Gratis WiFi
Gratis morgenmad‎

On Top Backpackers

Gratis afbestilling Book mindst 3 dage før og få fordel af gratis annullering.

7.8
Meget godt
750 anmeldelser
Perfekt beliggenhed
Fremragende personale
Formidabel renlighed

Beskrivelse af Overnatningssted

Med den bedste beliggenhed i byen har lokalt ejede On Top Backpackers & Apartments noget for enhver rejsende! Receptionen er placeret i stueetagen, som fungerer som vores helt egen vintage Poolhouse Bar & Café, tilgængelig for alle gæster at nyde under deres ophold. Vandrerhjemmet er en begrænset R18 ejendom op ad to trapper på tværs af et niveau, med 24 timers adgang til nøglekort og det nyeste sikkerhedssystem. Vi har et udvalg af værelser lige fra 6-8 senge sovesale, private ensuites til nybyggede møblerede lejligheder. Hvert værelsesudvalg tilbyder frisk linned, varme, gratis kontinental morgenmad og ubegrænset højhastigheds-Wi-Fi. Komplet med fuldt udstyret køkken og vaskefaciliteter, en smuk solterrasse med udsigt over byen, bagageopbevaring og parkeringsmuligheder, On Top er et Top Spot!!

Læs venligst vores politik igennem for at sikre, at On Top Backpackers and Apartments er det rigtige valg for dig:

VILKÅR OG BETINGELSER Læs venligst omhyggeligt Ved at acceptere disse vilkår og betingelser og fuldføre bookingprocessen indgår du en juridisk aftale. Vi ser frem til at byde dig velkommen til On Top Backpackers Hostel and Apartments.

BESTILLINGSFORSØGELSER Et gyldigt kreditkort og telefonnummer skal oplyses for at reservere. Hvis disse oplysninger er ugyldige, vil din reservation blive annulleret. Vi har mulighed for at forudopkræve delvis eller fuld betaling inden ankomst. Dette er for at sikre, at kortet har tilstrækkelige midler. Du skal fremvise gyldig billed-id ved ankomst. Dette skal være i form af et pas eller kørekort. Du vil ikke være i stand til at tjekke ind uden. Ingen undtagelser. Af hensyn til personalet og medgæsternes sikkerhed skal vi til enhver tid vide nøjagtigt, hvem der opholder sig i vores lokaler. Enhver, der forsøger at tjekke ind beruset, vil blive afvist. Hver gæst, der bor på On Top, skal tjekke ind og udfylde passende formularer. Kun gæster, der bor på On Top, er tilladt ovenpå. Hvis denne politik ikke følges, betragtes det som overtrædelse, og det vil få alvorlige konsekvenser. Bookingforespørgsler/ændringer/særlige anmodninger skal ske via e-mail; dette er for at sikre, at der er et papirspor af kommunikation. Fortæl os venligst blandingen af ​​din fest og bemærk, at vi er en udbyder af overnatningssteder for R18. Spædbørn, børn, teenagere; personer under 18 år må ikke opholde sig. Kontakt os venligst direkte via e-mail for gruppereservationer (3+ gæster). On Top har en maksimal 1-uges indledende reservationspolitik afhængig af tilgængelighed/hvis vi finder din anmodning egnet til vores internationale rejsende publikum.

DESVÆRRE INGEN HØJNEFESTER. (Af indlysende årsager) Vi forbeholder os retten til at annullere reservationer eller bede festen om at forlade, uden refusion, hvis vi finder ud af, at det er polterabender. Vi tillader ikke nogen form for store festgrupper. Vi er primært en international udbyder af overnatningsmuligheder og kan afvise enhver reservation, der ikke passer til vores kriterier/hensigt. On Top Backpackers forbeholder sig retten til at afvise enhver reservation efter personalets skøn.

ANNULERING Standard booking: 48 timers afbestillingspolitik. Gruppereservationer og begivenhedsweekender vil have en anden afbestillingspolitik - se nedenfor. NO SHOW Der opkræves 100% afbestillingsgebyr. Booking vil blive fjernet fra systemet kl. 22.00 dagen efter indtjekning og markeret som udeblivelse.

