Gratis WiFi

My Mate’s Place Gili Air

Gratis afbestilling Book mindst 4 dage før og få fordel af gratis annullering.

8.4
Fremragende
26 anmeldelser
Vidunderlig beliggenhed
Superb personale
Fantastisk renlighed

Beskrivelse af Overnatningssted

Gili Air finder den perfekte balance mellem rolig afslapning, gode restauranter, spændende aktiviteter og fantastiske overnatningsmuligheder.

Da vi for nylig har overtaget ledelsen af ​​denne side, er vi i øjeblikket ved at bygge et nyt pool- og restaurant-/barområde ved stranden. Vi forventer, at byggeriet er færdigt inden jul 2023

Billederne af strandbarer er vores direkte naboer og giver nem adgang til at nyde denne vidunderlige side af øen, mens vi bringer vores fælles områder op til MMP-niveauet, der er forbundet med vores andre Gili T hostel

Som altid GRATIS øl ved ankomsten!!

På vestsiden af ​​Gili Air finder du en overbevisende blanding af luksus, afslapning og fremragende service til en unik paradisoplevelse. My Mate's Place Gili Air tilbyder 20 komfortable nyrenoverede værelser, nærliggende dykkerskoler og restauranter og en beliggenhed ved stranden

Hvis du leder efter en afsidesliggende tropisk ø-ferie, venter paradis på My Mate's Place Gili Air.

Vilkår og betingelser:
Aflysning

Aflysninger foretaget inden 3 dage efter indtjekningsdatoen kan annulleres gratis.


Indtjekning

Reserverede værelser vil blive tilbageholdt til check-in indtil kl. 18.00 på den planlagte indtjekningsdato, medmindre der er arrangeret en sen ankomst, hvorefter reservationen/reservationerne vil blive anset for annulleret/udeblivelse og My Mate's Place Gili Air er berettiget til at frigive det eller de reserverede værelser for de resterende opholdsdatoer til andre gæster.

Der ydes ingen refusion for den/de annullerede/udeblivende reservation(er).

Tidligste indtjekningstid: 12:00

Check-out

Seneste udtjekningstid: 11:00

Bagageopbevaring er kun tilgængelig for gæster, der i øjeblikket bor på vandrerhjemmet for at opbevare deres bagage eller andre personlige ejendele før check-in eller efter check-out. Du bruger bagageopbevaringsfaciliteterne på eget ansvar.

My Mate's Place Gili Air er ikke ansvarlig for tab af eller beskadigelse af bagage eller personlige ejendele.

Skade

Du er ansvarlig for enhver skade, uanset hvad der er forårsaget af det eller de tildelte værelser eller på Hostel-ejendommen, forårsaget af dig eller nogen personer i dit selskab (uanset om du bor på hotellet eller ej) under dit ophold.

My Mate's Place Gili Air forbeholder sig retten til at beholde dine kreditkort- og/eller betalingskortoplysninger og debitere eller debitere sådanne beløb, som det efter eget skøn finder passende på det eller de nævnte kort for at kompensere eller erstatte tabet, skaden , omkostninger eller udgifter påløbet eller lidt som følge heraf.

My Mate's Place Gili Air forbeholder sig endvidere retten til at indlede retssager mod dig uden varsel.

Rygning

Af hensyn til alle vores gæster er hvert hotelværelse blevet betragtet som et ikke-ryger værelse.

I tilfælde af at en gæst ryger eller tillader rygning i en af ​​vores enheder, vil et "røgelimineringsgebyr" blive bogført på gæstekontoen ved udtjekning eller behandlet som en sen debitering, hvis overtrædelsen opdages, efter at gæsten har tjekket ud .

Rygning er tilladt, hvor der er askebægre.

