Gratis afbestilling Book mindst 4 dage før og få fordel af gratis annullering.

ingen bedømmelse
0 anmeldelser
Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Beskrivelse af Overnatningssted

Beach Hut Cottage med Aircon er en charmerende og afsondret indkvarteringsmulighed, der er perfekt til par eller små familier, der leder efter en afslappende strandferie. Sommerhuset ligger kun få skridt fra stranden, og det har en privat terrasse med en fantastisk udsigt over havet. Sommerhuset er også udstyret med alle de bekvemmeligheder du behøver for et behageligt ophold, herunder aircondition.

Beliggende i Casay, Dalaguete, er Casay Beach House by HiveRooms den nyeste stranddestination nede sydpå. Strandresortet, der for nylig åbnede netop i år, kan prale af deres ikoniske "hytter" som deres primære type indkvartering for gæster, der ønsker at nyde vandet på Dalaguetes strande.

Ligesom den traditionelle filippinske nipa-hytte, er strandhytterne her virkelig æstetiske, da indarbejdet traditionelle og moderne design bestemt var i tankerne, da hytterne blev lavet. Virkelig stilfulde og på samme tid afslappende, er strandhytterne her et forfriskende bud på de sædvanlige villaer og hytter, de fleste badebyer tilbyder.

Med de fleste strandhytter med udsigt over havet, bliver gæsterne helt sikkert behandlet med en rolig og stressreducerende oplevelse. Blot at tage et frisk pust, mens du er i lokalerne, vil garanteret få nogens stress til at forsvinde. Omgivet af frodige træer og andre planter, er de naturlige elementer leveret af feriestedet virkelig terapeutiske.

Når vi taler om aktiviteter, der kan laves her, så er svømning af Dalaguetes strande absolut nummer et, men stedet er også bredt nok til at give gæster mulighed for intime begivenheder såsom fødselsdage, debuter og endda teambuilding-aktiviteter her. Hvis stedet er smukt om dagen, er Casay Beach Huts faktisk mere fascinerende om natten, da de også har balkoner og bred plads til at tillade solnedgang og endda stjernekiggeri.

Deres faciliteter inkluderer gratis brug af deres grill-grillstation, kajak, paddleboards, snorkel og redningsveste. Mens resortet ligger tæt på stranden, kommer kommende faciliteter såsom swimmingpools, picnicborde og mange flere, da de stadig er under opførelse. Resortet tillader også medbringelse af kæledyr i lokalerne.

Ind- og udtjekningstider
Indtjekning: 14.00–22.00
Udtjekning: Inden kl. 12.00

Børnepolitikker
Børn i alle aldre er velkomne på dette hotel.

Belægning: 2 voksne

Børn og ekstra senge
Kontakt venligst hotellet for yderligere oplysninger om regler for vugge og ekstra senge.

Kæledyr
Husdyr er tilladt

Administreret af en privat vært
Denne ejendom administreres af en privat vært. En privat vært refererer til en part, der lejer en eller flere ejendomme til formål, der ikke er relateret til deres handel, forretning eller erhverv. (Auto-translated from original language)

Se de ledige

Ankomst
Afrejse
Gæster

Område

Faciliteter

 • Gratis

  • Gratis parkering
 • Generelt

  • Aircondition
  • Kabel tv
 • Serviceydelser

  • Reception åben døgnet rundt
  • Rengøring
 • Mad og drikke

  • måltider Tilgængelige

Flere hoteller i Cebu