Bæredygtighed niveau 1

The Hosteller Chikmagalur

Gratis afbestilling Book mindst 8 dage før og få fordel af gratis annullering.

8.9
Fremragende
10 anmeldelser
Perfekt beliggenhed
Superb personale
Fantastisk renlighed

Beskrivelse af Overnatningssted

Tillykke! Du er ankommet til destinationen, hvor kaffe blev dyrket for første gang i Indien, kan du bo i The Hosteller Chikmagalur. Chikmagalur er stedet, vi skal rose for at gøre vores morgener tålelige og vores hektiske dage overskuelige. Nu kan du udforske denne fantastiske destination, mens du bor på en dejlig kaffeejendom. Vil du forstå den spændende proces med at lave kaffe? Tilbring et par dage på vores hostel, og du vil blive en kaffekender på ingen tid.

Beliggende på et charmerende sted føles dette hyggelige lille hjem væk fra hjemmet som et frisk pust. Du kan berolige dine øjne og din sjæl, da det beroligende grønne område omkring vandrerhjemmet hjælper dig med at slippe al stress væk. Og hey, vi har ingen mangel på åbne pladser. Omgivet af dybe grønne skove, føles det som et fortryllende syn lige ud af en Disney-film. Den luftige åbne cafe lige ved siden af ​​vandrerhjemmet er, hvor du kan brygge nogle interessante historier op. Den ekspansive grund vil tage dig tilbage til barndommen og minde dig om legepladser, hvor du løb rundt, indtil din ånde blev tung. Du kan også forkæle dig med et livligt spil volleyball eller badminton. I kaffeblomstringssæsonen tørres de modne kaffekirsebær her og forarbejdes derefter til kaffebønner. Du kan se det live eller se vores specialdesignede vægmalerier, der kreativt skildrer hele processen.

Vågn op til den kølige zephyr i et af vores 7 rummelige værelser og slap af maksimalt, når du hænger ud i vores indbydende loungeområder. Vores tv-stue er det perfekte sted til at binge-se dine yndlingsserier og film, og er klar til hele dit hold. Med træmøbler, brolagte stier, der fører til vandrerhjemmet, kreative vægmalerier af lokale kunstnere og en jordnær stemning; vores venlige backpacker hostel er klar til at blive din BFF for de sydlige flugter. Vågn op til kvidren fra egrets og flammehalsede løg, når du starter din dag med en dampende kop aromatisk kaffe. Når sulten melder sig efter en dag med udforskning, så fortsæt og bestil en lækker måltidskasse fra vores in-house cafe.

Lyder som en plan? Det er tid til at #GetUpGo til Chikmagalur.
The Hosteller er en kæde af backpacker hostels og er velegnet til unge backpacker rejsende. Som et brand anbefaler vi ikke familier og tillader ikke alle personer under 18 år at bo hos os, og vi tillader heller ikke adgang for børn eller spædbørn under 18 år, selvom de rejser med værger.

Check-in - 13:00 til 23:00
Check ud - 11:00

Hosteller's Unbox Cafe serverer æggeretter såvel som vegetariske retter. For at bevare rygsækkulturen og fællesskabsånden fremmer vi selvbetjening i alle vores cafeer.
Cafetid: 9.00-15.00 og 18.00-23.00
Besøgstid: 10.00 til 20.00

Intet udgangsforbud.

Specifikke politikker kan gælde for forskellige hostels under mærket på bestemte tidspunkter af året, og det samme skal meddeles ved indtjekning.

Gæsten vil blive opkrævet en forudbetaling af den samlede pris på et hvilket som helst tidspunkt før ankomstdatoen for reservationsbekræftelsen, hvis gæsten undlader at foretage forudbetalingen, kan reservationen annulleres.

Betalingsmetoder accepteret på vores hostels: kontanter, betalingskort, kreditkort og UPI'er.

Værelsesafgifter er eksklusive skatter. Skatter ikke inkluderet, for et værelse under 7500 INR per nat, vil der være 12% skatter påført; for et værelse over 7500 INR pr. nat, vil der være et ekstra gebyr på 18 % i skat.

Gæsten kan benytte sig af en ekstra madras ved indtjekning. Ekstra madras er afhængig af tilgængelighed.

I tilfælde af at den rejsende ankommer tidligere end indtjekningstidspunktet, kan gæsten hænge ud i fællesområdet/caféen indtil indtjekningstidspunktet. (Men hvis gæsterne ankommer så tidligt som kl. 5.30-6.00, anbefales det stærkt at bestille en seng til den foregående nat for at sikre en god nats søvn).

Sen udtjekning kan være tilgængelig efter forudgående anmodning og er afhængig af tilgængelighed.

Rejsende kan opbevare bagagen, efter udtjekning, i vandrerhjemmets garderobe, i tilfælde af sen afgang fra de respektive byer.

Vi kan ikke garantere overnatning i samme kollegieværelse, hvis 3 eller 4 personer rejser sammen. Tildeling af et værelse i en specifik privat værelseskategori kan variere afhængigt af tilgængelighed. Det vil strengt taget være afhængig af tilgængelighed indtil tidspunktet for check-in.

Vi tilbyder kun skabe på sovesale. Hver seng har et vedhæftet skab, så gæsterne kan opbevare deres værdigenstande. Det anbefales, at du medbringer en lås til skabet, hvis det er nødvendigt. Dog vil brug af en hængelås i receptionen være afhængig af tilgængelighed og mod et tillægsgebyr. Det anbefales, at du bærer en lås.

