Gratis afbestilling Book mindst 3 dage før og få fordel af gratis annullering.

8.8
Fremragende
34 anmeldelser
Perfekt beliggenhed
Superb personale
Formidabel renlighed

Beskrivelse af Overnatningssted

Kunst, kærlighed og kultur spiller et spil i disse lande i Khajuraho. Uhyre populær som et helligt land, der er viet til Shiva, er Khajuraho en af ​​de fire legendariske byer af slagsen; Kashi, Kedarnath og Gaya er de tre andre.

Der, i en lille gammel by i det centrale Indien, har erotikken været den dybe rod. Det, du tilmelder dig, er udskæringer af forskellige former, der skildrer Kamasutra-inspireret elskov, og en mærkelig hippy, tilbagelænet aura, der overvælder byen.

For opdagelsesrejsende i dig vil Khajuraho enhver dag klatre til toppen af ​​listen rundt om i den centrale region af landet, men for elskeren i dig vil det helt sikkert være en game changer.

Af alle de grunde, du har til at besøge Khajuraho, er Moustache Khajuraho en anden. Kom til Moustache Khajuraho i Khajuraho og tilføj komfort, varme og enhed til din rejse til Khajuraho.

1. Alle gæster skal være fyldt 18 år for at kunne tjekke ind på Hostellet.
2. Priserne er eksklusive varer og serviceafgifter, der pålægges af Indiens regering og vil blive opkrævet ekstra over værelsespriserne i henhold til de priser, der er defineret af regeringen.
3. Vi er ikke familievandrerhjem og anbefaler, at du reserverer hoteller, hvis du rejser med familie. Moustache, Khajuraho, er dog en undtagelse, hvor vi gør værtsfamilier.
4. Vi sender dig en e-mail med detaljerede anvisninger til vandrerhjemmet, og hvordan du undgår de almindelige svindelnumre inden for et par timer efter at have modtaget din reservation. Læs venligst denne e-mail omhyggeligt. Kig på din spam-mappe, hvis du ikke modtager e-mailen inden for 12 timer.
5. Ingen stoffer og alkohol tilladt på vandrerhjemmets område.
6. Rygning og vaping er ikke tilladt inde på vandrerhjemmet udover de udpegede rygeområder
7. Eventuelle gæster, der med vilje/utilsigtet forårsager skade på ejendommen, spiser/indtager alkohol på værelset, ryger inde på værelset/ejendommen vil blive pålagt bøder som foreslået af ejendomsadministratoren.
8. Enhver gæst, der bryder husreglerne, indtager ulovlige stoffer og udfører en forkert adfærdsmæssig tilgang, kan blive bedt om at forlade ejendommen med det samme. Disse rettigheder bevares af ejendomsadministratoren, som ved kontrol kan annullere din reservation uden at være forpligtet til at hæve nogen refusion.
9. Moustache påtager sig intet ansvar for dine varer. Vi er ikke ansvarlige, hvis du mister dine varer/værdigenstande under dit ophold. Hold godt øje med dine ting og få et godt ophold hos os.
10. Moustache forbeholder sig ret til optagelse
11. Ikke-residenter/besøgende er strengt taget ikke tilladt på vandrerhjemmets område.
12. Udendørs kæledyr er ikke tilladt på nogen Mustache Hostels
13. Vi har brug for et gyldigt pas og visum til udenlandske statsborgere og et gyldigt regeringsfoto-id og adressebevis som kørekort, Aadhar-kort til indiske statsborgere under check-in. Studie-id er ikke kvalificeret.
14. Gæster med lokale ID'er får ikke tilladelse til at bo på vandrerhjemmet. For eksempel vil beboere i Khajuraho ikke få lov til at bo på Moustache Khajuraho.
15. 24-timers check-in tilladt, men de tidligste check-in tidspunkter er forskellige for forskellige steder, så bekræft venligst fra vores hjemmeside.
16. Hvis du ankommer meget tidligt, anbefales det at bestille den foregående nat. Du er velkommen til at vente i vores fællesrum, hvis du har lyst, men ved ankomster kl. 3-4 om morgenen anbefaler vi at bestille en ekstra nat.
17. Gæster vil blive bedt om at forudbetale minimum 50 % til op til 100 % af deres reservationsbeløb for at bekræfte deres reservationer af reservationsteamet på et hvilket som helst tidspunkt efter at de har foretaget reservationen. Dette forskud kan strengt taget ikke refunderes
Vi har en streng forudbetalingspolitik ved check-in
Kreditkort accepteres med 3,5% ekstra bankgebyrer
Priserne er eksklusive varer og serviceafgift, som anvendes af Indiens regering og vil blive opkrævet ekstra over værelsespriserne i henhold til de priser, der er defineret af regeringen.
Morgenmad er ikke inkluderet i værelsespriserne. Det vil blive opkrævet separat.
Vi er et vandrerhjem og opfordrer ikke til gruppeophold og længerevarende ophold.
For reservationer af mere end 4 personer eller ophold på mere end 7 dage, bedes du venligst sende os en e-mail for at få autorisation. Ellers forbeholder vi os retten til at afslutte din reservation uden refusion
Indkvartering i samme sovesal for grupper på mere end 4 kan ikke garanteres
Gruppereservationer, der ikke er godkendt på forhånd af ledelsen, individuelle reservationer foretaget af forskellige medlemmer af samme gruppe, uanset reservationskilde (lavet med det formål at vildlede ledelsen) kan annulleres på ethvert tidspunkt uden forudgående meddelelse/advarsel.
Enhver gruppe, der bryder husreglerne, indtager ulovlige stoffer og udfører en forkert adfærdsmæssig tilgang, kan blive bedt om at forlade ejendommen med det samme. Disse rettigheder bevares af ejendomsadministratoren, som ved kontrol kan annullere din reservation uden at være forpligtet til at hæve nogen refusion.
Hvis du har reserveret et værelse gennem brug af et rejsebureau eller et online rejsebureau (såsom Booking.com, Expedia og Hostelworld), skal du annullere eller ændre din reservation gennem det bureau, du brugte til at foretage reservationen
For at annullere din reservation skal Intimation sendes via e-mail til overnatningsstedets e-mail-id 48 timer før indtjekningsdatoen og indtjekningstidspunktet for gratis annullering. Ellers fortabes det samlede reservationsbeløb.
For gruppereservationer på 4 eller mere end 4 gæster, skal angivelse via e-mail om annullering sendes til overnatningsstedets e-mail-id mindst 7 dage før indtjekningsdato og -tidspunkt for gratis annullering.
I tilfælde af tilbud og kampagner vil betalingen på intet tidspunkt kunne refunderes.
Tjek venligst i receptionen mellem 9.00 og 21.00 for at forlænge dine senge. Det er udelukkende på tilgængelighed og på de aktuelle priser.
Betaling skal ske på forhånd for at bekræfte din forlængelse.
Vi er meget bedre over e-mail end telefoner. Så send os en mail med dine spørgsmål, før du ringer til os ☺ (Auto-translated from original language)

