold. Der kan være tidspunkter, hvor HOLT-personale kræver adgang. Vi vil kommunikere dette med dig på forhånd. I tilfælde af en nødsituation forbeholder HOLT sig retten til at komme ind i ejendommen uden forudgående gæstegodkendelse.

Nabolaget:
Denne bygning ligger i udkanten af ​​den gamle bydel, en perfekt beliggenhed for enhver besøgende i Bukarest. Old Town ligger i hjertet af Bukarest og har byens puls. Den historiske arkitektur, brostenene, de udendørs terrasser og caféer og den romantiske atmosfære gør den gamle bydel til et meget lokkende område af byen. Ved at være på den østlige kant placerer HOLT Old Town dig lige uden for travlheden i Old Town, og giver dig let gåafstand til taxaer og sporvogne samt i nærheden af ​​moderne indkøbscentre og butikker.

Komme rundt:
Der er mange måder at komme rundt i byen på. Du er i meget kort gåafstand til busser, trolleys, taxaer, samt cykel- og scooterdeleselskaber og selvfølgelig private ridetjenester som Uber.

HOLT Old Towns politik og betingelser:

Afbestillingsregler: 5 dage før ankomst. I tilfælde af en sen afbestilling eller udeblivelse, vil du blive opkrævet den første nat af dit ophold.

Check ind fra 15.00 til 23.00
Check ud inden 11.00

Betaling ved ankomst med kontanter, kredit- og betalingskort
Skatter ikke inkluderet - 9% - beboelsesskat 3%
Rengøringsgebyr - 35 EUR pr. ophold
Morgenmad ikke inkluderet

Generel:
24 timers reception.
Intet udgangsforbud

Alle gæster er forpligtet til at underskrive vores HOLT-lejeaftale og udfylde en Superhog ejendomsskadedækningsportal med et gyldigt ID, der beskytter både vært og gæster mod eventuelle skadesproblemer under deres ophold. Lejeaftalen indeholder generelle detaljer om reservationen, vilkår og betingelser samt husreglerne for korrekt brug af denne HOLT-ejendom. Gæster kan finde den fulde lejeaftale på det sidste billede af denne annonce. HOLT forbeholder sig retten til at anmode om en kopi af et offentligt udstedt ID for hver gæst, der er anført på reservationen.

Dette er en kæledyrsvenlig ejendom. Der er et ekstra €50 sanitetsgebyr pr. kæledyr og også et €100 sikkerhedsdepositum, som refunderes efter din udtjekning, når HOLTs rengøringsassistenter bekræfter, at der ikke er skader på kæledyret. Gæster, der ikke oplyser, at de medbringer et kæledyr, men bliver fanget af vores team, vil blive pålagt et gebyr på 500 €. (Auto-translated from original language)

Se de ledige

Ankomst
Afrejse
Gæster

Område

Faciliteter

 • Gratis

  • Sengetøj inkluderet
  • Gratis bykort
  • Håndklæder inkluderet
  • Gratis WiFi
  • Gratis internetadgang
 • Generelt

  • Aircondition
  • Kabel tv
  • Strygejern/strygebræt
 • Serviceydelser

  • Internetadgang
  • Opbevaring af baggage
  • Hurtig check-in/-ud
 • Underholdning

  • Wi-Fi

Flere hoteller i Bukarest