Gratis WiFi
Gratis morgenmad‎

Soul Camp

Gratis afbestilling Book mindst 4 dage før og få fordel af gratis annullering.

9.4
Fabelagtigt
12 anmeldelser
Perfekt beliggenhed
Superb personale
Fantastisk renlighed

Beskrivelse af Overnatningssted

Soul Surf House har en stor fælles tagterrasse med udsigt over bølgerne og dens surfere. Med 4 værelser kan vi rumme op til 15 personer maksimalt, så der er plads nok til alle.

Vores surfhus ligger ved stranden i Anza, en charmerende fiskerlandsby berømt for sin mad og gæstfrihed. Og vigtigst af alt, surfer i verdensklasse lige uden for døren. Fejlfri højrehåndsbølger, smukke strande og lokale marokkanske eventyr er alle kun et stenkast væk - så fra surfere til rejsende, digitale nomader til familier - her er noget for enhver smag.

Vi har højhastighedsinternet, så du også kan arbejde på vores terrasse. Nyd vores solsenge for at indhente din solarie eller for at se den fantastiske stjernefyldte himmel om natten. Gæster fra hele verden deler øl på terrassen og nyder vores lækre BBQ. Vi ser surffilm på storskærm en gang om ugen.

Soul Camp politik og tilstand:

Afbestillingsregler: 3 dage før ankomst.

Check ind fra 13.00 til 23.00
Check ud inden 12.00

Betaling ved ankomst med kontanter, kreditkort og betalingskort
Skatter inkluderet
Morgenmad ikke inkluderet

Generel:
24 timers reception.
Dette er reservationsbetingelserne for en ferie booket med Soul Surf Camp Almugar Surf og Yoga i Marokko og Pure Travel GmbH. Læs venligst omhyggeligt. Soul Surf Camp Almugar Surf & Yoga House Morocco vises her som "Soul Surf Camp". Du som den, der kommer på ferie, er navngivet som køber/booker/lejer
Feriekontrakt

Din kontrakt er med Pure Travel GmbH grundlagt og baseret i Zürich, Schweiz og Soul Surf Camp Almugar Surf & Yoga huset. Pure Travel GmbH er agenturet for “Soul Surf Camp Almugar Surf House Morocco. Jurisdiktionssted er Schweiz. Pure Travel GmbH er virksomheden, der håndterer alle reservationer og organisatoriske artikler for Soul Surf Camp Almugar Surf House. "Soul Surf Camp" er besøgsstedet for din ferie. Under navnet "Soul Surf Camp" hører flere steder til den.

På tidspunktet for reservationen sender kontorteamet en bekræftelsesmail med et link til vores bookingmaskine. I den beder vi om personlige oplysninger samt rejseoplysninger for at tilrettelægge din ferie. Ved at acceptere vilkårene og betingelserne forpligter kunden sig til reservationen. Reservationen går derefter fra "afventer" til "bekræftet". Uden at acceptere vilkårene og betingelserne inden for 5 dage er en reservation ikke blevet bekræftet, og vi holder ikke værelset ledigt. Vores almindelige betingelser vil blive anvendt. I tilfælde af en gruppebooking forventer vi, at gruppelederen har bemyndigelse til at underskrive på vegne af de andre gruppemedlemmer. Hovedbookeren er ansvarlig for hele ferieomkostningerne samt annullering/ændringer af reservationen. Vi forbeholder os retten til at kunne afvise accept af en reservation uden absolut skøn.
Priser

Alle priser på vores hjemmeside er vist i EUR og angivet pr. person/7 overnatninger, medmindre andet er angivet. Vi forbeholder os retten til at kunne ændre/ændre priserne inden din ankomst. Når først en reservation er foretaget, kan rabatter ikke anvendes med tilbagevirkende kraft.
Betaling

Betalinger skal gennemføres inden for 5 dage efter bekræftelse af reservationen for at beholde reservationen. Ankomster inden for 42 dage bedes betale 100 % af det samlede beløb for reservationen. Ankomster senere end 42 dage bedes betale et depositum på 25% inden for 5 dage efter bekræftelse af reservationen og 75% 42 dage før ankomst. Depositum på 25% kan ikke refunderes. Afhængigt af kampagner eller særlige lejligheder forbeholder vi os retten til at bede om en 100 % forudbetaling for at beholde reservationen.

Betalinger kan accepteres som nævnt i linket til vores bookingmaskine. Vi accepterer bankoverførsler til vores bankkonto i EUR eller CHF, og vi accepterer betalinger betalt med kreditkort i EUR (VISA/MASTERCARD) til din feriereservation.

Soul Surf Camp garanterer kun reservationer ved fuld betaling. I tilfælde af overførsel af et depositum på 25% af det samlede beløb garanterer vi reservationen op til 6 uger før ankomst. For at garantere reservationen kræver 100% Soul Surf Camp den fulde betaling 6 uger før ankomstdatoen.

