Hostels i Franz Josef

5 Hostels in Franz Josef, New Zealand
Sorteret efter vores organiske, provisionsfrie algoritme.
Haka House Franz Josef
9.2Fabelagtigt
(39)
Hostel- 0.18km fra centrum
Haka House Franz Josef er et hostel af høj kvalitet, der tilbyder komfortabel og moderne backpacker-indkvartering med regnskoven på vestkysten lige udenfor.
Privat værelse til
€18.89
Sovesale fra
€18.89
Rainforest Retreat Backpackers
9.0Fabelagtigt
(511)
Hostel- 0.42km fra centrum
Oscar og teamet er her for at passe på dine behov samt tilbyde gratis 24 timers WiFi på værelset, gratis te og kaffe, gratis brug af det største spabad i NZ, gratis sauna, gratis push-cykel.
Privat værelse til
€23.27
Sovesale fra
€18.29
Glow Worm Accommodation
9.4Fabelagtigt
(1306)
Hostel- 0.19km fra centrum
Lad Glow Worm Accommodation være dit hjem væk fra hjemmet. Vi har en hyggelig pejs, varm boblende spa-pool, serverer lækker gratis hjemmelavet grøntsagssuppe om aftenen og gratis morgenmad om morgenen
Privat værelse til
€25.63
Sovesale fra
€18.84
Chateau Backpacker & Motels
8.9Fremragende
(1234)
Hostel- 0.15km fra centrum
Bo i de mest private sovesale i Franz Josef, hver med privatlivsgardiner, din egen læselampe og dobbelte stikkontakter med usb-opladere. Med vores ultimative komfort og privatliv, kombineret med vores ubegrænsede GRATIS WiFi, ønsker du ikke at komme ud af...
Privat værelse til
€15.79
Sovesale fra
€16.85
Montrose Lodge Franz Josef
8.1Fremragende
(1067)
Hostel- 0.12km fra centrum
Franz Josef Montrose er den 'bedste værdiindkvartering'!! Vi tilbyder gratis morgenmad, gratis ubegrænset WiFi, gratis hjemmelavet suppe hver aften (i vintersæsonen), gratis film og popcorn hver aften.
Privat værelse til
€13.16
Ingen sovesale tilgængelige

Om Franz Josef

Hostelworld.com giver dig onlinereservation på det bedste udvalg af vandrerhjem i Franz Josef. Læs kundebedømmelser af vandrerhjem i Franz Josef, se vandrerhjem på et kort over Franz Josef og benyt de særlige tilbud såsom gratis SMS-bekræftelser. Og hvorfor ikke tage et kig på, hvad vi har valgt som de bedste ting at se og lave i Franz Josef, mens du er der. Hostelworld.com - den endegyldige guide til vandrerhjem i Franz Josef.

FAQS

Andre steder i New Zealand