Bæredygtighed niveau 1
Gratis WiFi

The Hosteller Ooty

Gratis afbestilling Book mindst 8 dage før og få fordel af gratis annullering.

8.8
Fremragende
15 anmeldelser
Vidunderlig beliggenhed
Superb personale
Fantastisk renlighed

Beskrivelse af Overnatningssted

Et sted, hvor tiden står stille, bekymringer forsvinder og lykken hilser dig med åbne arme! Ja, det er The Hosteller Ooty til dig. Med en ekstrem smuk og jordnær stemning er dette heritage hostel mere end 100 år gammelt og vil tage dig tilbage til et andet århundrede. Klar til at rejse i tid med os?

Omgivet af natur er det det perfekte vandrehjem med hyttetema og tilbyder de bedste faciliteter til rejsende. Pak dine kufferter og en masse entusiasme, fordi vores massive udendørsområde er stedet, hvor du kan få barnet frem i dig. Tag med dine venner til et spil badminton, eller vælg at gå solo og få den tiltrængte yogasession til at ske. Den kølige og blæsende luft, duft af fyrretræer, vil være din følgesvend under hele turen. Hvis du elsker minimalisme, vil vores hostel vinde dig over med sine vintage møbler, buede interiører og dejlige varme. Du kan slappe af omkring det brølende bål og dele rejseoplevelser med andre backpackere fra hele landet.

Når bylivet bliver lidt for meget, vil vores hostel og dets landlige beliggenhed hjælpe dig med at stresse af. Med en stenskorsten i hvert private rum, grønne udsigter, der dulmer din sjæl og en fredelig stemning, vil du værdsætte hvert sekund, du tilbringer på dette fredfyldte sted. Da vandrerhjemmet ligger så tæt på mange af Ootys bedste attraktioner, kan du vælge at bruge hele dagen på at gå på opdagelse eller bare slappe af med din yndlingsbog i vores hyggelige fællesområder. Valget er helt dit! Er du allerede begejstret for at planlægge din rejse? Det er tid til at #GetUpGo to The Hosteller Ooty.

The Hosteller er en kæde af backpacker hostels og er velegnet til unge backpacker rejsende. Som et brand anbefaler vi ikke familier og tillader ikke alle personer under 18 år at bo hos os, og vi tillader heller ikke adgang for børn eller spædbørn under 18 år, selvom de rejser med værger.

Check-in - 13:00 til 23:00
Check ud - 11:00

Modtagelsestid: 8.00-12.00

Besøgstid: 10.00 til 20.00

Intet udgangsforbud.

Specifikke politikker kan gælde for forskellige hostels under mærket på bestemte tidspunkter af året, og det samme skal meddeles ved indtjekning.

Gæsten vil blive opkrævet en forudbetaling af den samlede pris på et hvilket som helst tidspunkt før ankomstdatoen for reservationsbekræftelsen, hvis gæsten undlader at foretage forudbetalingen, kan reservationen annulleres.

Betalingsmetoder accepteret på vores hostels: kontanter, betalingskort, kreditkort og UPI'er.

Værelsesafgifter er eksklusive skatter. Skatter ikke inkluderet, for et værelse under 7500 INR per nat, vil der være 12% skatter påført; for et værelse over 7500 INR pr. nat, vil der være et ekstra gebyr på 18 % i skat.

Gæsten kan benytte sig af en ekstra madras ved indtjekning. Ekstra madras er afhængig af tilgængelighed.

I tilfælde af at den rejsende ankommer tidligere end indtjekningstidspunktet, kan gæsten hænge ud i fællesområdet/caféen indtil indtjekningstidspunktet. (Men hvis gæsterne ankommer så tidligt som kl. 5.30-6.00, anbefales det stærkt at bestille en seng til den foregående nat for at sikre en god nats søvn).

Sen udtjekning kan være tilgængelig efter forudgående anmodning og er afhængig af tilgængelighed.

Rejsende kan opbevare bagagen, efter udtjekning, i vandrerhjemmets garderobe, i tilfælde af sen afgang fra de respektive byer.

Vi kan ikke garantere overnatning i samme kollegieværelse, hvis 3 eller 4 personer rejser sammen. Tildeling af et værelse i en specifik privat værelseskategori kan variere afhængigt af tilgængelighed. Det vil strengt taget være afhængig af tilgængelighed indtil tidspunktet for check-in.

Vi tilbyder kun skabe på sovesale. Hver seng har et vedhæftet skab, så gæsterne kan opbevare deres værdigenstande. Det anbefales, at du medbringer en lås til skabet, hvis det er nødvendigt. Dog vil brug af en hængelås i receptionen være afhængig af tilgængelighed og mod et tillægsgebyr. Det anbefales, at du bærer en lås.

Skulle en gæsts handling anses for upassende af vandrerhjemmet, eller hvis vandrerhjemmet gør opmærksom på upassende adfærd, forbeholder vandrerhjemmet sig retten til at skride ind over for gæsten. Vær sikker på, at der vil blive foretaget ordentlige undersøgelser af administrationen for at sikre, at sagen behandles fuldstændig retfærdigt.


