Gratis afbestilling Book mindst 3 dage før og få fordel af gratis annullering.

ingen bedømmelse
9 anmeldelser
Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Beskrivelse af Overnatningssted

Gina's Garden Lodges er på hovedøen, og er omkring 5 minutters gang fra Tautu landing, på den østlige kyst af Aitutaki lagunen.

Vores beliggenhed i tropiske haver giver vores gæster det allerbedste af, hvad Aitutaki Island har at tilbyde - til meget god værdi for pengene. Gina's appellerer til alle slags rejsende, som sætter pris på den ægte polynesiske venlighed og charme, vi tilbyder i et dejligt miljø med komfortabel indkvartering.

Gæster får en meget god standard af selvstændig serviceret indkvartering. Denne placering er meget privat og fredelig.

Vi har en speciel for at opmuntre til længere ophold, hvor hvis du bestiller for 7 nætter, betaler du kun for 6 nætter, og får en overnatning på Garden Lodges gratis.

Dette er en mulighed, der er værd at overveje. Vi får mange gæster, som efter at have set, hvad Aitutaki-øen kan tilbyde, ønsker, at de havde brugt længere tid her og mindre tid i Rarotonga. Aitutaki er ikke så udviklet kommercielt, og bevarer mere af den gamle verdens charme fra Sydhavsøerne.

Gæsterne er meget komfortabelt indkvarteret. Lodges er rummelige, fuldstændig selvstændige, med komplette faciliteter til selvforplejning og ventilatorer, varmt vand, køleskab og et fjernsyn (der er en lokal TV-kanal fra kl. 18.00 og fremefter hver aften). Der er et stort badeværelse med bruser, toilet og håndvask. Lodges serviceres dagligt. Vi er et Cook Islands Tourism Corporation akkrediteret indkvarteringssted med egen forplejning, som garanterer en høj standard for indkvartering.

Hver Lodge har komplette madlavningsfaciliteter med et lille elektrisk komfur med ovn og grill, elektrisk stegepande, elektrisk brødrister, elektrisk kande, gryder, pander og alle køkkenredskaber plus kopper underkopper, tallerkener og bestik, samt et køleskab i god størrelse. Der er konstant soldrevet varmt vand. Kort sagt, du får hjemmets bekvemmelighed og faciliteter til en god valuta for pengene.

Hver Lodge er meget godt indrettet til komfortabel og afslappet ophold. Sengene er overlegne og omfatter en dobbeltseng og en enkeltseng nedenunder, med to enkeltsenge på en hems med adgang via en trappe. Der er en stor overdækket veranda med udsigt over haven.

De fire Lodges er placeret på afsondret grund - halvanden hektar med blomster, planter og træer, nær Tautu Village på den østlige side af Aitutaki Island. De er fuldt screenet mod insekter.

Vi har en 11,5 meter ved 4,5 meter swimmingpool på grunden komplet med store træsoldæk til solbadning. Poolen og dæk er smagfuldt indhegnet i henhold til New Zealands standarder. Hegnet og lågen er børnesikret.

Gina's er en ti minutters gang til Tautu Landing, hvor du kan svømme, picnic eller bare slappe af. Tautu Village og to små butikker ligger inden for fem minutters gang. En ti minutters kørsel tager dig til centrum af Arutanga, postkontoret, havnen, fiskeriklub og markedsplads.

Priserne er som følger - i New Zealandske dollars:

Dobbelt/Twin: $120 per nat for to personer.
Single: $75 per nat single
Ekstra personer: $30 per voksen per nat
Børn op til 15 år inkl: 20 USD per nat

Vi har også en særlig pris for længere ophold - bestil i 7 dage, men betal kun for 6 dage.

Betalingen skal betales ved din ankomst, og jeg accepterer kontanter i USD og Sterling, Rejsechecks i USD eller Sterling - eller kreditkort (Visa, Bankkort eller Mastercard).

Lufthavnstransport koster NZD $16 i alt indad/udad pr. person.
(Auto-translated from original language)

Se de ledige

Ankomst
Afrejse
Gæster

Område

Faciliteter

 • Gratis

  • Gratis parkering
 • Generelt

  • Varme brusebade
  • Køkken
 • Serviceydelser

  • Opbevaring af baggage
  • Reception åben døgnet rundt
  • Tur-/Rejseskranke