Gratis WiFi
Gratis morgenmad‎

The Steady

Gratis afbestilling Book mindst 3 dage før og få fordel af gratis annullering.

8.6
Fremragende
27 anmeldelser
Perfekt beliggenhed
Superb personale
Fantastisk renlighed

Beskrivelse af Overnatningssted

The Steady ligger i Los Angeles, under 4,4 km fra Capitol Records Building, og har fælles opholdsstue, ikkerygerværelser og gratis WiFi overalt på ejendommen. Ejendommen ligger 5,8 km fra Dolby Theatre, 6,1 km fra Hollywood Bowl og 6,4 km fra Griffith Observatory. Indkvarteringen tilbyder hæveautomat og bagageopbevaring til gæsterne.

Værelserne er udstyret med et fælles badeværelse med brusebad og hårtørrer, mens nogle af værelserne også har et tekøkken med køleskab.

Vi tilbyder 4 fællesværelser og 2 private værelser med 4 toiletter og 6 brusere: 12-sengs blandet værelse, 9-sengs blandet værelse, 6-sengs blandet værelse, 6-sengs dameværelse, 5-sengs privat værelse og 3-sengs. privat værelse.

Værelser og senge:
. Vores papegøjeværelse modtager smukt indirekte lys, hvilket skaber en beroligende stemning hele dagen. Den har 6 enkeltsenge bestående af 3 dobbeltkøjer. Dette værelse har adgang til tre forskellige badeværelser og kommer med rummelige skabe til at sikre ejendele. Hver seng har adgang til en stikkontakt, og hver nederste køje har gardiner for privatlivets fred.

. Vores Flamingo Room er vores eneste værelse for kvinder, for dem, der føler sig tryggere og mere komfortable i nærværelse af sålehun. Det er konstant lyst hele dagen, hvilket giver en opløftende stemning, der forbereder dig til den dag, der venter.
Der er 3 dobbeltkøjer og gardiner til privatlivets fred for hver underkøje. Dette værelse har adgang til tre forskellige badeværelser og kommer med rummelige skabe til at sikre dine ejendele. Hver seng har adgang til en stikkontakt.

. Vores Evergreen Room er vores største køjerum, såvel som det eneste værelse, der har eget badeværelse. Den modtager mere dæmpet lys, hvilket giver en afslappet stemning hele dagen. Der er 9 enkeltsenge bestående af 3 tredobbelte køjer. Hvis det private badeværelse er i brug, har dette værelse adgang til tre andre badeværelser på vandrerhjemmet og kommer med rummelige skabe til at sikre ejendele. Hver seng har adgang til en stikkontakt, og hver mellemkøje har gardiner for privatlivets fred.

. Vores Pod Room modtager rigeligt naturligt lys hele dagen, hvilket skaber et smukt gyldent skær ved skumring og daggry. Udsigten til solnedgangen er klassisk LA: en gradient skyline fyldt med silhuet af palmer. Den har 12 enkeltsenge bestående af 6 dobbeltkøjer. Siderne er adskilt af solide vægge, og de forreste indgange har privatlivsgardiner. Hver pod har en indbygget stikkontakt, USB-opladningsstik og dæmpbare natlamper. Dette værelse har adgang til tre forskellige badeværelser og kommer med rummelige skabe* til at sikre dine ejendele.

. Vores kaktusrum modtager rigeligt naturligt lys hele dagen, hvilket skaber et smukt gyldent skær ved skumring og daggry. Udsigten til solnedgangen er klassisk LA: en gradient skyline fyldt med silhuet af palmer. Den har 6 enkeltsenge bestående af 1 tredobbelt køje og 3 enkeltsenge. Dette værelse har adgang til tre forskellige badeværelser og kommer med rummelige skabe til at sikre ejendele. Hver seng har adgang til en stikkontakt.

