Bæredygtighed niveau 1
Gratis WiFi

The Hosteller Mcleodganj, Mall Road

Gratis afbestilling Book mindst 8 dage før og få fordel af gratis annullering.

8.5
Fremragende
30 anmeldelser
Perfekt beliggenhed
Superb personale
Fantastisk renlighed

Beskrivelse af Overnatningssted

Lige i hjertet af Indiens 'Little Lhasa' ligger The Hosteller Mcleodganj Mall Road. En fem minutters gang fra den farverige Mall Road, er dette hostel midt i al handlingen uden at være overvældende, når du vil slappe af og slappe af. Det har et levende tema, der afspejler den lokale kultur og vidtstrakte fælles rum til at rumme dig og dine venner.

Hosteller Mcleodganj Mall Road har 11 rummelige private værelser og 8 komfortable sovesale med uendelig udsigt over den omkringliggende by og bjergene bag dem. Der er også 2 luksussuiter, der kan rumme op til 5 personer i hver. Når vi taler om luksus, tilbyder vandrerhjemmet ikke ét men tre storslåede fællesrum. Det overdækkede indendørs område er et fantastisk sted at spille dine yndlingsbrætspil, hygge sig og læse en bog eller bare prøve at hænge tromme. Det udendørs terrasseområde er, hvor festen er. Designet til at være interaktiv, social og livlig; udendørsområdet har en pejs, parasolsæder og endeløs udsigt over dalen udenfor. Vandrerhjemmet inspirerer kraftigt fra den tibetanske kulturs rigdom, som du vil se afspejlet på væggene, cafélofterne, vægmalerier i thangka-stil og Shambhu-stofinkorporering. Og som altid kan vi ikke lade dig gå sulten ud i natten, så vandrerhjemmet er udstyret med en smuk cafe, der serverer lækre retter.

Sæt kryds ved Kangras backpacking-hub fra din rejseliste i år, og gør det med stil med The Hosteller Mcleodganj Mall Road. Vores 24x7 rejseskranke er klar med de bedste aktivitetsanbefalinger fra området, og vores fælleslokaler vil være fulde af sjove begivenheder som musikaftener, spilleaftener, filmvisninger, beer pong mesterskaber og meget mere. Hvad venter du på? Lader #GetUpGå til Mcleod.

The Hosteller er en kæde af backpacker hostels og er velegnet til unge backpacker rejsende. Som et brand anbefaler vi ikke familier og tillader ikke alle personer under 18 år at bo hos os, og vi tillader heller ikke adgang for børn eller spædbørn under 18 år, selvom de rejser med værger.

Check-in - 13:00 til 23:00
Check ud - 11:00

Hosteller's Unbox Cafe serverer æggeretter såvel som vegetariske retter. For at bevare rygsækkulturen og fællesskabsånden fremmer vi selvbetjening i alle vores cafeer.
Cafetid: 8.00-14.00 og 18.00-12.00
Besøgstid: 10.00 til 20.00


Intet udgangsforbud.

Specifikke politikker kan gælde for forskellige hostels under mærket på bestemte tidspunkter af året, og det samme skal meddeles ved indtjekning.

Gæsten vil blive opkrævet en forudbetaling af den samlede pris på et hvilket som helst tidspunkt før ankomstdatoen for reservationsbekræftelsen, hvis gæsten undlader at foretage forudbetalingen, kan reservationen annulleres.

Betalingsmetoder accepteret på vores hostels: kontanter, betalingskort, kreditkort og UPI'er.

Værelsesafgifter er eksklusive skatter. Skatter ikke inkluderet, for et værelse under 7500 INR per nat, vil der være 12% skatter påført; for et værelse over 7500 INR pr. nat, vil der være et ekstra gebyr på 18 % i skat.

Gæsten kan benytte sig af en ekstra madras ved indtjekning. Ekstra madras er afhængig af tilgængelighed.

I tilfælde af at den rejsende ankommer tidligere end indtjekningstidspunktet, kan gæsten hænge ud i fællesområdet/caféen indtil indtjekningstidspunktet. (Men hvis gæsterne ankommer så tidligt som kl. 5.30-6.00, anbefales det stærkt at bestille en seng til den foregående nat for at sikre en god nats søvn).

Sen udtjekning kan være tilgængelig efter forudgående anmodning og er afhængig af tilgængelighed.

Rejsende kan opbevare bagagen, efter udtjekning, i vandrerhjemmets garderobe, i tilfælde af sen afgang fra de respektive byer.

Vi kan ikke garantere overnatning i samme kollegieværelse, hvis 3 eller 4 personer rejser sammen. Tildeling af et værelse i en specifik privat værelseskategori kan variere afhængigt af tilgængelighed. Det vil strengt taget være afhængig af tilgængelighed indtil tidspunktet for check-in.

Vi tilbyder kun skabe på sovesale. Hver seng har et vedhæftet skab, så gæsterne kan opbevare deres værdigenstande. Det anbefales, at du medbringer en lås til skabet, hvis det er nødvendigt. Dog vil brug af en hængelås i receptionen være afhængig af tilgængelighed og mod et tillægsgebyr. Det anbefales, at du bærer en lås.

Skulle en gæsts handling anses for upassende af vandrerhjemmet, eller hvis vandrerhjemmet gør opmærksom på upassende adfærd, forbeholder vandrerhjemmet sig retten til at skride ind over for gæsten. Vær sikker på, at der vil blive foretaget ordentlige undersøgelser af administrationen for at sikre, at sagen behandles fuldstændig retfærdigt.

