Bæredygtighed niveau 1
Gratis WiFi

The Hosteller Shimla

Gratis afbestilling Book mindst 8 dage før og få fordel af gratis annullering.

8.8
Fremragende
75 anmeldelser
Perfekt beliggenhed
Superb personale
Fantastisk renlighed

Beskrivelse af Overnatningssted

The Hosteller Shimla ligger lige ved Shimla Mall Road og er indbegrebet af komfort, stil og skønhed. Dette splinternye backpacker hostel er tre etager højt - huser 21 luksuriøse værelser; giver mere plads og komfort end de fleste. Du kan vælge mellem rummelige sovesale eller luksuriøse private værelser; perfekt til enhver vennegruppe. Vandrerhjemmet har også en udpræget smart designæstetik, som adskiller det. Du kommer til at nyde et moderne og køligt interiør uden at skulle give slip på komforten og varmen fra et livligt backpacker-hostel. Vandrerhjemmet har et fællesareal i stueetagen og en speciel tagcafé med direkte udsigt over Mall Road.

Vigtig note:
The Hosteller er en kæde af backpacker hostels og er velegnet til unge backpacker rejsende. Som et brand anbefaler vi ikke familier og tillader ikke alle personer under 18 år at bo hos os, og vi tillader heller ikke adgang for børn eller spædbørn under 18 år, selvom de rejser med værger.
Check-in - 13:00 til 23:00

Check ud - 11:00

Hosteller's Unbox Cafe serverer æggeretter såvel som vegetariske retter. For at bevare rygsækkulturen og fællesskabsånden fremmer vi selvbetjening i alle vores cafeer.

Cafetid: 8.00-14.00 og 18.00-23.00

Hosteller Shimla er for rejsende, der ønsker at opleve at bo i nærheden af ​​The Mall Road sammen med en malerisk udsigt. Husk, at indkøbscentervejen kun er tilgængelige til fods, og det samme er vi (beliggende i en afstand af 10 - 12 minutter fra elevatorparkeringen).

Besøgstid: 10.00 til 20.00


Find venligst rejseretningen nedenfor.

Fra den nye busholdeplads skal du tage en taxa/bus til liften.

Tag en Rs 10/- billet fra elevatorskranken og få eskaleret mod indkøbscentervejen.

På forsiden vil du se Indira Gandhi sportskompleks.

Mod venstre vil der være en opadgående sti på vej til den indiske bank, tag den sti og gå i 10 minutter, den vil falde dig direkte ved The Hosteller.

Hosteller Shimla-ruten - https://goo.gl/maps/maNX9gY82ga7aGh56

• Vej 1: Længere, men praktisk ~ 20 min. gå https://goo.gl/maps/khWWeBPaknW6DWLDA

• Vej 2: Kortere, men ret stejle ~ 15 min. vandretur https://goo.gl/maps/m8ujiHQ62xSvjVUw5

For andre spørgsmål kontakt os direkte.

Intet udgangsforbud.

Specifikke politikker kan gælde for forskellige hostels under mærket på bestemte tidspunkter af året, og det samme skal meddeles ved indtjekning.

Gæsten vil blive opkrævet en forudbetaling af den samlede pris på et hvilket som helst tidspunkt før ankomstdatoen for reservationsbekræftelsen, hvis gæsten undlader at foretage forudbetalingen, kan reservationen annulleres.

Betalingsmetoder accepteret på vores hostels: kontanter, betalingskort, kreditkort og UPI'er.

Værelsesafgifter er eksklusive skatter. Skatter ikke inkluderet, for et værelse under 7500 INR per nat, vil der være 12% skatter påført; for et værelse over 7500 INR pr. nat, vil der være et ekstra gebyr på 18 % i skat.

Gæsten kan benytte sig af en ekstra madras ved indtjekning. Ekstra madras er afhængig af tilgængelighed.

I tilfælde af at den rejsende ankommer tidligere end indtjekningstidspunktet, kan gæsten hænge ud i fællesområdet/caféen indtil indtjekningstidspunktet. (Men hvis gæsterne ankommer så tidligt som kl. 5.30-6.00, anbefales det stærkt at bestille en seng til den foregående nat for at sikre en god nats søvn).

Sen udtjekning kan være tilgængelig efter forudgående anmodning og er afhængig af tilgængelighed.

Rejsende kan opbevare bagagen, efter udtjekning, i vandrerhjemmets garderobe, i tilfælde af sen afgang fra de respektive byer.

Vi kan ikke garantere overnatning i samme kollegieværelse, hvis 3 eller 4 personer rejser sammen. Tildeling af et værelse i en specifik privat værelseskategori kan variere afhængigt af tilgængelighed. Det vil strengt taget være afhængig af tilgængelighed indtil tidspunktet for check-in.

Vi tilbyder kun skabe på sovesale. Hver seng har et vedhæftet skab, så gæsterne kan opbevare deres værdigenstande. Det anbefales, at du medbringer en lås til skabet, hvis det er nødvendigt. Dog vil brug af en hængelås i receptionen være afhængig af tilgængelighed og mod et tillægsgebyr. Det anbefales, at du bærer en lås.