Bedømmelser og vurderinger

8.8
Fremragende
34 anmeldelser
 • Sikkerhed
  9
 • Område
  9.7
 • Personale
  9.3
 • atmosfære
  8.3
 • Renlighed
  7
 • Værdi for pengene
  9.7
 • Faciliteter
  8.3

Se de ledige

Ankomst
Afrejse
Gæster

Område

Seneste anmeldelser

8.6
Fremragende
15.2.2024
After a first day of adaptation, the hostel grew on us. Outside of the city centre so much calmer which was nice. Roof Terrance was lovely and wifi was fine to work up there if needed. Staff were very attentive and friendly, although we stuck out like sore thumbs being two white girls. Not many other travelers to connect with but the young locals were good to chat with. Thanks to Hemant we got to explore the town and its surrounding nature spots from a local'point of view, 10/10 for our friend!
vis mere
Kvinde Group, 25-30
9.1
Fabelagtigt
08.11.2023
Great staff - were very helpful at giving advice for places to eat and activities to do. scooters available for rental at the hostel. Had a private room which was nice but shower wasn’t great. Nice rooftop.
vis mere
Kvinde, 25-30
7.1
Meget godt
02.10.2023
They changed my dorm from 8 bed to 6 bed dorm in the name of upgrade! (later I found out that the 6 bed dorm washroom is mosquito infested and is partially open at the roof!), and refused to change me back to 8 bed dorm, because they wanted to save the AC cost! (next day, they did open the 8 bed dorm and things were OK then) Nice location, pretty competitive price for the 8 bed dorm. Sadiq strangely charged the final bill on his bank account for scooter etc. and did NOT give any receipt?
vis mere
Mand, 41+

Faciliteter

 • Gratis

  • Sengetøj inkluderet
  • Gratis parkering
  • Gratis WiFi
 • Generelt

  • Fællesrum
  • Morgenmad ikke inkluderet
  • Aircondition
  • Køleskab
  • Læselys
  • Parkering
  • Hårtørrere
  • Strygejern/strygebræt
  • Håndklæder ikke inkluderet
  • Flexible NRR
 • Serviceydelser

  • Faciliteter til tøjvask
  • Håndklæder udlejes
  • Opbevaring af baggage
  • Reception åben døgnet rundt
  • Rengøring
 • Mad og drikke

  • måltider Tilgængelige
 • Underholdning

  • Brætspil
  • Wi-Fi

Flere hostels i Khajuraho