Bæredygtighed niveau 1
Gratis WiFi

The Hosteller Dehradun

Gratis afbestilling Book mindst 8 dage før og få fordel af gratis annullering.

9.3
Fabelagtigt
20 anmeldelser
Perfekt beliggenhed
Superb personale
Fantastisk renlighed

Beskrivelse af Overnatningssted

Mærk freden og sæt tempoet ned, mens du bor på det land, hvor vismændene engang boede. The Hosteller Dehradun er lavet næsten udelukkende af glas og er et enestående hostel, der er klar til at være vært for dig. Nyd følelsen af ​​indre fred, da stærkt naturligt lys oversvømmer vandrerhjemmet og din sjæl. Virkelig et sted at overgive sig til din sindsro. Med 5 sovesale og 6 private værelser at vælge imellem og flere kitschede fællesområder kan du fejre hvert øjeblik med dine venner og andre entusiastiske backpackere.

Det store hostel har rummelig parkering og er godt forbundet til de nærliggende populære steder, hvilket gør det let tilgængeligt for alle rejsende. Nyd en afslappende ferie eller arbejd med udsigt, da vandrerhjemmet er udstyret med skæve arbejdsområder, der vil gøre selv dine arbejdsdage sjove. Fod din sjæl med den fascinerende udsigt, og giv din sultfølelse med de lækre retter fra vores in-house cafe. Glem ikke at prøve pastaen! Med komfortable sæder og vægmonterede bænke er fællesområdet på første sal den perfekte krog, hvis du leder efter lidt ro til at læse din yndlingsroman.

Er du altid nysgerrig efter at dele historier og møde nye mennesker? Gå derefter over til det lyse åbne terrasseområde, hvor du vil opdage, at der sker noget nyt hver dag. Udfordre nogen til en bordtenniskamp, ​​foregive at være hovedpersonen, mens du ser din yndlingsfilm, eller måske lave et hjul om dine rejser? Mulighederne er uendelige. Så smid dine bekymringer ud af vores enorme glasvinduer og lad #GetUpGo til Dehradun.

The Hosteller er en kæde af backpacker hostels og er velegnet til unge backpacker rejsende. Som et brand anbefaler vi ikke familier og tillader ikke alle personer under 18 år at bo hos os, og vi tillader heller ikke adgang for børn eller spædbørn under 18 år, selvom de rejser med værger.

Check-in - 13:00 til 23:00
Check ud - 11:00

Hosteller's Unbox Cafe serverer æggeretter såvel som vegetariske retter. For at bevare rygsækkulturen og fællesskabsånden fremmer vi selvbetjening i alle vores cafeer.

Cafetid: 9.00-14.00 og 18.00-23.00

Besøgstid: 10.00 til 20.00


Intet udgangsforbud.

Specifikke politikker kan gælde for forskellige hostels under mærket på bestemte tidspunkter af året, og det samme skal meddeles ved indtjekning.

Gæsten vil blive opkrævet en forudbetaling af den samlede pris på et hvilket som helst tidspunkt før ankomstdatoen for reservationsbekræftelsen, hvis gæsten undlader at foretage forudbetalingen, kan reservationen annulleres.

Betalingsmetoder accepteret på vores hostels: kontanter, betalingskort, kreditkort og UPI'er.

Værelsesafgifter er eksklusive skatter. Skatter ikke inkluderet, for et værelse under 7500 INR per nat, vil der være 12% skatter påført; for et værelse over 7500 INR pr. nat, vil der være et ekstra gebyr på 18 % i skat.

Gæsten kan benytte sig af en ekstra madras ved indtjekning. Ekstra madras er afhængig af tilgængelighed.

I tilfælde af at den rejsende ankommer tidligere end indtjekningstidspunktet, kan gæsten hænge ud i fællesområdet/caféen indtil indtjekningstidspunktet. (Men hvis gæsterne ankommer så tidligt som kl. 5.30-6.00, anbefales det stærkt at bestille en seng til den foregående nat for at sikre en god nats søvn).

Sen udtjekning kan være tilgængelig efter forudgående anmodning og er afhængig af tilgængelighed.

Rejsende kan opbevare bagagen, efter udtjekning, i vandrerhjemmets garderobe, i tilfælde af sen afgang fra de respektive byer.

Vi kan ikke garantere overnatning i samme kollegieværelse, hvis 3 eller 4 personer rejser sammen. Tildeling af et værelse i en specifik privat værelseskategori kan variere afhængigt af tilgængelighed. Det vil strengt taget være afhængig af tilgængelighed indtil tidspunktet for check-in.

Vi tilbyder kun skabe på sovesale. Hver seng har et vedhæftet skab, så gæsterne kan opbevare deres værdigenstande. Det anbefales, at du medbringer en lås til skabet, hvis det er nødvendigt. Dog vil brug af en hængelås i receptionen være afhængig af tilgængelighed og mod et tillægsgebyr. Det anbefales, at du bærer en lås.

Skulle en gæsts handling anses for upassende af vandrerhjemmet, eller hvis vandrerhjemmet gør opmærksom på upassende adfærd, forbeholder vandrerhjemmet sig retten til at skride ind over for gæsten. Vær sikker på, at der vil blive foretaget ordentlige undersøgelser af administrationen for at sikre, at sagen behandles fuldstændig retfærdigt.

