Hostels i Tetebatu Lombok

6 Hostels in Tetebatu Lombok, Indonesia
Sorteret efter vores organiske, provisionsfrie algoritme.
Tetebatu Hostel
8.6Fremragende
(24)
Hostel- 21.69km fra centrum
Tetebatu Hostel er forbundet med Bungalows ved siden af, hvor alle kan bruge det fælles område og deltage i alle arrangementer og administrere ture. Vi har alle familievibes og får dig til at føle dig som i et andet hjem med en autentisk atmosfære.
Privat værelse til
€7.20
Sovesale fra
€5.76
Hide and Seek
9.7Fabelagtigt
(2)
Hostel- 21.06km fra centrum
Hide and Seek tilbyder vandsportsfaciliteter og en udflugtsskranke. Ejendommen har døgnåben reception, lufthavnstransport, roomservice og gratis WiFi overalt på ejendommen.
Privat værelse til
€4.61
Ingen sovesale tilgængelige
Pondok Tetebatu Cottages
5.4
(3)
Hostel- 23.46km fra centrum
Hos Pondok Tetebatu Cottages & Cafe, er din komfort og tilfredshed vigtigst, og de ser frem til at byde dig velkommen til Tetebatu.
Privat værelse til
€3.60
Ingen sovesale tilgængelige
Selatan Rinjani
10Fabelagtigt
(1)
Hostel- 21.1km fra centrum
Selatan Rinjani is an accommodation located in Tetebatu, situated 10 miles away from the Tetebatu Monkey Forest. The property offers accommodations with a garden, free private parking, a terrace, and a restaurant. It also has a bar and is located within 3.9...
Privat værelse til
€8.64
Ingen sovesale tilgængelige
Provok Bungalow Lombok
5.1
(1)
Hostel- 12908.47km fra centrum
Provok Bungalow Lombok tilbyder en række aktiviteter og ture, som deres gæster kan nyde. Nogle af aktiviteterne omfatter surfingundervisning, snorkelture, vandreture og kulturelle ture til nærliggende landsbyer.
Privat værelse til
€5.18
Ingen sovesale tilgængelige
Tetebatu Sama Sama Bungalow
8.9Fremragende
(68)
Bed & Breakfast- 21.68km fra centrum
Sama Sama Bungalows er et lille familieejet homestay i den smukke landsby Tetebatu! Dybt i han
Privat værelse til
€5.76
Ingen sovesale tilgængelige

Om Tetebatu Lombok

Vi har det største online udvalg af billige vandrerhjem i Tetebatu Lombok. Læs vores kunders anmeldelser af billige hostels i Tetebatu Lombok og se videoer og billeder af de bedste og billigste vandrerhjem nær Tetebatu Lombok. Få overblik over placeringen af billige vandrerhjem på kortet i Tetebatu Lombok og mød det venlige personale, der kan hjælpe dig med at finde seværdigheder og fritidsaktiviteter. Utnytt vores specielle tilbud og find de bedste tilbud på billige hostels i Tetebatu Lombok på Hostelworld.com.

FAQS

Andre steder i Indonesia