GRUPPEBOOKERINGER (3+ personer) Et gebyr på 50 % af de samlede reservationsomkostninger vil blive opkrævet på reservationstidspunktet. De resterende 50% vil blive opkrævet i ugen for ankomst. Hele prisen for din reservation kan ikke refunderes en uge (7 dage) før indtjekningsdatoen. Alle aflysninger og ændringer skal foretages inden dette tidspunkt. Hvis dit kort afvises eller er ugyldigt, vil reservationsforsøget blive annulleret og afvist med det samme.

EVENTSWEEKENDER 50% af overnatningsomkostningerne vil blive opkrævet med det samme og kan ikke refunderes. Vi opkræver de øvrige 50% af bookingen 28 dage før arrangementet. Dette kan heller ikke refunderes. Ingen undtagelser. Vi forbeholder os venligst din anmodning for at imødekomme dine behov; alt, hvad vi beder om til gengæld, er, at der gives et høfligt varsel, når dine planer ændres.

FORUDBETALING Du vil blive forud opkrævet 50 % af dine samlede reservationsomkostninger på tidspunktet for din reservation for at validere din anmodning. Skulle de angivne kreditkortoplysninger afvise, forbeholder vi os retten og annullerer reservationen med det samme. Resten af ​​betalingen vil enten blive behandlet inden for 48 timer før ankomst eller ved ankomst. En ekstra sikkerhedsstillelse vil være påkrævet $30 - $50 per person afhængigt af arten af ​​din reservation/værelsestype.

KONTANT BETALING Et gyldigt kreditkort er påkrævet for at reservere din reservation. Hvis du betaler nogen beløbsomkostninger kontant, afhængigt af personalets skøn/godkendelse, kræves der også en kontant kaution på $30 - $50 pr. person afhængigt af reservationens/værelsestypens art

VÆRELSESTILDELING OG DORSTS STØRRELSER Tildelingen af ​​værelser er afhængig af tilgængelighed og efter ledelsens skøn. Det gælder både sovesale og private værelser. Værelserne er ikke udskåret i småkager og adskiller sig på forskellige måder, nogle gange vil visningsbillederne for en værelsestype ikke matche det nøjagtige rum, der er tilbage. De private værelser varierer fra tvillinger (to separate senge) til dobbeltværelser (en delt seng). Du er i stand til at fortælle os om dine præferencer, hvilket personale der vil gøre deres bedste for at overveje, men det er desværre ikke garanteret. Dette skyldes bookingplatformens processer. Hvis dette er en deal breaker, så e-mail os direkte for at se, hvilken mulighed der er mulig. Vi tildeler ikke sovesale. Hvis du reserverer en sovesal, kan størrelsen på sovesalen ikke garanteres og kan variere afhængigt af de modtagne reservationer. Afhængigt af tilgængelighed i hver sovesal - hvis du booker for flere personer, skal du huske på, at du kan blive delt op og spredt ud over, uanset hvilke senge der er tilbage. Vi anbefaler, at du først sender en e-mail for at bekræfte, hvad dine muligheder er, før du officielt booker.

GENERELT On Top Backpackers er et roligt, afslappet sted. Vi håndhæver et strengt støjforbud efter kl. 22.00 og beder alle gæster om at være stille i og omkring vandrerhjemmet efter dette tidspunkt. Vi handler alle om respekt for hinanden. Personlige ejendele inden for vandrerhjemmet og grunden er dit ansvar til enhver tid! Det kan vi ikke understrege nok. Hvis du har noget værdifuldt, som du er bekymret for, så tal med receptionen om dine mulige valgmuligheder for værelse og opbevaringsalternativer.

MISTET EJENDOM Enhver hittegods opbevares i 1 måned og derefter doneret.

kæledyr Ingen kæledyr er tilladt på On Top Backpackers.

CHECK-IN 14.00 - 22.00. Receptionens åbningstider er 9.00 - 22.00. Hvis du ankommer efter kl. 22.00, skal du kontakte os for at sikre, at det er muligt at arrangere en sen check-in. Dette er ikke en garanteret mulighed og er afhængig af personaletilgængelighed. Hvis du ikke organiserer denne mulige mulighed før din ankomst, vil du ikke være i stand til at tjekke ind, og din reservation vil ikke blive refunderet. Der vil være et ekstra gebyr for sen indtjekning, som vil blive oplyst under diskussionen. Ingen indtagelse af alkohol er tilladt ovenpå efter kl. Ingen rygning eller dampning indenfor på alle tidspunkter. Ingen mad eller drikke er tilladt i soveværelserne. (Køkken, opholdsstue og udendørs siddeområde tilbydes som alternativ) Tab af nøglekort vil resultere i et gebyr på $20.

