Bæredygtighed niveau 1
Gratis WiFi

The Hosteller Rishikesh, Upper Tapovan

Gratis afbestilling Book mindst 8 dage før og få fordel af gratis annullering.

8.5
Fremragende
20 anmeldelser
Perfekt beliggenhed
Superb personale
Fantastisk renlighed

Beskrivelse af Overnatningssted

Ohai og velkommen til vores tredje sociale, sjove og moderne backpacker hostel beliggende lige i hjertet af Yoga Capital of the World! Hos The Hosteller Rishikesh Upper Tapovan vil du blive forkælet med en betagende udsigt over bjergene fra hvert eneste værelse. Beliggende ved siden af ​​et vidtstrakt grønt område, er dette lyse hostel en oase af ro og afslapning. Vores café på 5. sal er det perfekte sted at slappe af og nyde det fantastiske landskab, mens du nipper til en kop chai. Og hvis du har brug for noget arbejde, vil vores charmerende altanarbejdspladser give dig den inspiration, du har brug for for at være produktiv. Men det er ikke alt - vores store skyggefulde terrasse over caféen er det ultimative tilholdssted. Med hyggelige læsekroge, bogreoler og endda et bordfodboldbord har du masser af muligheder for at holde dig underholdt.
Vandrerhjemmet er dybt inspireret af de lokale farverige yogastudier og har en masse beroligende elementer og levende farver overalt. Vi har endda tilføjet nogle smukke metal-blomstrede vægstykker for at bringe et strejf af natur indenfor. Og nævnte vi, at vi kun ligger 500 meter. fra Laxman Jhula? Du har nem adgang til alle de moderne bekvemmeligheder, du har brug for, mens du stadig er tæt på alt hvad der sker. Så hvad venter du på? Book dit ophold på The Hosteller Rishikesh Upper Tapovan i dag og oplev det ultimative backpackerparadis.

Vigtig note:
The Hosteller er en kæde af backpacker hostels og er velegnet til unge backpacker rejsende. Som et brand anbefaler vi ikke familier og tillader ikke alle personer under 18 år at bo hos os, og vi tillader heller ikke adgang for børn eller spædbørn under 18 år, selvom de rejser med værger.
Check-in - 13:00 til 23:00
Check ud - 11:00

UP-TOWN Cafe (ikke drevet af The Hosteller) serverer vegetariske såvel som ikke-vegetariske retter. For at bevare rygsækkulturen og fællesskabsånden fremmer vi selvbetjening i alle vores cafeer.

Cafetidspunkt: 8.00 - 23.30

Varmtvandstider er fra 05.00 til 13.00 og 18.00 til 23.00.

Intet udgangsforbud.

Specifikke politikker kan gælde for forskellige hostels under mærket på bestemte tidspunkter af året, og det samme skal meddeles ved indtjekning.

Gæsten vil blive opkrævet en forudbetaling af den samlede pris på et hvilket som helst tidspunkt før ankomstdatoen for reservationsbekræftelsen, hvis gæsten undlader at foretage forudbetalingen, kan reservationen annulleres.

Betalingsmetoder accepteret på vores hostels: kontanter, betalingskort, kreditkort og UPI'er.

Værelsesafgifter er eksklusive skatter. Skatter ikke inkluderet, for et værelse under 7500 INR per nat, vil der være 12% skatter påført; for et værelse over 7500 INR pr. nat, vil der være et ekstra gebyr på 18 % i skat.

Gæsten kan benytte sig af en ekstra madras ved indtjekning. Ekstra madras er afhængig af tilgængelighed.

I tilfælde af at den rejsende ankommer tidligere end indtjekningstidspunktet, kan gæsten hænge ud i fællesområdet/caféen indtil indtjekningstidspunktet. (Men hvis gæsterne ankommer så tidligt som kl. 5.30-6.00, anbefales det stærkt at bestille en seng til den foregående nat for at sikre en god nats søvn).

Sen udtjekning kan være tilgængelig efter forudgående anmodning og er afhængig af tilgængelighed.

Rejsende kan opbevare bagagen, efter udtjekning, i vandrerhjemmets garderobe, i tilfælde af sen afgang fra de respektive byer.

Vi kan ikke garantere overnatning i samme kollegieværelse, hvis 3 eller 4 personer rejser sammen. Tildeling af et værelse i en specifik privat værelseskategori kan variere afhængigt af tilgængelighed. Det vil strengt taget være afhængig af tilgængelighed indtil tidspunktet for check-in.

Vi tilbyder kun skabe på sovesale. Hver seng har et vedhæftet skab, så gæsterne kan opbevare deres værdigenstande. Det anbefales, at du medbringer en lås til skabet, hvis det er nødvendigt. Dog vil brug af en hængelås i receptionen være afhængig af tilgængelighed og mod et tillægsgebyr. Det anbefales, at du bærer en lås.

Skulle en gæsts handling anses for upassende af vandrerhjemmet, eller hvis vandrerhjemmet gør opmærksom på upassende adfærd, forbeholder vandrerhjemmet sig retten til at skride ind over for gæsten. Vær sikker på, at der vil blive foretaget ordentlige undersøgelser af administrationen for at sikre, at sagen behandles fuldstændig retfærdigt.

