Gratis WiFi

Nomada Urban Beach Hostel

Gratis afbestilling Book mindst 4 dage før og få fordel af gratis annullering.

9.8
Fabelagtigt
133 anmeldelser
Perfekt beliggenhed
Superb personale
Fantastisk renlighed

Beskrivelse af Overnatningssted

Velkommen til Nomada Hostels, Puerto Ricos første hostelgruppe. Vores ejendomme er fulde af charme, personlighed og kultur med en unik hyggelig stil.
Vi tilbyder en række måder, hvorpå du kan nyde dit ophold, herunder, men ikke begrænset til, ø-ture, vandreture i El Yunque Rainforst, øl- og vinsmagninger, vandsport, bådture, ture i Old San Juan og meget mere.

VILKÅR OG BETINGELSER
Fortrolighedspolitik

Velkommen til Nomada Hostels. Privatlivspolitikken vedrører enhver information, som Nomada Urban Beach Hostel og Nomada Beach Hostel indsamler i forbindelse med driften af ​​deres hjemmeside, onlinetjenester og ejendomsindtjekning. Politikken omfatter også, hvordan indsamlede oplysninger bruges, og hvordan gæster kan få adgang til og/eller rette indsamlede oplysninger.
Gæster kan få adgang til vores hjemmeside uden frigivelse af personlige eller følsomme oplysninger. Nomada Hostels indsamler kun personlige oplysninger fra gæster efter udfyldelse af onlineformularer, inklusive men ikke begrænset til reservationer, kontakt os, feedback og eventuelle sociale medier-websteder, der er forbundet med Nomada Hostels. Nomada Hostels påtager sig intet ansvar for sikkerheden af ​​enhver frigivet information.

Forbehold

Reservationer til Nomada Hostels kan bookes direkte via vores hjemmeside og/eller en tredjeparts hjemmeside såsom Booking.com, Expedia, Hostelworld og Airbnb. Disse websteder kræver frigivelse af personlige oplysninger, herunder for- og efternavn, fuld fakturerings-/hjemmeadresse, e-mailadresse og kontaktnummer. Disse websteder opretholder deres egne privatlivspolitikker, der ikke er relateret til Nomada Hostels.
Et gyldigt offentligt udstedt billed-id (kørekort og/eller pas) og et almindeligt kreditkort (Visa, Mastercard, Amex, Discover) er påkrævet for hver reservation. Forudbetalte kort eller kontanter accepteres ikke. Ingen undtagelser.
Et depositum er påkrævet for hver reservation og kan bruges til, men ikke begrænset til, skader og/eller udestående værelsesgebyrer.
$75 for private værelser
$50 for sovesale
Sikkerhedsdepositum frigives på dagen for udtjekning, forudsat at intet af ovenstående gælder. Baseret på dit pengeinstitut kan det tage op til 7-10 dage at bogføre sikkerhedsindskud.

Garantipolitik

Gæster på Nomada Hostels er garanteret værelse, tjenester og faciliteter, der annonceres og reserveres via vores hjemmeside. Dette inkluderer ikke tjenester eller faciliteter, der annonceres af tredjepartswebsteder.
Børn
Nomada Hostels er kun for voksne. Ingen under 18 år får tilladelse. Der gælder ingen undtagelser.
Kæledyr
Nomada Hostels tillader ikke kæledyr.
Aflysninger

Refunderbare priser:

En reservation kan kun annulleres op til 72 timer i forvejen, uden straf, når den reserveres under vores refunderbare værelsespris.
Aflysninger ud over de 72 timer vil ikke kunne refunderes.
Eventuelle omlægningsdatoer mindre end 72 timer fra ankomsten vil koste $15 for sovesale og $25,00 for de private værelser
Hvis en gæst har brug for at redigere oplysninger, der er foretaget på en reservation, bedes du kontakte Nomada Hostels via e-mail med dit reservationsnummer i emnelinjen eller ringe direkte til os på 787.470.2328.

Ikke-refunderbare priser:

Enhver reservation foretaget under Nomadas ikke-refunderbare pris, vil ikke blive tilbudt en refusion af nogen art. Der gælder ingen undtagelser.
Reservationer foretaget via tredjepartswebsteder, herunder, men ikke begrænset til, Booking.com, Expedia, Hostelworld og Airbnb, opretholder deres egne afbestillingsgebyrer og politikker. Disse afbestillingsregler har ingen tilknytning til Nomada Hostels. Ingen gebyrer deles.

Grupper på 10+

Et depositum på 50 % af den samlede reservation vil blive påkrævet for grupper over 10 år. Den resterende saldo vil blive debiteret på det registrerede kreditkort 45 dage før ankomstdatoen.
Gruppeaflysninger
Gruppereservationer, der annulleres inden 45 dage før ankomstdatoen, vil blive honoreret med en 25 % refusion af det oprindelige depositum. 50 % af den samlede reservation vil ikke kunne refunderes efter 45 dages vinduet. Aflysninger foretaget 30 dage før ankomstdatoen refunderes ikke.

No-show

Hvis en eller flere gæster ikke når frem til deres reservation, forbeholder Nomada sig retten til at debitere det registrerede kreditkort for den fulde reservationspris.

Parkering

En parkeringsplads er ikke garanteret. Gæster opfordres til at parkere i det omkringliggende område og følge de lokale gaderlove og regler.
Selv check-in
Nomada Hostels er en egenskab med selvindtjekning.
Indtjekningstiderne begynder kl. 15.00, og du kan tjekke ind når som helst efter kl. 15.00. Du kan aflevere din bagage til opbevaring, hvis du ankommer før kl.
Gæster skal udfylde gæsteaftalen og COVID-19-protokollen senest kl. 15.00 på din ankomstdato. På ankomstdagen vil vi give dig dine værelsesoplysninger og adgangskoder via SMS-tekst og e-mail efter modtagelse af disse udfyldte dokumenter. Sørg for, at dine kontaktoplysninger er opdaterede, så vores beskeder kan nå dig! Vores venlige personale vil være på stedet i almindelig åbningstid, og når vi ikke er det, kan du altid ringe til os.

