Gratis afbestilling Book mindst 2 dage før og få fordel af gratis annullering.

9.7
Fabelagtigt
16 anmeldelser
Perfekt beliggenhed
Superb personale
Fantastisk renlighed

Beskrivelse af Overnatningssted

En-stjernet indkvartering med femstjernede minder. For de opdagelsesrejsende, de eventyrlystne og måske dem, der bare vil slappe af i en hængekøje på kanten af ​​verden. Vi bestræber os på at være venlige over for hinanden og over for miljøet, så vi bruger så lidt plastik og beton som muligt, i stedet finder du lokalt indkøbt træ og græs som det foretrukne byggemateriale.

Vores mad følger samme regel, (for det meste) lokale råvarer tilberedt fra bunden af ​​lokalt personale for fremragende resultater. Inden for få sekunder efter at stå af båden på vores strand, vil du finde dig selv en del af vores familie, det er et sted, hvor du virkelig kan finde afsondrethed og plads til at slappe af. Koh Ta Kiev er den mindst befolkede af de 3 vigtigste Sihanoukville-øer, perfekt hvis du vil væk fra det hele.

***Ejendomspolitikker og -betingelser:
1. Afbestillingsregler: 1 dag før ankomst.
2. Check ind fra 12:30 til 23:00.
3. Check ud før kl. 9.30.
4. Betaling ved ankomst kun kontant.
5. Receptionens arbejdstid 07.00-23.00.
6. Ingen aldersbegrænsning.
7. Afgifter inkluderet.
8. Morgenmad ikke inkluderet.
9. Rygning tilladt.

Ofte stillede spørgsmål:

Q. Hvordan kommer jeg dertil?

A. Vores båd til øen afgår fra det første sted kaldet The Last Waiting Point på Marina Road i Otres2 kl. 11:45 (10.557341,103.5581665), og andenpladsen er ved LastPoint Departure Point på National Road 45 i Ream nær Flådebase kl. 12:30 (10.5169518,103.6089014). Overvej altid, hvor du er, og hvilken retning tæt på dig.
-The Last Waiting Point er for gæster, der allerede er i byen og kan tage en tuk-tuk eller pas-app for at fange båden der.
-LastPoint Departure Point er for gæster, der kommer fra Phnom Penh, Kampot, Kep, lufthavnen og Sihanoukville autonome havn.
Båden koster 15$ per person for en åben returbillet og kan betales, når du ankommer til The Last Point.


Q. Hvordan kommer jeg fra Koh Rong eller Koh Rong Samloem til Koh Ta Kiev?

A. Tag den tidligste færge til Sihanoukville Autonomous Port, tag en tuk-tuk eller en pas-app til Om's House (Ream Beach), som ligger 26 kilometer fra havnen, og tag vores båd kl. 12:30 til The Last Point ( $15 per åben returbillet).


Q. Er der en direkte færge fra Koh Rong eller Koh Rong Samloem?

A. Nej, det er der ikke! Det tager KR- og KRS-speedbådene omkring 45 minutter at køre de 23,4 og 31 km fra disse øer til Sihanoukville Autonomous Port, det tager vores longtailbåd omkring 30 minutter at tage den 5 km lange rejse fra Om's House. Desværre er der ingen direkte færge fra KR og KRS, hvis der var en, ville det være omkring 30-40 km væk fra Koh Ta Kiev, hvilket ville være en uholdbar 2-timers speedbådstur eller en ubehagelig over-ocean 4-timers longtail-tur.


Q. Jeg ankommer sent til Sihanoukville, kan jeg tage en færge til dig senere end kl. 12.00?

A. Vi sejler kun én færge om dagen og kan ikke garantere andre tjenester, så hvis du kommer for sent, kan du enten nyde en nat i Otres eller prøve at finde en anden bådudbyder på The Last Waiting Point Otres2 og altid gøre sikker på, at de går til den rigtige side af øen, hvor The Last Point ligger, mange af dem går til den nordlige ende, som er en 40-minutters tur gennem junglen til os. Vi kan foretage en sen afhentning på andenpladsen Om's House at Ream, men du skal have minimum 4 personer, mindre vil der være en privat bådafgift på 60 dollars begge veje.

Q. Jeg er for sent til at komme i dag, kan jeg komme i morgen?

A. Vi forstår, at vi alle selv er rejsende og ved, hvordan det kan være. Vi opkræver aldrig for aflysninger eller ændringer af reservationer. Det ville dog hjælpe os, hvis du selv kunne foretage ændringen på din online booking. Det meste af tiden er det ligegyldigt, vi kan bare justere din booking med en dag, og du kan bare slutte dig til os en dag senere. Slap af, smil og vi ses snart.


Q. Jeg ankommer til Sihanoukville med bus fra Phnom Penh/Kampot/Kep, hvordan kommer jeg til Ream?

A. Hvis du kommer til tiden til båden kl. 12.30 ved Ream, så stå af bussen på motorvejen nær Sihanoukville lufthavn. Se næste spørgsmål for resten af ​​informationen.


Q. Jeg ankommer til Sihanoukville lufthavn, kan jeg få en overførsel?

A. Vi tilbyder ikke taxiservice, men vores båd henter fra stranden nær lufthavnen kl. 12.30 hver dag. Du kan prøve Pass-app-applikationen, før du taler med lufthavnens taxachauffører, det plejer at være meget billigere, forvent at betale omkring $5 - $8 for den 10-minutters rejse. Din destination ville være Om's House i Ream Beach. Hvis du har brug for en senere afhentning, er det kun muligt fra Ream Beach, men lad os vide på forhånd dato og tid for at sikre, at båden er tilgængelig, ring 088 6107777.

Q. Hvad tid vender båden tilbage til fastlandet?

A. Båden forlader øen kl. 09:30, kan slippe af ved Ream Beach kl. 09:50 efter anmodning og ankommer til The Last Waiting Point i Otres2 kl. 10:30 (eller før, hvis ingen skal til Ream)


Q. Hvad skal jeg tage med?

A. Vi anbefaler: Svømmetøj, en genopladelig lommelygte, kokosolie (forhindrer sandfluebid) og myggemiddel (vi har færre myg end fastlandet, men der er ingen skade i at være forsigtig). (Auto-translated from original language)

Bedømmelser og vurderinger

9.7
Fabelagtigt
16 anmeldelser
 • Sikkerhed
  10
 • Område
  9.8
 • Personale
  10
 • atmosfære
  9.6
 • Renlighed
  9.3
 • Værdi for pengene
  10
 • Faciliteter
  9.1

Se de ledige

Ankomst
Afrejse
Gæster

Område

Seneste anmeldelser

10
Fabelagtigt
22.1.2024
Best stay so far. Would recommend everyone going. The staff is amazing and very hospitable. Food is very good too. Sunrises are beautiful and so is the plankton. Orkun tom tom
vis mere
Kvinde, 18-24
8.3
Fremragende
09.5.2024
The place is nice and staff was good to us. unfortunately the beach was quite trashy. It may be better to stay at cactus
vis mere
Mand, 18-24
9.4
Fabelagtigt
29.4.2024
Had an amazing stay here - booked 2 nights and ending up staying for a week including my birthday!
vis mere
Kvinde, 25-30

Faciliteter

 • Gratis

  • Sengetøj inkluderet
 • Generelt

  • Morgenmad ikke inkluderet
  • Reservér valuta
 • Serviceydelser

  • Reception (begrænset tidsrum)
 • Mad og drikke

  • Restaurant
  • Bar
  • måltider Tilgængelige

Flere hostels i Sihanoukville