Alle aflysninger, hvis de informeres 7 dage før indtjekningsdatoen, er berettiget til en 100 % refusion. I tilfælde af aflysninger sker inden for 7 dage efter indtjekningsdatoen, vil der ikke være nogen refusion og vil pådrage sig 100 % afbestillingsgebyrer. Hvis gæsten ikke møder op, vil de blive opkrævet den samlede pris for reservationen.

Ikke-refunderbare reservationer er ikke berettiget til nogen refusion i tilfælde af annullering på noget tidspunkt.

Hvis gæsten ønsker at forlænge deres ophold på et hostel, vil reservationen være afhængig af tilgængelighed.

Værelset vil blive leveret til de løbende priser på hjemmesiden og ikke i henhold til de priser, som den tidligere reservation blev foretaget til.

Hostelledelsen kan ikke holdes ansvarlig for tab af bagage eller personlige ejendele. Gæster skal sørge for ikke at efterlade deres ejendele uden opsyn til enhver tid.

Cafetider og tilgængelighed varierer fra sted til sted, gæsterne kan henvise til vores officielle hjemmeside for det samme.

Cafedrift er sæsonbestemt, det samme kan bekræftes med vandrerhjemmets reception ved indtjekning.

Hostellers Unbox café serverer æggeretter såvel som vegetariske retter.

Måltider er ikke inkluderet i værelsesprisen, og det kan benyttes a-la-carte på vores interne caféer.

For at bevare rygsækkulturen og fællesskabsånden fremmer vi selvbetjening i alle vores cafeer.

Misbrug af stoffer/stoffer/alkohol er STRENGT forbudt på alle vores hostels. I tilfælde af at nogen bliver fundet i besiddelse af eller indtager stoffer/alkohol under deres ophold, skal der træffes strenge foranstaltninger mod ham/hende, og personen vil blive bedt om at forlade vandrehjemmet med det samme og vil blive sortlistet fra at bo på vores hostels for evigt.

Alle vores hostels har dedikerede rygeområder. Rygning inde i sovesale er strengt forbudt.

Gæsten skal anses for uegnet til at fortsætte videre på et af vores hostels i tilfælde af stofmisbrug, manglende overholdelse af gæste- og bookingpolitikker, dårlig opførsel (fysisk/mental/verbal eller af enhver art), tyveri, personlig hygiejne, hærværk, overtrædelse, manglende betaling/forsinkelse i betaling af kontingent, andre gæstebesvær eller sådanne uberettigede handlinger. I alle sådanne tilfælde skal gæsten blive bedt om at forlade lokalerne med det samme uden refusion.

Strømbackup er kun tilgængelig på udvalgte lokationer og ikke på alle Hosteller-ejendomme.

For at holde vores overnatningsomkostninger så overkommelige som muligt for alle gæster, har vi vedtaget et pay-as-you-go-system for visse faciliteter, såsom låse, badesæt og håndklæder. Ved at tilbyde disse varer mod betaling, kan vi opretholde lavere basispriser for vores værelser, hvilket gør vores hostel tilgængeligt for budgetbevidste rejsende. Vi forstår, at forskellige rejsende har forskellige præferencer og krav, så vi tilstræber at give fleksibilitet i vores tilbud. (Auto-translated from original language)

Bedømmelser og vurderinger

9.3
Fabelagtigt
20 anmeldelser
 • Sikkerhed
  9.1
 • Område
  8.9
 • Personale
  10
 • atmosfære
  9.4
 • Renlighed
  8.9
 • Værdi for pengene
  10
 • Faciliteter
  9.1

Se de ledige

Ankomst
Afrejse
Gæster

Bæredygtighed niveau 1

Dette hostel er begyndt at introducere praksis, der resulterer i en positiv social og miljømæssig påvirkning, og forstår de grundlæggende principper i Trappen til Bæredygtighed.
Læs mere

Område

Seneste anmeldelser

9.1
Fabelagtigt
23.5.2024
The best part about this hostel is the good atmosphere. I met some really great people. Big shoutout to Avdhesh for going above and beyond to get me to my train on time. Thank you!
vis mere
Kvinde, 25-30
10
Fabelagtigt
22.3.2024
Amazing place stayed there for just 1 days but it was nice
vis mere
Mand, 18-24
8.3
Fremragende
13.3.2024
The top bunk was a little difficult to access for an older person like me. Also it would be good if a reading light is provided for the upper bunk bed. Overall it is a good and safe place to stay even for a single woman traveller. Staff were very kind and helpful. Soup should be added to the menu
vis mere
Kvinde, 41+

Faciliteter

 • Gratis

  • Gratis WiFi
 • Generelt

  • Fællesrum
  • Elevator
  • Morgenmad ikke inkluderet
  • Aircondition
  • Læselys
  • Parkering
  • Loftsventilator
 • Serviceydelser

  • Opbevaring af baggage
  • Reception åben døgnet rundt
  • Rengøring
 • Mad og drikke

  • Cafe
 • Underholdning

  • Brætspil
  • Bordfodbold

Flere hostels i Dehradun