Gratis afbestilling Book mindst 2 dage før og få fordel af gratis annullering.

ingen bedømmelse
0 anmeldelser
Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Beskrivelse af Overnatningssted

Frivilligturisme er en type turisme og en form for økoturisme. Hvor frivillige fordyber sig i en ny kultur og lærer/livet fra et helt andet perspektiv. der kombinerer rejser med frivilligt arbejde. Det involverer typisk enkeltpersoner eller grupper af rejsende, der deltager i frivillige aktiviteter såsom bygning eller renoveringer, undervisning i engelsk eller arbejder på bevaringsprojekter på destinationer rundt om i verden. Målet er at give tilbage til lokalsamfundet og gøre en positiv indflydelse, samtidig med at man oplever en ny kultur og destination.

Destination: Nacula Island, Yasawa - Fiji

Velkommen til RHICs!
RHICs giver dig en fantastisk mulighed for at rejse, leve og opleve den fijianske kultur og samtidig give tilbage til det samfund, du bor i! Til gengæld får du:

- Fællesskabsfordybelse | Arbejdserfaring i samfundet
- En fijiansk familie | Livslange venner | 24/7 i landesupport
- Giver en følelse af tilfredsstillelse
- Rejsemuligheder: Se historiske steder
- Weekendaktiviteter - Tag på udflugter
- Kulturudveksling mv.

Frivilligt arbejde med RHIC'er tilbyder en oplevelse, der mere er en direkte interaktiv oplevelse, der søger at fremme ændret bevidsthed og værdiændring hos et individ, som efterfølgende påvirker deres livsstil, samtidig med at der tilbydes former for samfundsforbedringsprojekter i lokalsamfund.
RHICs er fokuseret på at bygge bro over hullerne i samfundsudviklingsprojekter gennem bæredygtig rejse- og servicelæring. RHICs ser, at skolepensum er en afgørende del af læring, men de erfaringer, man har lært ved at rejse i udlandet, er uovertruffen.


Den projektoplevelse, man vil få, er langt ud over noget, en person, der sidder i et klasseværelse, vil få. Det giver dig mulighed for at se og lære ting fra et andet perspektiv, en anden kultur og et andet miljø fra din egen komfortzone.
For nogle giver det dem mulighed for at lære nye ting om sig selv (ting, de ikke var klar over, at de var i stand til, f.eks. at overvinde udfordringer eller overvinde deres egen frygt osv.)
For andre har det ændret måden, de ser på livet på og har fået dem til at indse, at der er så meget at være taknemmelig for i dette liv - i dit eget liv (Bare ved at leve livet fra en anden indstilling/kultur/Perspektiv osv.). Ud over disse er en anden intention at udvikle mennesker til globale borgere.

Rejsende, der arbejder frivilligt hos os, rejser med formål. De kommer til at rejse og se smukke landskaber, mens de gennemfører samfundsprojekter.
De fællesskaber, vi vælger, er fællesskaber, der har få eller ingen ressourcer til at forbedre standarden af ​​faciliteter i skolerne og eller omkring dem som fællesskab. Vi har således et projektgebyr ($750 AUD pr. uges ophold), der vil dække alt det (projektmateriale/ressourcer og alt andet dækker dit ophold: Overførsler til og fra projektstedet, briefing, måltider, udflugter, 24/7 i landets supportpersonale , Tshirt/Sarong osv.)

Desuden lærer vores frivillige og fordyber sig i en ny kultur, hvor de lever og ser på livet fra et andet perspektiv. Til gengæld vil de have fællesskabserfaring, livslange venskaber og endda professionelle netværk.

Personalet er venlige og åbensindede mennesker, der brænder for fællesskabet og lærer de frivillige at kende, som de vil arbejde sammen med.

Vi prioriterer vores frivilliges tryghed og trivsel, så deres ophold og projekter er meningsfulde og værdifulde.
Personale vil være sammen med de frivillige 24/7 for enhver form for assistance i landet. (Auto-translated from original language)

Se de ledige

Ankomst
Afrejse
Gæster

Område

Faciliteter

 • Gratis

  • Gratis morgenmad‎
  • Gratis lufthavnstransfer
 • Generelt

  • Håndklæder ikke inkluderet
 • Serviceydelser

  • Transport til lufhavn
  • Reception åben døgnet rundt
  • Tur-/Rejseskranke
  • Sikkerhedsovervågning døgnet rundt
 • Mad og drikke

  • måltider Tilgængelige