Bæredygtighed niveau 1
Gratis WiFi

The Hosteller Kasol, Parvati Valley

Gratis afbestilling Book mindst 8 dage før og få fordel af gratis annullering.

9.6
Fabelagtigt
18 anmeldelser
Perfekt beliggenhed
Superb personale
Fantastisk renlighed

Beskrivelse af Overnatningssted

'Mini Israel of India' har nu et tredje hostel til at være vært for dig og hele dit skøre hold. Beliggende midt i den grønne og storslåede kulisse af Parvati-dalen og dens omkringliggende bjerge, er The Hosteller Kasol, Parvati Valley det perfekte hostel at vælge - uanset om du vil kigge forbi i weekenden eller slå dig ned i bjergene i en god måned eller deromkring. .

Konstrueret med tanke på konceptet Biophilia, vil dette hostel få dig til at føle dig i ét med naturen. Hver af dens 8 sovesale med fire senge og 12 rummelige private værelser giver en slående udsigt over udsigterne udenfor. Uanset om det er regnen i monsunen eller den gyldne sol, der dykker under bjergene om sommeren; du kan læne dig tilbage, slappe af og se det hele fra dit værelse. Vandrerhjemmet har to storslåede fællesrum til at underholde dig. Udearealet har en buet indgang, der er flisebelagt på minimalistisk vis. Det har også et skræddersyet bord med en indbygget bålplads, som er ledsaget af murværksbænke i rå finish med udsigt over dalen. Det hyggelige indendørs fællesområde har masser af komfortable siddepladser, brætspil, farverige vægmalerier, hylder med bøger og en indendørs bålplads. Bedste sted at samle sig i de kølige vintermåneder. Den fuldgyldige terrassecafé har udsigt i dagevis og noget af det bedste morgenmadsmad, du vil smage i hele Kasol.

Ligesom alle vores hostels, er Hosteller Kasol, Parvati Valley fyldt med de bedste faciliteter for at få dig til at bo absolut purrrr...fekt. Og ja, vi er kæledyrsvenlige. En anden stor ting ved vandrerhjemmet er, at det kun er 400 mts. væk fra vores originale Kasol hostel, hvilket giver dig det bedste fra begge verdener. Bare kig forbi nogle gange for at møde dine venner. Pyntet med pulserende vægmalerier om bjerglivet og dets økosystem, Hosteller Kasol, er Parvati Valley intet mindre end et stykke paradis.

The Hosteller er en kæde af backpacker hostels og er velegnet til unge backpacker rejsende. Som et brand anbefaler vi ikke familier og tillader ikke alle personer under 18 år at bo hos os, og vi tillader heller ikke adgang for børn eller spædbørn under 18 år, selvom de rejser med værger.

Check-in - 13:00 til 23:00
Check ud - 11:00

Hosteller's Unbox Cafe serverer æggeretter såvel som vegetariske retter. For at bevare rygsækkulturen og fællesskabsånden fremmer vi selvbetjening i alle vores cafeer.
Cafetid: 9.00-15.00 og 18.00-12.00
Bemærk venligst: Der er en stejl stigning fra hovedvejen for at nå vandrerhjemmet.
Besøgstid: 10.00 til 20.00

Intet udgangsforbud.

Specifikke politikker kan gælde for forskellige hostels under mærket på bestemte tidspunkter af året, og det samme skal meddeles ved indtjekning.

Gæsten vil blive opkrævet en forudbetaling af den samlede pris på et hvilket som helst tidspunkt før ankomstdatoen for reservationsbekræftelsen, hvis gæsten undlader at foretage forudbetalingen, kan reservationen annulleres.

Betalingsmetoder accepteret på vores hostels: kontanter, betalingskort, kreditkort og UPI'er.

Værelsesafgifter er eksklusive skatter. Skatter ikke inkluderet, for et værelse under 7500 INR per nat, vil der være 12% skatter påført; for et værelse over 7500 INR pr. nat, vil der være et ekstra gebyr på 18 % i skat.

Gæsten kan benytte sig af en ekstra madras ved indtjekning. Ekstra madras er afhængig af tilgængelighed.

I tilfælde af at den rejsende ankommer tidligere end indtjekningstidspunktet, kan gæsten hænge ud i fællesområdet/caféen indtil indtjekningstidspunktet. (Men hvis gæsterne ankommer så tidligt som kl. 5.30-6.00, anbefales det stærkt at bestille en seng til den foregående nat for at sikre en god nats søvn).

Sen udtjekning kan være tilgængelig efter forudgående anmodning og er afhængig af tilgængelighed.

Rejsende kan opbevare bagagen, efter udtjekning, i vandrerhjemmets garderobe, i tilfælde af sen afgang fra de respektive byer.

Vi kan ikke garantere overnatning i samme kollegieværelse, hvis 3 eller 4 personer rejser sammen. Tildeling af et værelse i en specifik privat værelseskategori kan variere afhængigt af tilgængelighed. Det vil strengt taget være afhængig af tilgængelighed indtil tidspunktet for check-in.

Vi tilbyder kun skabe på sovesale. Hver seng har et vedhæftet skab, så gæsterne kan opbevare deres værdigenstande. Det anbefales, at du medbringer en lås til skabet, hvis det er nødvendigt. Dog vil brug af en hængelås i receptionen være afhængig af tilgængelighed og mod et tillægsgebyr. Det anbefales, at du bærer en lås.

Skulle en gæsts handling anses for upassende af vandrerhjemmet, eller hvis vandrerhjemmet gør opmærksom på upassende adfærd, forbeholder vandrerhjemmet sig retten til at skride ind over for gæsten. Vær sikker på, at der vil blive foretaget ordentlige undersøgelser af administrationen for at sikre, at sagen behandles fuldstændig retfærdigt.

