Gratis morgenmad‎

Hollow Trees Surf Camp Katiet

Gratis afbestilling Book mindst 2 dage før og få fordel af gratis annullering.

ingen bedømmelse
0 anmeldelser
Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Beskrivelse af Overnatningssted

Hollow Trees Surf Camp Katiet - bungalower i traditionel stil, har fælles behagelige områder til afslapning og giver friske måltider af fremragende kvalitet. Selvom vores faciliteter er enkle, leverer de al den komfort, du behøver for at være i perfekt fællesskab med naturen. Vi er bekvemt placeret i hjertet af surfpauserne; at have nogle kvalitetsbølger i verdensklasse kun en kort gåafstand væk. Vi har elektricitet Værelserne er enkle, men meget rene med myggenet over hver seng. Sengetøj skiftes regelmæssigt under dit ophold. Vi har ventilator i alle rum. Vi har også Power Jacks tilgængelige i alle rum, så du kan oplade din elektronik. Brusere og siddende "vestlige" toiletter er også en del af vores basis. Der er også et køleskab til kolde drikkevarer.

traditionelle bungalows beliggende lige ved en smuk strand ved den fantastiske og skjulte Katiet-ø. Lejren kan huse op til 10 personer og giver et moderne præg med moderne faciliteter. Den ideelle indonesiske atmosfære giver vores besøgende et unikt mindeværdigt ophold. Vores ø byder på fantastiske surfingmuligheder med fremragende pauser såsom: HTs, Bintang, lance right. Du kan finde disse højkvalitetsbølger i gåafstand fra vores lejr. Med hvide sandstrande, utallige palmer, turkisfarvet vand, koralrev og betagende bølger, tilbyder vores Camp en spændende uvurderlig oplevelse.

Denne budget Mentawai surfcamp er designet som et traditionelt hus og har enkelt- og enkeltsenge og dobbeltseng på værelserne er udstyret med ventilatorer og myggenet og stik; nogle velsmagende opskrifter vil holde dig godt mættet. Du ender normalt med at dele chats og grin med nogle sjove lokale, som ofte kommer for at hænge ud i den hyggelige lounge. Indonesien toilet

Det grundlæggende og nogle faciliteter på vores naturs tilbagetog:

udlejning af surfbrætter.
surfbrætter til salg.
elektricitet.
en ventilator pr. værelse
køleskab.
myggenet over hver seng.
Brusere.
"vestlige" toiletter.

Det vigtigste, da du dybest set kommer til at surfe, er, at vi har en fantastisk kvalitet og mængde af bølger i verdensklasse. Med 3 surf-pauser i kort gåafstand fra vores lejr, kan du surfe alt hvad du vil, når som helst du vil. Du kan endda blive træt af at surfe!

Følgende bølger er placeret i kort gåafstand fra vores lejr:

HT'ere på front surf camp
Lances venstre 20 minutters scooter
lanse Højre 25 minutters scooter
Bintang 20 minutters scooter

Du gennemfører betalingen af ​​den forfaldne saldo (ved ankomst) eller det endelige værelsesbeløb på Hostel World i Padang, inden du tager afsted til Mentawai, fordi der ikke er pengeautomater.

Ekstra betaling
Så hjælper vi dig med ekstra betaling: leverer shuttleservice fra lufthavnen, færgebilletter retur, overnatning i Padang, speedbåd fra Mentawai havn til surflejr returMentawai's Surfer's tax. (nedenfor kan du finde information om surferens skat).1.000.000 IDR 1 surfer i 15 dage
Færgetillæg for surfbrætter.
-Lille surfbrættaske, 1 kg - 15
=230.000 IDR ($17,00 USD).
-Medium surfbrættaske, > 15Kg - 25Kg =460.000 IDR ($33,00 USD).
-Stor surfbrættaske, >25 kg
=690.000 IDR ($49,00USD).
Leje af surfbrætter: ($10,00 USD per dag). (Auto-translated from original language)

Se de ledige

Ankomst
Afrejse
Gæster

Område

Faciliteter

 • Gratis

  • Gratis morgenmad‎
  • Gratis bykort
 • Generelt

  • Loftsventilator
 • Serviceydelser

  • Transport til lufhavn
  • Sikkerhedsovervågning døgnet rundt
 • Mad og drikke

  • måltider Tilgængelige