Hostels i Diani

6 Hostels in Diani, Kenya
Sorteret efter vores organiske, provisionsfrie algoritme.
Kijani Cottages Diani, Hostel
9.6Fabelagtigt
(2)
Hostel- 6.25km fra centrum
Forkæl dig selv med skønheden i Shimba Hills National Reserve, en kort 30-kilometer rejse fra Ukunda. Afdække den rige historie og pulserende markeder i Mombasas gamle bydel, en fængslende destination kun 40 kilometer væk.
Privat værelse til
€14.93
Sovesale fra
€6.06
Diani Backpackers
9.4Fabelagtigt
(204)
Hostel- 6.42km fra centrum
Diani Backpackers er mere stilfuld og sikkerhedsbevidst end de gennemsnitlige backpackere, og har sovesale og private i et dejligt hus.
Privat værelse til
€12.08
Sovesale fra
€13.31
Soul Breeze Backpackers Diani
0.0
(17)
Hostel- 9.16km fra centrum
Bidi Badu giver alt, hvad de har brug for til en ubekymret ferie: smukke, rummelige faciliteter i lokal arkitektonisk stil beliggende på stranden.
Privat værelse til
€18.66
Sovesale fra
€23.32
Skippers Coliving
Hostel- 1.82km fra centrum
Skipper's Coliving in Diani, Kenya, is a communal living space that caters to digital nomads, solo travellers, and anyone looking for a home from home in a vibrant community. This coliving space features shared amenities such as an air conditioned gym, fibre...
Privat værelse til
€16.35
Ingen sovesale tilgængelige
Boxo Diani
Hotel- 8.87km fra centrum
Oplev Dianis charme! Boxo, det unikke strandophold (100m) med spisning ved poolen. Dyk ned i marine parker (20 km) og naturreservater (38 km).
Privat værelse til
€20.52
Ingen sovesale tilgængelige
Stilts Backpackers Diani Beach
7.4Meget godt
(61)
Bed & Breakfast- 3.16km fra centrum
Stilts er en enkel træhytte-indkvartering rettet mod den eventyrlystne rejsende; beliggende i 7 hektar tropisk skov og kun en kort gåtur fra stranden.
Privat værelse til
€7.11
Ingen sovesale tilgængelige

Om Diani

Hostelworld.com giver dig onlinereservation på det bedste udvalg af vandrerhjem i Diani. Læs kundebedømmelser af vandrerhjem i Diani, se vandrerhjem på et kort over Diani og benyt de særlige tilbud såsom gratis SMS-bekræftelser. Og hvorfor ikke tage et kig på, hvad vi har valgt som de bedste ting at se og lave i Diani, mens du er der. Hostelworld.com - den endegyldige guide til vandrerhjem i Diani.

FAQS

Andre steder i Kenya