Sen ankomst
Manglende udfyldelse af dokumenter før 15:00 ankomstdagen, $25 dollar gebyr.
Gæster, der ankommer mellem kl. 22.00 og kl. 08.00, betragtes som sene ankomster og vil blive tilføjet et gebyr på 25 USD til deres reservation. Vores personale er følsomme over for rejsendes behov og er villige til at imødekomme sene ankomster fra sag til sag. Giv venligst Nomada Hostels besked omgående med ændrede rejsetider, der vil påvirke dit ankomsttidspunkt. Gæster vil blive opkrævet en heldagspris for tidlige morgenankomsttider, da dette vil blive betragtet som en tidligere dags check-in.

Selv udtjekning
Check ud er kl. 11.00.

Gæster skal forlade ejendommen senest kl. 11.00.
Anmodninger om sen udtjekning er op til kl. 13.30 og afhænger af tilgængelighed.
Gebyrer for sen udtjekning er $15 for sovesale og $20 for private værelser.
Skulle en gæst/gæster have behov for at tjekke ud før den oprindelige reservationsdato, vil de stadig være ansvarlige for den resterende saldo af de oprindelige bookede datoer.
Manglende overholdelse
Skulle en gæst/gæster blive bedt om at forlade Nomada Hostels tidligere end reservationens afslutning på grund af manglende overholdelse af hostelreglerne, vil føderale eller statslige love eller trusler mod andre hostelgæster og/eller ejendom ikke blive tilbudt refundering af eventuelle penge allerede betalt.
Nomada Hostels forbeholder sig retten til at bruge det registrerede kreditkort til eventuelle skader på ejendom. Gæster vil blive underrettet om eventuelle gebyrer for ejendomsskade via kontaktoplysningerne på den første reservation.
Regler og regulationer
Nomada Hostels stræber efter at skabe et sjovt og sikkert miljø for alle gæster og det omkringliggende kvarter. For at garantere gæsternes sikkerhed og privatliv er alle fællesområder på Nomada Hostel underlagt følgende regler og bestemmelser:
Nomada Hostels tager hensyn til alle gæster og praktiserer stille timer fra kl. 22.00 til kl. 8.00 på alle fællesområder.
Nomada Hostels forbyder strengt brugen af ​​ulovlige stoffer og forbyder mindreårige at drikke. Indtagelse af alkoholholdige drikkevarer af ældre personer er tilladt.
Brug af tobaksvarer er kun tilladt i de anviste områder.
Nomada Hostels forbeholder sig retten til at begrænse adgangen til enhver gæst/gæster, der udviser krigerisk adfærd eller symptomer på beruselse. Manglende overholdelse kan resultere i, at du bliver bedt om at forlade uden refusion.
Ikke-registrerede gæster
Besøgende er ikke tilladt forbi lobbyområdet. Registrerede gæster vil pådrage sig et ekstra gebyr på $40 for enhver ekstern part, der bruger faciliteterne, og festen vil blive bedt om at forlade ejendommen.

Adfærd
Seksuel aktivitet er strengt forbudt i de fælles sovesale og/eller fællesområder. Vi forbeholder os retten til straks at tilbagekalde reservationen uden refusion ved manglende overholdelse.

Kontakt os
Nomada Urban Beach Hostel beder om, at der ikke gives nogen personlig identificerbar eller følsom information via linket 'kontakt os', og påtager sig intet ansvar for sikkerheden af ​​oplysninger givet på den måde. Hvis du på noget tidspunkt har brug for at redigere de oplysninger, der er foretaget på en reservation, som ikke er relateret til datoen, værelsestypen eller antallet af gæster, bedes du kontakte os på info@nomadahostel.com og inkludere reservationsnummeret i e-mailen. (Auto-translated from original language)

Bedømmelser og vurderinger

9.8
Fabelagtigt
133 anmeldelser
 • Sikkerhed
  10
 • Område
  9.6
 • Personale
  10
 • atmosfære
  9.6
 • Renlighed
  10
 • Værdi for pengene
  9.6
 • Faciliteter
  10

Se de ledige

Ankomst
Afrejse
Gæster

Område

Seneste anmeldelser

10
Fabelagtigt
10.3.2024
I feel like I really lucked out. I had overbooked myself at the other Nomada and was moved over to this one. The facilities had a pool, a clean kitchen a fantastic staff very clean bathrooms, and dorm rooms. I can’t say enough good things. The location is close to the airport too.
vis mere
Mand, 41+
9.4
Fabelagtigt
07.3.2024
The beds are very uncomfortable and the shower pressure is terrible. But it was a great environment and very social! And close to the beach
vis mere
Kvinde, 18-24
10
Fabelagtigt
25.12.2023
The place was so quiet I wasn’t sure there were other guests. Would definitely book again.
vis mere
Kvinde, 41+

Faciliteter

 • Gratis

  • Sengetøj inkluderet
  • Gratis WiFi
 • Generelt

  • Lockers
  • Fællesrum
  • Morgenmad ikke inkluderet
  • Aircondition
  • Køkken
  • Udendørs terrasse
  • Telefoner med kort
 • Serviceydelser

  • Opbevaring af baggage
  • Sen check-ud
  • Reception (begrænset tidsrum)
 • Mad og drikke

  • Mulighed for at lave te og kaffe

Flere hostels i San Juan