Alle aflysninger, hvis de informeres 7 dage før indtjekningsdatoen, er berettiget til en 100 % refusion. I tilfælde af aflysninger sker inden for 7 dage efter indtjekningsdatoen, vil der ikke være nogen refusion og vil pådrage sig 100 % afbestillingsgebyrer. Hvis gæsten ikke møder op, vil de blive opkrævet den samlede pris for reservationen.

Ikke-refunderbare reservationer er ikke berettiget til nogen refusion i tilfælde af annullering på noget tidspunkt.

Hvis gæsten ønsker at forlænge deres ophold på et hostel, vil reservationen være afhængig af tilgængelighed.

Værelset vil blive leveret til de løbende priser på hjemmesiden og ikke i henhold til de priser, som den tidligere reservation blev foretaget til.

Hostelledelsen kan ikke holdes ansvarlig for tab af bagage eller personlige ejendele. Gæster skal sørge for ikke at efterlade deres ejendele uden opsyn til enhver tid.

Cafetider og tilgængelighed varierer fra sted til sted, gæsterne kan henvise til vores officielle hjemmeside for det samme.

Cafedrift er sæsonbestemt, det samme kan bekræftes med vandrerhjemmets reception ved indtjekning.

Hostellers Unbox cafe serverer æggeretter såvel som vegetariske retter.

Måltider er ikke inkluderet i værelsesprisen, og det kan benyttes a-la-carte på vores interne caféer.

For at bevare rygsækkulturen og fællesskabsånden fremmer vi selvbetjening i alle vores cafeer.

Gæster kan kun bestille og indtage udendørs mad i de udpegede spiseområder og private værelser.

Misbrug af stoffer/stoffer/alkohol er STRENGT forbudt på alle vores hostels. I tilfælde af at nogen bliver fundet i besiddelse af eller indtager stoffer/alkohol under deres ophold, skal der træffes strenge foranstaltninger mod ham/hende, og personen vil blive bedt om at forlade vandrehjemmet med det samme og vil blive sortlistet fra at bo på vores hostels for evigt.

Alle vores hostels har dedikerede rygeområder. Rygning inde i sovesale er strengt forbudt.

Gæsten skal anses for uegnet til at fortsætte videre på et af vores hostels i tilfælde af stofmisbrug, manglende overholdelse af gæste- og bookingpolitikker, dårlig opførsel (fysisk/mental/verbal eller af enhver art), tyveri, personlig hygiejne, hærværk, overtrædelse, manglende betaling/forsinkelse i betaling af kontingent, andre gæstebesvær eller sådanne uberettigede handlinger. I alle sådanne tilfælde skal gæsten blive bedt om at forlade lokalerne med det samme uden refusion.

Strømbackup er ikke tilgængelig på denne ejendom.

For at holde vores overnatningsomkostninger så overkommelige som muligt for alle gæster, har vi vedtaget et pay-as-you-go-system for visse faciliteter, såsom låse, badesæt og håndklæder. Ved at tilbyde disse varer mod betaling, kan vi opretholde lavere basispriser for vores værelser, hvilket gør vores hostel tilgængeligt for budgetbevidste rejsende. Vi forstår, at forskellige rejsende har forskellige præferencer og krav, så vi tilstræber at give fleksibilitet i vores tilbud. (Auto-translated from original language)

Bedømmelser og vurderinger

8.8
Fremragende
15 anmeldelser
 • Sikkerhed
  9.4
 • Område
  8
 • Personale
  9.4
 • atmosfære
  8.6
 • Renlighed
  8.9
 • Værdi for pengene
  8.9
 • Faciliteter
  8.3

Se de ledige

Ankomst
Afrejse
Gæster

Bæredygtighed niveau 1

Dette hostel er begyndt at introducere praksis, der resulterer i en positiv social og miljømæssig påvirkning, og forstår de grundlæggende principper i Trappen til Bæredygtighed.
Læs mere

Område

Seneste anmeldelser

10
Fabelagtigt
08.4.2024
The staff was very helpful liked the property
vis mere
Mand, 18-24
9.7
Fabelagtigt
17.3.2024
The staff were one of the nicest ive encountered. very polite and relaxed. very cool atmosphere.
vis mere
Mand, 18-24
7.1
Meget godt
29.2.2024
Located far from grocery and restaurants, no in house kitchen. The rooms are not insulated and freezing at night. Electric heating blanket could be provided but for a fee (weird as it is needed for being comfortable). But the staff is helpful and really nice! Clean overall.
vis mere
Mand, 31-40

Faciliteter

 • Gratis

  • Gratis WiFi
 • Generelt

  • Morgenmad ikke inkluderet
  • Loftsventilator
 • Serviceydelser

  • Opbevaring af baggage
  • Sikkerhedsovervågning døgnet rundt
  • Rengøring
  • Reception (begrænset tidsrum)

Flere hostels i Ooty