Bæredygtighed niveau 1
Gratis WiFi

The Hosteller Mussoorie, Mall Road

Gratis afbestilling Book mindst 8 dage før og få fordel af gratis annullering.

8.9
Fremragende
29 anmeldelser
Perfekt beliggenhed
Superb personale
Fantastisk renlighed

Beskrivelse af Overnatningssted

Beliggende lige ved siden af ​​Mall Road, har hvert værelse i The Hosteller Mussoorie Mini panoramaudsigt over dalen. Med 4 sovesale og 4 private værelser, et spillerum og fællesområder fulde af energi - er det den ultimative flugt fra bylivet. Med en moderne tilgang i tankerne er rummet blevet transformeret til at inkorporere en dynamisk designstil. Vindeltrappen, der forbinder etagerne, træmøblerne med et portugisisk præg, rummelige himmelsenge og den minimalistiske konceptualisering gør vandrerhjemmet ekstremt unikt.

Et sødt biblioteksområde byder dig velkommen, når du kommer ind. Det er et paradis for alle bogelskere, da det er fyldt med interessante bøger. Forestil dig at sidde på de superkomfortable stole, mens du nipper til en kop chai og fortaber dig i Ruskin Bonds verden! Ret drømmende, ikke? Efterlad alle dine bekymringer og slip al stress, mens du slutter dig til andre rejsende på denne stille og fredelige flugt. Tæt på byen, men alligevel fredfyldt, er dette hostel for alle forfattere, kunstnere, kreative sjæle og rejseelskere, der ønsker at leve deres bedste bjergliv.

The Hosteller er en kæde af backpacker hostels og er velegnet til unge backpacker rejsende. Som et brand anbefaler vi ikke familier og tillader ikke alle personer under 18 år at bo hos os, og vi tillader heller ikke adgang for børn eller spædbørn under 18 år, selvom de rejser med værger.

Bemærk venligst, at på grund af anlæg af vandrørledninger ved Mall Road, er alle veje spærret (fra begge sider af Library Chowk såvel som fra billedpaladset).
4-hjulede og 2-hjulede er ikke tilladt på Mall Road (privat og gul nummerplade).
Hvis gæster kommer i deres eget køretøj, bliver de nødt til at parkere det i nærheden af ​​Library Chowk. Der er en parkeringsplads i flere niveauer og kommer nedad omkring 100 Mtr. Der er et skilt Padmini Niwas (det er en opadgående vej), hvor gæsterne nemt kan nå TH Mussoorie Mall Road.

Find venligst rejseretningen nedenfor.

Fra Dehradun banegård tage en taxa/bus til Mussoorie bibliotek. Cab-afgifter er Rs 350/- og bussen er Rs 70/-. Fra biblioteket drejes til venstre, og der vil være en tavle, hvor der står 'I Love Mussoorie'. Så kom nedad via det tibetanske marked Gali, og der når du The Hosteller Mussoorie Mini.

Check-in - 13:00 til 23:00
Check ud - 11:00

Bemærk venligst, at der er en skrå gåtur på 5 minutter efterfulgt af cirka 50 trapper for at nå ejendommen.

Hosteller's Unbox Cafe serverer æggeretter såvel som vegetariske retter. For at bevare rygsækkulturen og fællesskabsånden fremmer vi selvbetjening i alle vores cafeer.
Cafetid: 8.00-14.00 og 18.00-23.00
Besøgstid: 10.00 til 20.00


Intet udgangsforbud.

Specifikke politikker kan gælde for forskellige hostels under mærket på bestemte tidspunkter af året, og det samme skal meddeles ved indtjekning.

Gæsten vil blive opkrævet en forudbetaling af den samlede pris på et hvilket som helst tidspunkt før ankomstdatoen for reservationsbekræftelsen, hvis gæsten undlader at foretage forudbetalingen, kan reservationen annulleres.

Betalingsmetoder accepteret på vores hostels: kontanter, betalingskort, kreditkort og UPI'er.

Værelsesafgifter er eksklusive skatter. Skatter ikke inkluderet, for et værelse under 7500 INR per nat, vil der være 12% skatter påført; for et værelse over 7500 INR pr. nat, vil der være et ekstra gebyr på 18 % i skat.

Gæsten kan benytte sig af en ekstra madras ved indtjekning. Ekstra madras er afhængig af tilgængelighed.

I tilfælde af at den rejsende ankommer tidligere end indtjekningstidspunktet, kan gæsten hænge ud i fællesområdet/caféen indtil indtjekningstidspunktet. (Men hvis gæsterne ankommer så tidligt som kl. 5.30-6.00, anbefales det stærkt at bestille en seng til den foregående nat for at sikre en god nats søvn).

Sen udtjekning kan være tilgængelig efter forudgående anmodning og er afhængig af tilgængelighed.

Rejsende kan opbevare bagagen, efter udtjekning, i vandrerhjemmets garderobe, i tilfælde af sen afgang fra de respektive byer.

Vi kan ikke garantere overnatning i samme kollegieværelse, hvis 3 eller 4 personer rejser sammen. Tildeling af et værelse i en specifik privat værelseskategori kan variere afhængigt af tilgængelighed. Det vil strengt taget være afhængig af tilgængelighed indtil tidspunktet for check-in.

Vi tilbyder kun skabe på sovesale. Hver seng har et vedhæftet skab, så gæsterne kan opbevare deres værdigenstande. Det anbefales, at du medbringer en lås til skabet, hvis det er nødvendigt. Dog vil brug af en hængelås i receptionen være afhængig af tilgængelighed og mod et tillægsgebyr. Det anbefales, at du bærer en lås.