Alle aflysninger, hvis de informeres 7 dage før indtjekningsdatoen, er berettiget til en 100 % refusion. I tilfælde af aflysninger sker inden for 7 dage efter indtjekningsdatoen, vil der ikke være nogen refusion og vil pådrage sig 100 % afbestillingsgebyrer. Hvis gæsten ikke møder op, vil de blive opkrævet den samlede pris for reservationen.

Ikke-refunderbare reservationer er ikke berettiget til nogen refusion i tilfælde af annullering på noget tidspunkt.

Hvis gæsten ønsker at forlænge deres ophold på et hostel, vil reservationen være afhængig af tilgængelighed.

Værelset vil blive leveret til de løbende priser på hjemmesiden og ikke i henhold til de priser, som den tidligere reservation blev foretaget til.

Hostelledelsen kan ikke holdes ansvarlig for tab af bagage eller personlige ejendele. Gæster skal sørge for ikke at efterlade deres ejendele uden opsyn til enhver tid.

Cafetider og tilgængelighed varierer fra sted til sted, gæsterne kan henvise til vores officielle hjemmeside for det samme.

Cafedrift er sæsonbestemt, det samme kan bekræftes med vandrerhjemmets reception ved indtjekning.

Hostellers Unbox café serverer æggeretter såvel som vegetariske retter.

Måltider er ikke inkluderet i værelsesprisen, og det kan benyttes a-la-carte på vores interne caféer.

For at bevare rygsækkulturen og fællesskabsånden fremmer vi selvbetjening i alle vores cafeer.

Misbrug af stoffer/stoffer/alkohol er STRENGT forbudt på alle vores hostels. I tilfælde af at nogen bliver fundet i besiddelse af eller indtager stoffer/alkohol under deres ophold, skal der træffes strenge foranstaltninger mod ham/hende, og personen vil blive bedt om at forlade vandrehjemmet med det samme og vil blive sortlistet fra at bo på vores hostels for evigt.

Alle vores hostels har dedikerede rygeområder. Rygning inde i sovesale er strengt forbudt.

Gæsten skal anses for uegnet til at fortsætte videre på et af vores hostels i tilfælde af stofmisbrug, manglende overholdelse af gæste- og bookingpolitikker, dårlig opførsel (fysisk/mental/verbal eller af enhver art), tyveri, personlig hygiejne, hærværk, overtrædelse, manglende betaling/forsinkelse i betaling af kontingent, andre gæstebesvær eller sådanne uberettigede handlinger. I alle sådanne tilfælde skal gæsten blive bedt om at forlade lokalerne med det samme uden refusion.

Strøm backup er tilgængelig på ejendommen.

For at holde vores overnatningsomkostninger så overkommelige som muligt for alle gæster, har vi vedtaget et pay-as-you-go-system for visse faciliteter, såsom låse, badesæt og håndklæder. Ved at tilbyde disse varer mod betaling, kan vi opretholde lavere basispriser for vores værelser, hvilket gør vores hostel tilgængeligt for budgetbevidste rejsende. Vi forstår, at forskellige rejsende har forskellige præferencer og krav, så vi tilstræber at give fleksibilitet i vores tilbud. (Auto-translated from original language)

Bedømmelser og vurderinger

8.5
Fremragende
30 anmeldelser
 • Sikkerhed
  9.3
 • Område
  9.4
 • Personale
  8.6
 • atmosfære
  7.6
 • Renlighed
  8.5
 • Værdi for pengene
  8.3
 • Faciliteter
  8.1

Se de ledige

Ankomst
Afrejse
Gæster

Bæredygtighed niveau 1

Dette hostel er begyndt at introducere praksis, der resulterer i en positiv social og miljømæssig påvirkning, og forstår de grundlæggende principper i Trappen til Bæredygtighed.
Læs mere

Område

Seneste anmeldelser

7.1
Meget godt
04.5.2024
Overall an alright hostel. The location is good, the facilities clean, and the rooftop communal area was lovely. However everything is done on an online app which was annoying you couldn't just ask staff to get things done more efficiently, and it was hard to pay in cash and the wifi struggled on the roof. Our room had no windows which would have been nice. We booked our airport taxi elsewhere as it was easier than the app, and the cafe food was overpriced but ok. Not much atmosphere.
vis mere
Par, 25-30
10
Fabelagtigt
21.4.2024
one of the best hostel dorms I stayed in during my 3 months India! the shower is HOT (honestly I cried a bit, it's been a while since I had a hostel with a good shower) and the beds are cosy and have privacy curtains. ONLY DOWNSIDE ARE THE SHORT BEDS! if you are taller than 6 feet you will not really fit if you want to stretch.
vis mere
Kvinde, 31-40
5.4
Vurdering
15.4.2024
Bad experience. First night was decent so we extended, were told we needed to move dorms (no explanation but sure). We double checked that the new beds were correct and then get woken up by different staff at 12am, lights on, super loud, that we're in the wrong bed. Management very disappointing. Apart from that the hostel is fine. Bed frames are metal which makes quite some noise
vis mere
Mand, 18-24

Faciliteter

 • Gratis

  • Gratis WiFi
 • Generelt

  • Fællesrum
  • Parkering
 • Serviceydelser

  • Reception åben døgnet rundt
  • Rengøring
 • Mad og drikke

  • Cafe
 • Underholdning

  • Brætspil

Flere hostels i Dharamshala