Alle aflysninger, hvis de informeres 7 dage før indtjekningsdatoen, er berettiget til en 100 % refusion. I tilfælde af aflysninger sker inden for 7 dage efter indtjekningsdatoen, vil gæsten blive opkrævet for 1. nat.

Ikke-refunderbare reservationer er ikke berettiget til nogen refusion i tilfælde af annullering på noget tidspunkt.

Hvis gæsten ønsker at forlænge deres ophold på et hostel, vil reservationen være afhængig af tilgængelighed.

Værelset vil blive leveret til de løbende priser på hjemmesiden og ikke i henhold til de priser, som den tidligere reservation blev foretaget til.

Hostelledelsen kan ikke holdes ansvarlig for tab af bagage eller personlige ejendele. Gæster skal sørge for ikke at efterlade deres ejendele uden opsyn til enhver tid.

Cafetider og tilgængelighed varierer fra sted til sted, gæsterne kan henvise til vores officielle hjemmeside for det samme.

Cafedrift er sæsonbestemt, det samme kan bekræftes med vandrerhjemmets reception ved indtjekning.

UP-TOWN cafe serverer ikke-vegetariske såvel som vegetariske retter.

Måltider er ikke inkluderet i værelsesprisen, og det kan benyttes a-la-carte på vores interne caféer.

For at bevare rygsækkulturen og fællesskabsånden fremmer vi selvbetjening i alle vores cafeer.

Gæster kan kun bestille og indtage udendørs mad i de udpegede spiseområder og private værelser.

Misbrug af stoffer/stoffer/alkohol er STRENGT forbudt på alle vores hostels. I tilfælde af at nogen bliver fundet i besiddelse af eller indtager stoffer/alkohol under deres ophold, skal der træffes strenge foranstaltninger mod ham/hende, og personen vil blive bedt om at forlade vandrehjemmet med det samme og vil blive sortlistet fra at bo på vores hostels for evigt.

Alle vores hostels har dedikerede rygeområder. Rygning inde i sovesale er strengt forbudt.

Gæsten skal anses for uegnet til at fortsætte videre på ethvert af vores hostels i tilfælde af stofmisbrug, manglende overholdelse af gæste- og bookingpolitikker, dårlig opførsel (fysisk/mental/verbal eller af enhver art), tyveri, personlig hygiejne, hærværk, overtrædelse, manglende betaling/forsinkelse i betaling af kontingent, andre gæstebesvær eller sådanne uberettigede handlinger. I alle sådanne tilfælde skal gæsten blive bedt om at forlade lokalerne med det samme uden refusion.

Strøm backup er tilgængelig på ejendommen.

For at holde vores overnatningsomkostninger så overkommelige som muligt for alle gæster, har vi vedtaget et pay-as-you-go-system for visse faciliteter, såsom låse, badesæt og håndklæder. Ved at tilbyde disse varer mod betaling, kan vi opretholde lavere basispriser for vores værelser, hvilket gør vores hostel tilgængeligt for budgetbevidste rejsende. Vi forstår, at forskellige rejsende har forskellige præferencer og krav, så vi tilstræber at give fleksibilitet i vores tilbud. (Auto-translated from original language)

Bedømmelser og vurderinger

8.5
Fremragende
20 anmeldelser
 • Sikkerhed
  9.2
 • Område
  8.7
 • Personale
  8.8
 • atmosfære
  8
 • Renlighed
  8.3
 • Værdi for pengene
  8.5
 • Faciliteter
  8.3

Se de ledige

Ankomst
Afrejse
Gæster

Bæredygtighed niveau 1

Dette hostel er begyndt at introducere praksis, der resulterer i en positiv social og miljømæssig påvirkning, og forstår de grundlæggende principper i Trappen til Bæredygtighed.
Læs mere

Område

Seneste anmeldelser

6.3
God
26.3.2024
Overall the stay was good, but in the cafe they kept playing really loud music from 8 am. When we asked them to turn it down they said no that it would disturb the other guests. During the stay we also found out that they don’t change the bedsheets between visitors - that is just not okay.
vis mere
Kvinde, 18-24
7.4
Meget godt
12.4.2024
Overall a good experience.
vis mere
Mand, 25-30
5.7
Vurdering
10.3.2024
Quite disappointed with the hostel. Pretty loud and building next door under renovation. We can also clearly hear the noise from the corridor and the rest of the hostel from the room. The common area doesn't have much to do with the appealing pictures.
vis mere
Mand, 31-40

Faciliteter

 • Gratis

  • Gratis WiFi
 • Generelt

  • Fællesrum
  • Elevator
  • Cykelparkering
  • Morgenmad ikke inkluderet
  • Aircondition
 • Serviceydelser

  • Opbevaring af baggage
  • Reception åben døgnet rundt
  • Rengøring
 • Mad og drikke

  • Cafe
 • Underholdning

  • Brætspil

Flere hostels i Rishikesh