. Vores Palm Leaves Room er tilgængeligt som et privat rum for dem, der søger lidt ro midt i den travle by. Et ovenlysvindue holder rummet glødende med naturligt Los Angeles-lys om dagen og en baldakin af stjerner om natten. Dette værelse byder på en række faciliteter såsom en forfængelighed at arbejde på og et par spejle til personlig brug. Den er udstyret med 3 senge bestående af 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng. Hver seng har adgang til en stikkontakt. Værelset har adgang til tre forskellige badeværelser og kommer med rummelige skabe til at sikre dine ejendele.

Værelsesfunktioner: Rent, hvidt sengetøj, varmt tæppe, frisk håndklæde, skabe, central luft og varme. Køjesenge: sengekantsudtag
Pods: indbyggede stikkontakter, USB-opladningsstik, dæmpbare natlys og gardiner for privatlivets fred.

Vandrerhjemsfaciliteter: Fælles skabe, Central luft og varme, Gratis kaffe og te, Sæbe, shampoo og balsam i bruserne, Håndsæbe og håndtørrere på toiletter og toiletter, Fælles område med opholdsstue, tekøkken med køleskab og spisestue areal. Filtreret drikkevand. Receptionen er på stedet fra kl. 9.00 til kl. 21.00 - Selvindtjekning er tilgængelig efter lukketid. Gåafstand fra restauranter, caféer og butikker.

Staples Center ligger 6,5 km fra vandrerhjemmet, og Microsoft Theatre ligger 6,5 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn er Hollywood Burbank Lufthavn, 15 km fra The Steady.

Den faste politik og betingelser:

Afbestillingsregler: 48 timer før ankomst. I tilfælde af en sen afbestilling eller udeblivelse, vil du blive opkrævet den første nat af dit ophold.

Check ind fra 15:00 til 04:00.
Check ud fra 00:00 til 10:00.

Betaling ved ankomst med kreditkort, debetkort.
Et refunderbart depositum på $40 vil blive opkrævet ved ankomst.
Skatter ikke inkluderet - Los Angeles Transient Occupancy Skat: 14,00%
Bestilling samme dag lukker kl. 19.00.
Vi er et vandrerhjem, så rejsebevis er påkrævet.
Morgenmad inkluderet.

Generel:
Reception: fra kl. 08.00 til 22.00
Intet udgangsforbud.

Følgende vilkår og betingelser er fastsat af The Steady Hostel for at sikre enhver gæsts sikkerhed og komfort. Ved at reservere en seng eller et værelse hos os, accepterer gæsterne vores vilkår og betingelser og husregler.

Indtjekning

• Gæster skal fremvise gyldig billed-id, rejsebevis og det kreditkort, som reservationen blev foretaget med.

• Et kreditkort er påkrævet ved check-in for et depositum på $40/per gæst, der skal betales ved check-in. Dette beløb refunderes ved udtjekning, hvis der ikke er sket skader, og der ikke mangler noget.

• The Steady er et vandrerhjem. Vi accepterer ikke beboere, der bor i Los Angeles-området.

• Gæster under 18 år kan ikke indkvarteres.

Senge

• Kun 1 gæst per seng er tilladt.

• Gæster tildeles på forhånd en køjeseng ved indtjekning. Gæster har ikke tilladelse til at skifte til en anden køjeseng under deres ophold, medmindre der er givet tilladelse fra vandrerhjemmets personale.

Opholdsvarighed

• Gæster kan bo i 14 sammenhængende nætter pr. 90 dage.

• Der er ingen refusion for sene ankomster, tidlige afgange, afkortning af ophold eller udeblivelse.

24-timers afbestillingspolitik

• Vi ved, at rejser under de nuværende omstændigheder er særligt usikre. Vi har opdateret vores afbestillingspolitik, så gæster nu kan annullere uden straf op til indtjekningstidspunktet (15.00 PST) på ankomstdatoen.

• Aflysninger skal foretages via den samme reservationskanal, som sengen eller værelset oprindeligt blev reserveret igennem, eller du kan kontakte os via e-mail på info@thesteadyhostel.com.

• Alle reservationer skal betales fuldt ud ved check-in. Gæster vil ikke blive refunderet for eventuelle aflysninger efter check-in. Depositummet kan ikke refunderes. Alle reservationer kan ikke overdrages, når de er betalt.