Skulle en gæsts handling anses for upassende af vandrerhjemmet, eller hvis vandrerhjemmet gør opmærksom på nogen upassende adfærd, forbeholder vandrerhjemmet sig retten til at skride ind over for gæsten. Vær sikker på, at der vil blive foretaget ordentlige undersøgelser af administrationen for at sikre, at sagen behandles fuldstændig retfærdigt.

Alle aflysninger, hvis de informeres 7 dage før indtjekningsdatoen, er berettiget til en 100 % refusion. I tilfælde af aflysninger sker inden for 7 dage efter indtjekningsdatoen, vil der ikke være nogen refusion og vil pådrage sig 100 % afbestillingsgebyrer. Hvis gæsten ikke møder op, vil de blive opkrævet den samlede pris for reservationen.

Ikke-refunderbare reservationer er ikke berettiget til nogen refusion i tilfælde af annullering på noget tidspunkt.

Hvis gæsten ønsker at forlænge deres ophold på et hostel, vil reservationen være afhængig af tilgængelighed.

Værelset vil blive leveret til de løbende priser på hjemmesiden og ikke i henhold til de priser, som den tidligere reservation blev foretaget til.

Hostelledelsen kan ikke holdes ansvarlig for tab af bagage eller personlige ejendele. Gæster skal sørge for ikke at efterlade deres ejendele uden opsyn til enhver tid.

Cafetider og tilgængelighed varierer fra sted til sted, gæsterne kan henvise til vores officielle hjemmeside for det samme.

Cafedrift er sæsonbestemt, det samme kan bekræftes med vandrerhjemmets reception ved indtjekning.

Hostellers Unbox cafe serverer æggeretter såvel som vegetariske retter.

Måltider er ikke inkluderet i værelsesprisen, og det kan benyttes a-la-carte på vores interne caféer.

For at bevare rygsækkulturen og fællesskabsånden fremmer vi selvbetjening i alle vores cafeer.

Gæster kan kun bestille og indtage udendørs mad i de udpegede spiseområder og private værelser.

Misbrug af stoffer/stoffer/alkohol er STRENGT forbudt på alle vores hostels. I tilfælde af at nogen bliver fundet i besiddelse af eller indtager stoffer/alkohol under deres ophold, skal der træffes strenge foranstaltninger mod ham/hende, og personen vil blive bedt om at forlade vandrehjemmet med det samme og vil blive sortlistet fra at bo på vores hostels for evigt.

Alle vores hostels har dedikerede rygeområder. Rygning inde i sovesale er strengt forbudt.

Gæsten skal anses for uegnet til at fortsætte videre på ethvert af vores hostels i tilfælde af stofmisbrug, manglende overholdelse af gæste- og bookingpolitikker, dårlig opførsel (fysisk/mental/verbal eller af enhver art), tyveri, personlig hygiejne, hærværk, overtrædelse, manglende betaling/forsinkelse i betaling af kontingent, andre gæstebesvær eller sådanne uberettigede handlinger. I alle sådanne tilfælde skal gæsten blive bedt om at forlade lokalerne med det samme uden refusion.

Strømbackup er ikke tilgængelig på denne ejendom.

For at holde vores overnatningsomkostninger så overkommelige som muligt for alle gæster, har vi vedtaget et pay-as-you-go-system for visse faciliteter, såsom låse, badesæt og håndklæder. Ved at tilbyde disse varer mod betaling, kan vi opretholde lavere basispriser for vores værelser, hvilket gør vores hostel tilgængeligt for budgetbevidste rejsende. Vi forstår, at forskellige rejsende har forskellige præferencer og krav, så vi tilstræber at give fleksibilitet i vores tilbud. (Auto-translated from original language)

Bedømmelser og vurderinger

8.9
Fremragende
29 anmeldelser
 • Sikkerhed
  9.2
 • Område
  9
 • Personale
  9.4
 • atmosfære
  8.6
 • Renlighed
  8.6
 • Værdi for pengene
  9
 • Faciliteter
  8.4

Se de ledige

Ankomst
Afrejse
Gæster

Bæredygtighed niveau 1

Dette hostel er begyndt at introducere praksis, der resulterer i en positiv social og miljømæssig påvirkning, og forstår de grundlæggende principper i Trappen til Bæredygtighed.
Læs mere

Område

Seneste anmeldelser

9.4
Fabelagtigt
09.2.2024
Top place!
vis mere
Mand, 25-30
7.7
Meget godt
25.1.2024
A Decent Stay
vis mere
Mand, 18-24
7.1
Meget godt
17.12.2023
The hostel is newly built and still requires tiny modifications- for example, a place to dry clothes instead of tables. I also think the location requires clearer navigation signs on the way. In my opinion, the hostel would greatly benefit from using their glass windows as places where people can stick their notes. I love the view from the common area which would benefit greatly from fairy lights. I also think the fireplaces provided in individual rooms are of no use and can be repurposed.
vis mere
Kvinde, 18-24

Faciliteter

 • Gratis

  • Gratis WiFi
 • Generelt

  • Fællesrum
  • Loftsventilator
 • Serviceydelser

  • Håndklæder udlejes
  • Reception åben døgnet rundt
  • Rengøring
 • Mad og drikke

  • Cafe

Flere hostels i Mussoorie