HOSTEL ETIQUETTE Vi forventer, at gæsterne respekterer vores personale og hinanden ved at rydde op efter sig selv, vaske, tørre og lægge alt opvask væk, og holde de fælles værelser og faciliteter rene, ryddelige og skadefrie. Vi forventer, at du viser hensyn og respekt for andre gæster, vores dejlige hostelpersonale, de smukke hostels lokaler og vores venlige naboer. Hvis nogen af ​​vilkårene og betingelserne er brudt af dig eller nogen, der er inkluderet i din reservation, eller hvis din tilstedeværelse af vandrerhjemmets personale anses for at være skadelig for nogen af ​​ovenstående, vil du blive opkrævet et yderligere gebyr efter ledelsens skøn på det angivne kort som kompensation, og eller bedt om at forlade øjeblikkeligt uden refusion, ude af stand til at vende tilbage. Lederne forbeholder sig retten til at debitere dig yderligere, hvis der er nogen skader eller brud forårsaget af dig og/eller din gruppe under dit ophold.

TJEK UD 7:30 - 10:00. Seneste udtjekningstid er kl. 10.00. Sen udtjekning er ikke mulig på grund af vores travle rengøringsplan. Hvis du tjekker for sent ud, vil du blive opkrævet et gebyr på 20 USD i kontanter eller med kortoplysninger. Du skal returnere dit nøglekort til receptionen. Hvis du rejser før kl. 10.00, bedes du arrangere en tidlig udtjekning med personalet i receptionen ved din ankomst. Når du har tjekket ud før kl. 10.00, er du ikke længere tilladt ovenpå. Hvis du bliver fundet ovenpå uden et nøglekort efter at have tjekket ud, betragtes dette som indtrængen, og du vil blive konfronteret med alvorlige konsekvenser, herunder en ekstra nats gebyr. Eventuelle yderligere spørgsmål, tøv ikke med at e-maile eller ringe for at afklare inden ankomst, så du ikke bliver overrumplet i receptionen. Tak for jeres gensidige respekt og fordi du valgte os. Vores mål er at holde alle gæster komfortable, sikre og glade, hvilket resulterer i en mindeværdig oplevelse i vores vidunderlige by Dunedin!
- På topledelsen
(Auto-translated from original language)

Bedømmelser og vurderinger

7.8
Meget godt
750 anmeldelser
 • Sikkerhed
  7.9
 • Område
  9.3
 • Personale
  7.9
 • atmosfære
  7.4
 • Renlighed
  7
 • Værdi for pengene
  7.7
 • Faciliteter
  7.2

Se de ledige

Ankomst
Afrejse
Gæster

Område

Seneste anmeldelser

8.0
Fremragende
14.2.2023
Nice with fee coffee and breakfast.
vis mere
Kvinde, 18-24
9.7
Fabelagtigt
02.1.2019
There wasn’t any lockers in the room, but apart from that, this was just perfect. The kitchen was very well and the free breakfast was all right.
vis mere
Kvinde, 18-24
10
Fabelagtigt
19.11.2016
Great hostel! Very clean and nice staff :) We also really liked the town, thank you!
vis mere
Kvinde, 25-30

Faciliteter

 • Gratis

  • Gratis morgenmad‎
  • Sengetøj inkluderet
  • Gratis bykort
  • Gratis WiFi
 • Generelt

  • Nøglekortadgang
  • Fællesrum
  • Cykelparkering
  • BBQ
  • Reservér valuta
  • Varme brusebade
  • Køleskab
  • Køkkenudstyr
  • Tørretumbler
  • Udendørs terrasse
  • Jobopslag
  • Hårtørrere til udlejning
  • Hårtørrere
  • Strygejern/strygebræt
  • Mikrobølgeovn
  • Vaskemaskine
 • Serviceydelser

  • Faciliteter til tøjvask
  • Cykeludlejning
  • Håndklæder udlejes
  • Opbevaring af baggage
  • Fax
  • Tur-/Rejseskranke
  • Sikkerhedsovervågning døgnet rundt
  • Rengøring
  • Reception (begrænset tidsrum)
 • Mad og drikke

  • Bar
  • Cafe
  • Mulighed for at lave te og kaffe
 • Underholdning

  • dvd'er
  • Brætspil
  • Billardbord
  • Wi-Fi

Flere hoteller i Dunedin