Skulle en gæsts handling anses for upassende af vandrerhjemmet, eller hvis vandrerhjemmet gør opmærksom på upassende adfærd, forbeholder vandrerhjemmet sig retten til at skride ind over for gæsten. Vær sikker på, at der vil blive foretaget ordentlige undersøgelser af administrationen for at sikre, at sagen behandles fuldstændig retfærdigt.

Alle aflysninger, hvis de informeres 7 dage før indtjekningsdatoen, er berettiget til en 100 % refusion. I tilfælde af aflysninger sker inden for 7 dage efter indtjekningsdatoen, vil der ikke være nogen refusion og vil pådrage sig 100 % afbestillingsgebyrer. Hvis gæsten ikke møder op, vil de blive opkrævet den samlede pris for reservationen.

Ikke-refunderbare reservationer er ikke berettiget til nogen refusion i tilfælde af annullering på noget tidspunkt.

Hvis gæsten ønsker at forlænge deres ophold på et hostel, vil reservationen være afhængig af tilgængelighed.

Værelset vil blive leveret til de løbende priser på hjemmesiden og ikke i henhold til de priser, som den tidligere reservation blev foretaget til.

Hostelledelsen kan ikke holdes ansvarlig for tab af bagage eller personlige ejendele. Gæster skal sørge for ikke at efterlade deres ejendele uden opsyn til enhver tid.

Cafetider og tilgængelighed varierer fra sted til sted, gæsterne kan henvise til vores officielle hjemmeside for det samme.

Cafedrift er sæsonbestemt, det samme kan bekræftes med vandrerhjemmets reception ved indtjekning.

Hostellers Unbox café serverer æggeretter såvel som vegetariske retter.

Måltider er ikke inkluderet i værelsesprisen, og det kan benyttes a-la-carte på vores interne caféer.

For at bevare rygsækkulturen og fællesskabsånden fremmer vi selvbetjening i alle vores cafeer.

Gæster kan kun bestille og indtage mad udenfor i de udpegede spiseområder og private værelser.

Misbrug af stoffer/stoffer/alkohol er STRENGT forbudt på alle vores hostels. I tilfælde af at nogen bliver fundet i besiddelse af eller indtager stoffer/alkohol under deres ophold, skal der træffes strenge foranstaltninger mod ham/hende, og personen vil blive bedt om at forlade vandrehjemmet med det samme og vil blive sortlistet fra at bo på vores hostels for evigt.

Alle vores hostels har dedikerede rygeområder. Rygning inde i sovesale er strengt forbudt.

Gæsten skal anses for uegnet til at fortsætte videre på et af vores hostels i tilfælde af stofmisbrug, manglende overholdelse af gæste- og bookingpolitikker, dårlig opførsel (fysisk/mental/verbal eller af enhver art), tyveri, personlig hygiejne, hærværk, overtrædelse, manglende betaling/forsinkelse i betaling af kontingent, andre gæstebesvær eller sådanne uberettigede handlinger. I alle sådanne tilfælde skal gæsten blive bedt om at forlade lokalerne med det samme uden refusion.

Strømbackup er ikke tilgængelig på denne ejendom.

For at holde vores overnatningsomkostninger så overkommelige som muligt for alle gæster, har vi vedtaget et pay-as-you-go-system for visse faciliteter, såsom låse, badesæt og håndklæder. Ved at tilbyde disse varer mod betaling, kan vi opretholde lavere basispriser for vores værelser, hvilket gør vores hostel tilgængeligt for budgetbevidste rejsende. Vi forstår, at forskellige rejsende har forskellige præferencer og krav, så vi tilstræber at give fleksibilitet i vores tilbud. (Auto-translated from original language)

Bedømmelser og vurderinger

8.8
Fremragende
75 anmeldelser
 • Sikkerhed
  9.1
 • Område
  8.8
 • Personale
  8.9
 • atmosfære
  8.6
 • Renlighed
  9.2
 • Værdi for pengene
  8.6
 • Faciliteter
  8.1

Se de ledige

Ankomst
Afrejse
Gæster

Bæredygtighed niveau 1

Dette hostel er begyndt at introducere praksis, der resulterer i en positiv social og miljømæssig påvirkning, og forstår de grundlæggende principper i Trappen til Bæredygtighed.
Læs mere

Område

Seneste anmeldelser

10
Fabelagtigt
07.5.2024
Good stay and clean room. Very helpful staff and special mention to the cafe food on the rooftop cafe
vis mere
Mand, 25-30
8.3
Fremragende
09.4.2024
The place is nearby mall road with a good view of whole city. Visit if you are looking a place near mall road. Last 5 mins climb is bit hard because of steep slope.
vis mere
Mand, 31-40
9.4
Fabelagtigt
09.4.2024
Comfortable beds, our room was cleaned every day, bathroom cleaned and refilled with toilet paper daily. Our room got cold occasionally, not sure if they offer heating options.
vis mere
Mand, 25-30

Faciliteter

 • Gratis

  • Gratis WiFi
 • Generelt

  • Lockers
  • Fællesrum
 • Serviceydelser

  • Faciliteter til tøjvask
  • Transport til lufhavn
  • Håndklæder udlejes
  • Opbevaring af baggage
  • Reception åben døgnet rundt
  • Tur-/Rejseskranke
  • Rengøring
 • Mad og drikke

  • måltider Tilgængelige
  • Cafe
 • Underholdning

  • Brætspil
  • Wi-Fi

Flere hostels i Shimla