Reservationer bekræftes og opbevares kun, hvis vilkårene og betingelserne er opfyldt af "køberen". Vi har ellers ret til at tage imod andre bookinger.
Aflysninger

I det usandsynlige tilfælde, at du bliver nødt til at aflyse din ferie, beder vi dig straks kontakte os. Aflysningsoversigten kan findes her ovenfor. Depositum på 25% kan ikke refunderes.

Annulering over 6 uger før ankomst – tab af 25% af ferien (depositum)

Annulering under 6 uger før ankomst - 75% af ferie + depositum

I tilfælde af meddelelse om fortrydelse forbeholder vi os retten til at retsforfølge klienten efter gældsbevis eller lov. Alle omkostninger vil blive opkrævet hos kunden.

Soul Surf Camp forbeholder sig under alle omstændigheder ret til at annullere den bestilte ferie hos kunden, men ville gøre det med en meddelelse på min. på 8 uger. Depositum på 25% ville ikke blive refunderet. Undtagelser i fortrydelsestidspunktet er gjort i tilfælde af "force majeure".

Generel tilbagebetaling

Soul Surf Camp refunderer i henhold til afbestillingspolitikken nævnt i vores vilkår og betingelser på vores hjemmeside. Soul Surf Camp overtager ingen omkostninger ved mistede fly/sygdom/familiedød/eller andre tilfælde. Soul Surf Camp forventer, at hver gæst har deres egen rejseforsikring for at overtage eventuelle andre sager. I det uheldige tilfælde af en aflysning af en af ​​ovenstående kan Soul Surf Camp udarbejde en officiel faktura for forsikringen.

I tilfælde af at gæster ankommer senere eller forlader tidligere end det oprindeligt reserverede hos Soul Surf Camp , vil vi ikke dække nogen refusion til klienten eller tilbyde kompensation. I tilfælde af en aflysning på grund af "force majeure" refunderer Soul Surf Camp ikke de betalte penge for ferien, men tilbyder at udarbejde en officiel faktura for rejseforsikringen.

Forudbestilte varer såsom yogaklasser, surfsafari, lektioner og aktiviteter, som ikke bliver brugt af personlige årsager, refunderes eller erstattes ikke på nogen måde. Soul Surf Camp er ikke ansvarlig for personlig forandring af sind eller sygdom hos nogen gæst.

I det usandsynlige tilfælde, at yogaklasser, surfsafari, lektioner og aktiviteter ikke kan finde sted på grund af Soul Surf Camps ansvar, vil aktiviteten blive erstattet, eller der vil blive foretaget en refusion.
Surfbrætter

Når der er forvoldt skade på vores surfudstyr (bræt/snor/finne/våddragt) accepterer "lejeren" at overtage omkostningerne til brættet med dets oprindelige købspris eller overtage fixeringsomkostningerne (hvis de stadig kan repareres) på Almugar Surf Butik.

Omkostninger til beskadiget Board/Leash/Fin overtages kun, hvis ”Surf Forsikring” er betalt (hos os) inden brug af vores udstyr. Surfforsikringen gælder ikke for skaden, hvis vi bemærker, at vores materiale ikke er håndteret omhyggeligt som anvist og skadet af "lejer".
Surf udstyr forsikring

Vi tilbyder forsikring for EUR 25 per person ved ophold på 1-7 nætter, som dækker enhver skade eller tab af vores udstyr (Surfboard/Leash/Fin) under surfing. For et længere ophold stiger prisen på forsikringen pr. dag.

Forsikringen omfatter brud på brædder, tab af finner, knækkede snore, hakker/revner på brædderne forårsaget af surfing i vandet. Forsikringen dækker ikke skader, der er opstået ved at sidde/stå/tabte udstyret på land, sten, sand mv.
Risiko

At deltage i vores ferieprogram er på eget ansvar. Vi forventer at blive informeret om enhver form for allergi – sundhedsproblemer hos vores kunder. Vi forventer, at deltagere fra vores surf- eller yogaklasser følger vores surf-/yogalærers instruktioner nøje. I alle tilfælde af en ulykke er vi ikke ansvarlige. Du deltager på kurset på eget ansvar. Det er dit ansvar at beslutte, om du har det passende niveau af fitness til vores ferieydelser.

Du skal have din egen rejseforsikring og er ansvarlig for at sørge for den, inden de ankommer. Vi overtager intet ansvar for tabstyveri eller skade på personer eller ejendom under dit ophold.
Sygdom

I tilfælde af sygdom eller ulykke under din ferie kan Taghazout Villa, Villa Surya by Soul Surf Camp Almugar, Allegra Tours og Pure Travel GmbH ikke holdes ansvarlige. Ved at bestille en ferie accepterer "du" at være eneansvarlig for dit eget helbred og velvære. Du anerkender at tage de nødvendige mål for at tilbringe en sund ferie i Afrika som for eksempel kropshygiejne og så videre.

