Hostels i Berat

7 Hostels in Berat, Albanien
Sorteret efter vores organiske, provisionsfrie algoritme.
Berat Backpackers Hostel
9.5Fabelagtigt
(851)
Hostel- 0.71km fra centrum
Vi er beliggende i en smuk beliggenhed i det historiske gorica kvarter i Berat. Det gamle hus har traditionelle træk og en stor have med frugttræer at slappe af i.
Privat værelse til
€15.00
Sovesale fra
€15.00
Maya Hostel Berat
9.4Fabelagtigt
(262)
Hostel- 0.69km fra centrum
Maya Hostel Berat ligger i et smukt traditionelt kvarter kun 50 meter fra den gamle bro. Vores rummelige hus har en fantastisk udsigt over floden, slottet og UNESCOs gamle bydel.
Privat værelse til
€15.00
Sovesale fra
€9.00
Hanna’s Hostel
9.7Fabelagtigt
(124)
Hostel- 0.14km fra centrum
Hanna's Hostel ligger i Berat, lige i hjertet af byen. De rummelige og ekstra rene værelser vil give dig al den komfort, du har brug for, og få dig til at føle dig hjemme, mens du er på ferie.
Privat værelse til
€15.00
Sovesale fra
€14.00
Ana Rest House Hostel Berat
9.5Fabelagtigt
(195)
Hostel- 0.72km fra centrum
Ana's rest house tilbyder billig indkvartering på et meget unikt hostel
Privat værelse til
€7.50
Sovesale fra
€15.00
Hostel Mangalem
10Fabelagtigt
(279)
Hostel- 0.45km fra centrum
Vi kan anbefale hostels/hoteller til folk, der nyder at feste om aftenen :) Vi har nydt at rekonstruere vores ejendom til UNESCOs verdensarvskrav i Mangalem.
Ingen private rum tilgængelige
Sovesale fra
€10.00
Helins Hostel by Backpackers
9.9Fabelagtigt
(2)
Hostel- 0.73km fra centrum
Experience the charm of Berat's UNESCO quarter at our cozy stone house hostel. Our hostel is located in Gorica neighbourhood. Blending traditional architecture with modern comforts with 3 dorm rooms with shared bathrooms and 2 private rooms with private bathrooms....
Privat værelse til
€17.50
Sovesale fra
€15.00
Baza Hostel
Hostel- 1.28km fra centrum
Located in the heart of Berat, Baza Hostel, a proud member of VATO (Visit Albania Tour Operator), offers a comfortable and convenient stay for travelers exploring the historic city. Upon entering the hostel, guests are greeted by a vibrant atmosphere on the...
Privat værelse til
€13.33
Sovesale fra
€15.00

Om Berat

Hostelworld.com giver dig onlinereservation på det bedste udvalg af vandrerhjem i Berat. Læs kundebedømmelser af vandrerhjem i Berat, se vandrerhjem på et kort over Berat og benyt de særlige tilbud såsom gratis SMS-bekræftelser. Og hvorfor ikke tage et kig på, hvad vi har valgt som de bedste ting at se og lave i Berat, mens du er der. Hostelworld.com - den endegyldige guide til vandrerhjem i Berat.

FAQS

Andre steder i Albanien