Ret til at nægte indkvartering

My Mate's Place Gili Air forbeholder sig retten til at nægte enhver person(er) indkvartering uden varsel og afslutte enhver reservation uden at være ansvarlig for nogen refusion eller kompensation af følgende årsager

• Reservationen er blevet betalt med svigagtige midler
• Reservationen er blevet ændret af andre end Royal Resort Gili Air-autoriserede agenter eller har været det
manipuleret med eller skæmmet (i hvilket tilfælde Royal Resort Gili Air forbeholder sig retten til at beholde sådan reservationsdokumentation)
• Den person, der tjekker ind er ikke eller kan ikke bevise, at han/hun er den person, der er nævnt i reservationen

My Mate's Place Gili Air forbeholder sig endvidere retten til at bede dig om at forlade hotellet og fjerne dine ejendele fra værelset med det samme, hvis vi efter vores mening mener, at du har brugt værelset på en uansvarlig måde eller på en måde, der vil kompromittere sikkerheden af, eller forårsage skade og/eller skade på værelset, hotellets lokaler, de andre hotelgæster, personale eller andre personer eller omdømmet til My Mate's Place Gili Air uden nogen form for kompensation og/eller nogen form for godtgørelse til dig.

Ansvarsbegrænsning

My Mate's Place Gili Air er ansvarlig for at levere de(de) værelser og tilføjelser, der er angivet i reservationsbekræftelsen(erne) og i henhold til disse vilkår og betingelser.

Vi påtager os intet ansvar for manglende levering af de aftalte tjenester eller nogen af ​​dem på grund af omstændigheder uden for vores kontrol.

My Mate's Place Gili Air er ikke i stand til at garantere gæstens sikkerhed mod begivenheder, herunder men ikke begrænset til ulykker, dødsfald, naturkatastrofer, oversvømmelse, optøjer, tyveri eller endda uagtsomhed.

Alle aktiviteter har iboende risici for sundhed og sikkerhed, og My Mate's Place Gili Air vil ikke være ansvarlig for eventuelle eventualiteter i forbindelse med reserverede aktiviteter eller tjenester.

My Mate's Place Gili Air er ikke ansvarlig for tab eller beskadigelse af ejendom efterladt på gæstens værelse og/eller My Mate's Place Gili Air-ejendommen under gæstens ophold.

Gæster rådes til at tegne en forsikring, der dækker indskrænkning og tab af bagage, personlige effekter, skader, personskader og penge/værdifulde ejendele.

Sprogkonflikt

Hvis der er nogen konflikt eller uoverensstemmelse mellem den engelske tekst af disse vilkår og betingelser og enhver oversættelse heraf, har den engelske tekst forrang.

Andre
Betaling ved ankomst: Kontant og kreditkort, men ekstra gebyr for kreditkortservicegebyr.
Skat inkluderet
Udgangsforbud: Ingen støj efter kl. 23.00
Receptionens arbejdstider: 07:00 - 09:00 (Auto-translated from original language)

Bedømmelser og vurderinger

8.4
Fremragende
26 anmeldelser
 • Sikkerhed
  9
 • Område
  7.5
 • Personale
  9
 • atmosfære
  6.5
 • Renlighed
  9.5
 • Værdi for pengene
  9.5
 • Faciliteter
  8

Se de ledige

Ankomst
Afrejse
Gæster

Område

Seneste anmeldelser

6.6
God
28.2.2024
Not a hostel at all. It was a hotel with couples and old men. The hotel was fine and clean rooms. In my room I could hear people sit on the other side of my bathroom, and the noise from there phone and there conversationa could be heard when I layed in my bed, that was kinda creepy. But nice pool and lot of diving places near
vis mere
Kvinde, 18-24
10
Fabelagtigt
28.9.2023
Amazing rooms and location at the island! Newly opened and have so much potential in the future! Amazing staff!!
vis mere
Kvinde, 18-24
8.9
Fremragende
01.9.2023
Parts of the yard (pool?) are still under construction, rooms and bathrooms are new are new and very clean.
vis mere
Kvinde, 25-30

Faciliteter

 • Gratis

  • Sengetøj inkluderet
  • Håndklæder inkluderet
  • Gratis WiFi
 • Generelt

  • Cykelparkering
  • Aircondition
 • Serviceydelser

  • Internetadgang
  • Sikkerhedsovervågning døgnet rundt
  • Hurtig check-in/-ud
  • Reception (begrænset tidsrum)

Flere hostels i Gili Air