Skulle en gæsts handling anses for upassende af vandrerhjemmet, eller hvis vandrerhjemmet gør opmærksom på upassende adfærd, forbeholder vandrerhjemmet sig retten til at skride ind over for gæsten. Vær sikker på, at der vil blive foretaget ordentlige undersøgelser af administrationen for at sikre, at sagen behandles fuldstændig retfærdigt.

Gæster med lokale ID'er er ikke tilladt i denne ejendom.

Alle aflysninger, hvis de informeres 7 dage før indtjekningsdatoen, er berettiget til en 100 % refusion. I tilfælde af aflysninger sker inden for 7 dage efter indtjekningsdatoen, vil der ikke være nogen refusion og vil pådrage sig 100 % afbestillingsgebyrer. Hvis gæsten ikke møder op, vil de blive opkrævet den samlede pris for reservationen.

Ikke-refunderbare reservationer er ikke berettiget til nogen refusion i tilfælde af annullering på noget tidspunkt.

Hvis gæsten ønsker at forlænge deres ophold på et hostel, vil reservationen være afhængig af tilgængelighed.

Værelset vil blive leveret til de løbende priser på hjemmesiden og ikke i henhold til de priser, som den tidligere reservation blev foretaget til.

Hostelledelsen kan ikke holdes ansvarlig for tab af bagage eller personlige ejendele. Gæster skal sørge for ikke at efterlade deres ejendele uden opsyn til enhver tid.

Cafetider og tilgængelighed varierer fra sted til sted, gæsterne kan henvise til vores officielle hjemmeside for det samme.

Cafedrift er sæsonbestemt, det samme kan bekræftes med vandrerhjemmets reception ved indtjekning.

Hostellers Unbox café serverer æggeretter såvel som vegetariske retter.

Måltider er ikke inkluderet i værelsesprisen, og det kan benyttes a-la-carte på vores interne caféer.

For at bevare rygsækkulturen og fællesskabsånden fremmer vi selvbetjening i alle vores cafeer.

Misbrug af stoffer/stoffer/alkohol er STRENGT forbudt på alle vores hostels. I tilfælde af at nogen bliver fundet i besiddelse af eller indtager stoffer/alkohol under deres ophold, skal der træffes strenge foranstaltninger mod ham/hende, og personen vil blive bedt om at forlade vandrehjemmet med det samme og vil blive sortlistet fra at bo på vores hostels for evigt.

Alle vores hostels har dedikerede rygeområder. Rygning inde i sovesale er strengt forbudt.

Gæsten skal anses for uegnet til at fortsætte videre på et af vores hostels i tilfælde af stofmisbrug, manglende overholdelse af gæste- og bookingpolitikker, dårlig opførsel (fysisk/mental/verbal eller af enhver art), tyveri, personlig hygiejne, hærværk, overtrædelse, manglende betaling/forsinkelse i betaling af kontingent, andre gæstebesvær eller sådanne uberettigede handlinger. I alle sådanne tilfælde skal gæsten blive bedt om at forlade lokalerne med det samme uden refusion.

Strømbackup er kun tilgængelig på udvalgte lokationer og ikke på alle Hosteller-ejendomme.

For at holde vores overnatningsomkostninger så overkommelige som muligt for alle gæster, har vi vedtaget et pay-as-you-go-system for visse faciliteter, såsom låse, badesæt og håndklæder. Ved at tilbyde disse varer mod betaling, kan vi opretholde lavere basispriser for vores værelser, hvilket gør vores hostel tilgængeligt for budgetbevidste rejsende. Vi forstår, at forskellige rejsende har forskellige præferencer og krav, så vi tilstræber at give fleksibilitet i vores tilbud. (Auto-translated from original language)

Bedømmelser og vurderinger

8.9
Fremragende
10 anmeldelser
 • Sikkerhed
  8.8
 • Område
  9.2
 • Personale
  9.6
 • atmosfære
  9.2
 • Renlighed
  9.2
 • Værdi for pengene
  8.8
 • Faciliteter
  7.2

Se de ledige

Ankomst
Afrejse
Gæster

Bæredygtighed niveau 1

Dette hostel er begyndt at introducere praksis, der resulterer i en positiv social og miljømæssig påvirkning, og forstår de grundlæggende principper i Trappen til Bæredygtighed.
Læs mere

Område

Seneste anmeldelser

10
Fabelagtigt
25.1.2024
I just love the atmosphere around the hostel. The staff is also very friendly and helping. Will surely visit soon
vis mere
Mand, 18-24
10
Fabelagtigt
23.1.2024
great place! very comfortable, lots of space to seat, hang, rest, watch tv and ... enjoy around the Bonfire 🔥 surrounds by trees and coffee plants, very quiet. 10 min walk from 'main road' . Staying is with online Booking only
vis mere
Kvinde, 25-30
10
Fabelagtigt
19.1.2024
I was truly enamored with the property; the staff was incredibly helpful throughout my stay. Their attentiveness and willingness to assist made my experience even more enjoyable.
vis mere
Mand, 18-24

Faciliteter

 • Gratis

  • Sengetøj inkluderet
  • Gratis parkering
 • Generelt

  • Fællesrum
  • Morgenmad ikke inkluderet
  • Varme brusebade
  • Læselys
  • Parkering
  • Loftsventilator
  • Strygejern/strygebræt
 • Serviceydelser

  • Håndklæder udlejes
  • Opbevaring af baggage
  • Reception åben døgnet rundt
  • Tur-/Rejseskranke
  • Rengøring
 • Mad og drikke

  • måltider Tilgængelige
  • Cafe
 • Underholdning

  • Brætspil

Flere hostels i Chikmagalur