Gæster med lokale ID'er vil få adgang til vores hostels undtagen Jodhpur, Mussoorie ved The Stream Side, Shangarh, Chikmagalur, Fort Kochi, Coorg og Coorg Madikeri.

Alle aflysninger, hvis de informeres 7 dage før indtjekningsdatoen, er berettiget til en 100 % refusion. I tilfælde af aflysninger sker inden for 7 dage efter indtjekningsdatoen, vil der ikke være nogen refusion og vil pådrage sig 100 % afbestillingsgebyrer. Hvis gæsten ikke møder op, vil de blive opkrævet den samlede pris for reservationen.

Ikke-refunderbare reservationer er ikke berettiget til nogen refusion i tilfælde af annullering på noget tidspunkt.

Hvis gæsten ønsker at forlænge deres ophold på et hostel, vil reservationen være afhængig af tilgængelighed.

Værelset vil blive leveret til de løbende priser på hjemmesiden og ikke i henhold til de priser, som den tidligere reservation blev foretaget til.

Hostelledelsen kan ikke holdes ansvarlig for tab af bagage eller personlige ejendele. Gæster skal sørge for ikke at efterlade deres ejendele uden opsyn til enhver tid.

Cafetider og tilgængelighed varierer fra sted til sted, gæsterne kan henvise til vores officielle hjemmeside for det samme.

Cafedrift er sæsonbestemt, det samme kan bekræftes med vandrerhjemmets reception ved indtjekning.

Hostellers Unbox café serverer æggeretter såvel som vegetariske retter.

Måltider er ikke inkluderet i værelsesprisen, og det kan benyttes a-la-carte på vores interne caféer.

For at bevare rygsækkulturen og fællesskabsånden fremmer vi selvbetjening i alle vores cafeer.

Misbrug af stoffer/stoffer/alkohol er STRENGT forbudt på alle vores hostels. I tilfælde af at nogen bliver fundet i besiddelse af eller indtager stoffer/alkohol under deres ophold, skal der træffes strenge foranstaltninger mod ham/hende, og personen vil blive bedt om at forlade vandrehjemmet med det samme og vil blive sortlistet fra at bo på vores hostels for evigt.

Alle vores hostels har dedikerede rygeområder. Rygning inde i sovesale er strengt forbudt.

Gæsten skal anses for uegnet til at fortsætte videre på et af vores hostels i tilfælde af stofmisbrug, manglende overholdelse af gæste- og bookingpolitikker, dårlig opførsel (fysisk/mental/verbal eller af enhver art), tyveri, personlig hygiejne, hærværk, overtrædelse, manglende betaling/forsinkelse i betaling af kontingent, andre gæstebesvær eller sådanne uberettigede handlinger. I alle sådanne tilfælde skal gæsten blive bedt om at forlade lokalerne med det samme uden refusion.

Strømbackup er kun tilgængelig på udvalgte lokationer og ikke på alle Hosteller-ejendomme.

For at holde vores overnatningsomkostninger så overkommelige som muligt for alle gæster, har vi vedtaget et pay-as-you-go-system for visse faciliteter, såsom låse, badesæt og håndklæder. Ved at tilbyde disse varer mod betaling, kan vi opretholde lavere basispriser for vores værelser, hvilket gør vores hostel tilgængeligt for budgetbevidste rejsende. Vi forstår, at forskellige rejsende har forskellige præferencer og krav, så vi tilstræber at give fleksibilitet i vores tilbud. (Auto-translated from original language)

Bedømmelser og vurderinger

9.6
Fabelagtigt
18 anmeldelser
 • Sikkerhed
  9.7
 • Område
  9.7
 • Personale
  10
 • atmosfære
  9.4
 • Renlighed
  10
 • Værdi for pengene
  9.4
 • Faciliteter
  9.1

Se de ledige

Ankomst
Afrejse
Gæster

Bæredygtighed niveau 1

Dette hostel er begyndt at introducere praksis, der resulterer i en positiv social og miljømæssig påvirkning, og forstår de grundlæggende principper i Trappen til Bæredygtighed.
Læs mere

Område

Seneste anmeldelser

9.4
Fabelagtigt
29.6.2024
Had a great time here. Special thanks to Priyansha, the host, who showed great time organising activities here and around Kasol. One feedback, please provide fans in the dorms. Guests were finding it difficult to sleep as it was too hot in dorms. Cafe here has good food options and view from the hostel is really mesmerising.
vis mere
Mand, 25-30
9.1
Fabelagtigt
20.5.2024
I love the view from the hotel and the rooms were very aesthetically pleasing. The vibe of the place itself is very chill and hippie which you will love. The hosts (Shanko in particular) were very friendly and helpful. Only one thing, even if it is a hostel but the couple rooms are charging very high, so there could be more amenities like an intercom mainly to ask for things needed. But had a wonderful stay!
vis mere
Par, 25-30
10
Fabelagtigt
09.5.2024
Priyanksha and Shankho were the best hosts, so helpful and made me feel really welcomed, this is definitely what made my stay great :) Peace and love
vis mere
Kvinde, 25-30

Faciliteter

 • Gratis

  • Gratis WiFi
 • Generelt

  • Fællesrum
  • Morgenmad ikke inkluderet
  • Parkering
  • Loftsventilator
 • Serviceydelser

  • Reception åben døgnet rundt
  • Rengøring
 • Mad og drikke

  • måltider Tilgængelige
  • Cafe
 • Underholdning

  • Brætspil

Flere hostels i Kasol