Ansigtsdækning og social distancering

• Ansigtsbeklædning er obligatorisk inden for fællesarealerne (køkken og opholdsrum, reception, gange mv.). Alle gæster og personale er forpligtet til at praktisere social distancering (holde en afstand på mindst 6 ft/2 m
Sikkerhed og sikkerhed

• Steady Hostel vil give gæster adgangskoder til vandrerhjemmets forindgang. Disse ændres regelmæssigt for sikkerheden. Du må ikke dele denne kode med nogen.

• Komforten og sikkerheden for alle gæster er vigtig for The Steady Hostel og dets personale. Enhver gæst(er), som efter vores personales mening kompromitterer komforten (lugt, støj osv.) eller sikkerheden (chikane, aggressiv adfærd, stærkt beruset osv.) hos andre gæster, personale eller beboere, vil blive spurgt at forlade vandrerhjemmets område og vil ikke blive refunderet.

• Gæster skal være fuldt påklædt i sovesale og fællesområder.

• Vi forbeholder os retten til at annullere eller ændre reservationer, hvor det ser ud til, at en kunde har deltaget i svigagtig eller upassende aktivitet.

• Aggressiv og upassende adfærd vil ikke blive tolereret. Vi forbeholder os retten til at nægte service til enhver.

Personlig ejendom

• The Steady Hostel er ikke ansvarlig for tab, tyveri eller beskadigelse af gæstens ejendom på vandrerhjemmets område. Gæster har lov til at bruge de medfølgende skabe i lokalerne efter først til mølle-princippet. Låse leveres ikke, men sælges i receptionen. Det er gæstens ansvar at sikre, at deres personlige ejendele til enhver tid er sikret.

Hostel Ejendom

• Gæster skal refundere The Steady Hostel for enhver skade forårsaget af forstyrrende adfærd under deres ophold. Vandrerhjemmet forbeholder sig retten til at opkræve gæsten for eventuelle skader på ejendommen forårsaget af gæsten. Det opkrævede beløb vil blive besluttet af hostelledelsen.

Ansvar

• The Steady Hostel er ikke ansvarlig for personskade som følge af gæst(ers) adfærd.

Privatliv

• Dit privatliv er vigtigt for os. The Steady Hostel kan gemme og bruge oplysninger leveret af gæsten/gæstene, men vi vil aldrig afsløre nogen personlige oplysninger for at promovere vores forretning eller til gavn for en tredjepartsopfordring.

The Steady Hostel forbeholder sig retten til at ændre, ændre og/eller på anden måde ændre disse vilkår og betingelser til enhver tid uden forudgående varsel. (Auto-translated from original language)

Bedømmelser og vurderinger

8.6
Fremragende
27 anmeldelser
 • Sikkerhed
  9.5
 • Område
  8.3
 • Personale
  9
 • atmosfære
  8
 • Renlighed
  8.5
 • Værdi for pengene
  9
 • Faciliteter
  8.3

Se de ledige

Ankomst
Afrejse
Gæster

Område

Seneste anmeldelser

10
Fabelagtigt
26.2.2024
First time staying at one of these and wanted to try it out since it’s closer to the school i liked it
vis mere
Kvinde, 25-30
8.0
Fremragende
05.2.2024
Everything was clean and worked out well! However when I was there not much socializing was done.
vis mere
Mand, 25-30
9.4
Fabelagtigt
24.12.2023
Love the working space, they also offer breakfast
vis mere
Kvinde, 41+

Faciliteter

 • Gratis

  • Gratis morgenmad‎
  • Sengetøj inkluderet
  • Håndklæder inkluderet
  • Gratis WiFi
 • Generelt

  • Aircondition
  • Varme brusebade
  • Køleskab
  • Køkkenudstyr
  • Hårtørrere
  • Loftsventilator
  • Mikrobølgeovn
 • Serviceydelser

  • Internetadgang
  • Hæveautomat
  • Sen check-ud
  • Reception (begrænset tidsrum)
 • Underholdning

  • Brætspil
  • Wi-Fi

Flere hostels i Los Angeles