I tilfælde af sygdom og udeblevne aktiviteter, tjenester eller brug af faciliteter accepterer du, at vi som ferieudbyder under ingen omstændigheder refunderer tabet.
Ansvarsfrigivelse

Ved at booke "frigør jeg Soul Surf Camp Almugar for alt ansvar, omkostninger og skader, der måtte opstå som følge af brug af jacuzzien, faciliteter, udflugter og sportsaktiviteter. Jeg forstår, at utilsigtet skade kan opstå ved brug af sådanne faciliteter, og jeg giver mit samtykke til at overholde disse aftalevilkår." Ved at reservere min ferie "bekræfter jeg, at jeg accepterer det økonomiske ansvar for eventuelle omkostninger i forbindelse med enhver akut behandling eller skade og giver min bekræftelse på ovenstående ansvarsfrigivelse."
Fotografi og videoer

Du som "køber" af vores ferieservice accepterer, at vi kan bruge alle optagelser såsom video/fotografi/andre lydmedier lavet af Soul Surf Camp eller Soul Surf Camp-personalet lavet under din ferie. Vi kan bruge materialet til vores hjemmeside/sociale medieaktiviteter eller generel reklame.
Vejr

Marokko er kendt som et meget varmt og solrigt sted, men der er stadig dårlige dage. I tilfælde af dårlige vejrforhold eller dårlige surfforhold kan vi ikke acceptere noget krav mod Soul Surf Camp/Pure Travel GmbH eller vores rejsearrangør Allegra Tours.
Visum og pas

Ansvaret for at have et gyldigt pas og/eller visum, når du rejser til Soul Surf Camp, ligger hos "køberen". Sørg for, at dit pas stadig er gyldigt i minimum 6 måneder, når du rejser ind i landet. Sørg for at tjekke vores visumrestriktioner i god tid.
Udflugter

Udflugter tilbudt af Soul Surf Camp/Allegra Tours/Pure Travel GmbH, som er reserveret og betalt på forhånd, kan ikke refunderes. Der vil kun være en refusion, hvis Soul Surf Camp ikke er i stand til at køre dem på grund af vores egen skyld.
Fortrolighedspolitik

Soul Surf Camp og Pure Travel GmbH vil kun bruge dine personlige data med det formål at levere reservationstjenesten og for at forbedre slutbrugeroplevelsen. Vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at sikre sikkerheden af ​​dine personlige data og vil aldrig videregive dine personlige data til tredjeparter eller sende dig markedsførings- eller reklamemateriale, medmindre du er tilmeldt det. Vores bookingmaskineudbyder sikrer også, at dine data ikke videregives til tredjeparter, men bruges til intern forbedring af systemet. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev og loyalitetsprogram, vil Soul Surf Camp sende dig opdateringer hver anden uge.
Forbrugsbetaling på stedet

Kunden kan forbruge ekstramateriale på stedet. Ekstra er varer købt eller arrangeret for kunden på stedet. Disse ekstraydelser kan betales i slutningen af ​​ferien kontant i Dirham eller EUR eller med kort (Visa eller Mastercard). Kortbetalinger via vores PIN-maskine vil blive opkrævet i dirham. Vores valutakurs er konstant 1 EUR = 11 DH. (Auto-translated from original language)

Bedømmelser og vurderinger

9.4
Fabelagtigt
12 anmeldelser
 • Sikkerhed
  9
 • Område
  9
 • Personale
  9.6
 • atmosfære
  9.8
 • Renlighed
  9.2
 • Værdi for pengene
  9.8
 • Faciliteter
  9.2

Se de ledige

Ankomst
Afrejse
Gæster

Område

Seneste anmeldelser

4.9
Vurdering
25.3.2024
You get what you pay for. As well they are always pushing you to pay more. Like offering rides than saying have to pay for it
vis mere
Mand, 25-30
9.1
Fabelagtigt
29.11.2023
The hostel is nice and clean and aims to surfers with close proximity to the beach. It is actually not so close to Agadir that one can easily take the red taxis. Only the white ones go there. Everything was good except for the bunk beds. They are from chip board and not connected to the walls (screws). Some protecting boards for the upper beds were already missing and the ladders are not fixed to the bed but are just leant against them. Felt all night as if the bed might just break down.
vis mere
Kvinde, 31-40
9.7
Fabelagtigt
09.10.2023
The staff was super helpful,breakfast Delicious. Soul Camp was a great place to stay not because of a location but because of a hostel staff which makes me feel like at home.
vis mere
Mand, 31-40

Faciliteter

 • Gratis

  • Gratis morgenmad‎
  • Gratis parkering
  • Gratis WiFi
  • Gratis internetadgang
 • Generelt

  • BBQ
  • Varme brusebade
  • Køleskab
  • Kabel tv
  • Vaskemaskine
  • Rooms 4 Refugees
 • Serviceydelser

  • Internetadgang
  • Faciliteter til tøjvask
  • Transport til lufhavn
  • Reception åben døgnet rundt
  • Tur-/Rejseskranke
  • Valutaveksling
  • Shuttle-bus
  • Rengøring
  • Hurtig check-in/-ud
  • Sen check-ud
 • Mad og drikke

  • Cafe
  • Mulighed for at lave te og kaffe
 • Underholdning

  • Wi-Fi

Flere hostels i Agadir