Bæredygtighed niveau 1
Gratis WiFi

The Hosteller Gurugram

Gratis afbestilling Book mindst 8 dage før og få fordel af gratis annullering.

8.5
Fremragende
7 anmeldelser
Perfekt beliggenhed
Fremragende personale
Fantastisk renlighed

Beskrivelse af Overnatningssted

Beliggende kun få kilometer fra WorkMark Gurgaon, AIPL Joy Street og Airia Mall, er The Hosteller Gurugram det perfekte pitstop midt i den travle metropol. Dette lyse og rummelige hostel i Gurgaon er bygget under hensyntagen til den moderne tids rejsendes krav, og er perfekt til alle slags rejsende. Uanset om du er en forretningsmand, der ønsker at blive et par dage, en ivrig rejsende, der udforsker området eller en digital nomade, der ønsker at etablere sig et sted i et par uger - dette hostel har alle bekvemmeligheder og er tæt på forretnings- og fritidscentrene i byen.

Dette forhøjede fire-etagers hostel har luksuriøse private værelser og sovesale med en respektabel udsigt over byen og omgivelserne. Vandrerhjemmet er indrettet med en skræddersyet cafe, hvor du kan bestille fra en bred vifte af à la carte-retter eller nyde de uendelige fordele ved en buffet. Hver etage er udstyret med et overdådigt landingslobbyområde til et øjebliks afslapning. Heldigt for de travle bier har hvert værelse modulopbevaring, et eget arbejdsområde og en balkon med siddeplads - for at få mest muligt ud af de fulde kalenderdage. Og hvis det ikke er nok, er der også et konferencelokale af betydelig størrelse, hvor du kan være vært for dine møder eller få et sted at arbejde fredeligt. Kun omkring 30 minutter fra den internationale lufthavn, The Hosteller Gurugram er en førsteklasses blanding af komfort, moderne og chik; klar til at være vært for dig.

Hus regler:
The Hosteller er en kæde af backpacker hostels og er velegnet til unge backpacker rejsende. Som et brand anbefaler vi ikke familier og tillader ikke alle personer under 18 år at bo hos os, og vi tillader heller ikke adgang for børn eller spædbørn under 18 år, selvom de rejser med værger.

Check-in - 13:00 til 23:00
Check ud - 11:00

Cafe Inde (ikke drevet af The Hosteller) serverer vegetariske såvel som ikke-vegetariske retter. For at bevare rygsækkulturen og fællesskabsånden fremmer vi selvbetjening i alle vores cafeer.
Cafetidspunkt: 07:30 - 22:30
Timing for varmt vand: 05.00 til 10.00 og 19.00 til 22.00.
Besøgstid: 10.00 til 20.00


Intet udgangsforbud.

Specifikke politikker kan gælde for forskellige hostels under mærket på bestemte tidspunkter af året, og det samme skal meddeles ved indtjekning.

Gæsten vil blive opkrævet en forudbetaling af den samlede pris på et hvilket som helst tidspunkt før ankomstdatoen for reservationsbekræftelsen, hvis gæsten undlader at foretage forudbetalingen, kan reservationen annulleres.

Betalingsmetoder accepteret på vores hostels: kontanter, betalingskort, kreditkort og UPI'er.

Værelsesafgifter er eksklusive skatter. Skatter ikke inkluderet, for et værelse under 7500 INR per nat, vil der være 12% skatter påført; for et værelse over 7500 INR pr. nat, vil der være et ekstra gebyr på 18 % i skat.

Gæsten kan benytte sig af en ekstra madras ved indtjekning. Ekstra madras er afhængig af tilgængelighed.

I tilfælde af at den rejsende ankommer tidligere end indtjekningstidspunktet, kan gæsten hænge ud i fællesområdet/caféen indtil indtjekningstidspunktet. (Men hvis gæsterne ankommer så tidligt som kl. 5.30-6.00, anbefales det stærkt at bestille en seng til den foregående nat for at sikre en god nats søvn).

Sen udtjekning kan være tilgængelig efter forudgående anmodning og er afhængig af tilgængelighed.

Rejsende kan opbevare bagagen, efter udtjekning, i vandrerhjemmets garderobe, i tilfælde af sen afgang fra de respektive byer.

Vi kan ikke garantere overnatning i samme kollegieværelse, hvis 3 eller 4 personer rejser sammen. Tildeling af et værelse i en specifik privat værelseskategori kan variere afhængigt af tilgængelighed. Det vil strengt taget være afhængig af tilgængelighed indtil tidspunktet for check-in.

Vi tilbyder kun skabe på sovesale. Hver seng har et vedhæftet skab, så gæsterne kan opbevare deres værdigenstande. Det anbefales, at du medbringer en lås til skabet, hvis det er nødvendigt. Dog vil brug af en hængelås i receptionen være afhængig af tilgængelighed og mod et tillægsgebyr. Det anbefales, at du bærer en lås.

Skulle en gæsts handling anses for upassende af vandrerhjemmet, eller hvis vandrerhjemmet gør opmærksom på upassende adfærd, forbeholder vandrerhjemmet sig retten til at skride ind over for gæsten. Vær sikker på, at der vil blive foretaget ordentlige undersøgelser af administrationen for at sikre, at sagen behandles fuldstændig retfærdigt.

Alle aflysninger, hvis de informeres 7 dage før indtjekningsdatoen, er berettiget til en 100 % refusion. I tilfælde af aflysninger sker inden for 7 dage efter indtjekningsdatoen, vil der ikke være nogen refusion og vil pådrage sig 100 % afbestillingsgebyrer. Hvis gæsten ikke møder op, vil de blive opkrævet den samlede pris for reservationen.

Ikke-refunderbare reservationer er ikke berettiget til nogen refusion i tilfælde af annullering på noget tidspunkt.

Hvis gæsten ønsker at forlænge deres ophold på et hostel, vil reservationen være afhængig af tilgængelighed.

Værelset vil blive leveret til de løbende priser på hjemmesiden og ikke i henhold til de priser, som den tidligere reservation blev foretaget til.

Hostelledelsen kan ikke holdes ansvarlig for tab af bagage eller personlige ejendele. Gæster skal sørge for ikke at efterlade deres ejendele uden opsyn til enhver tid.

Cafetider og tilgængelighed varierer fra sted til sted, gæsterne kan henvise til vores officielle hjemmeside for det samme.

Cafedrift er sæsonbestemt, det samme kan bekræftes med vandrerhjemmets reception ved indtjekning.

Caféen Hostellers Unbox serverer æggeretter såvel som vegetariske retter.

Måltider er ikke inkluderet i værelsesprisen, og det kan benyttes a-la-carte på vores interne caféer.

For at bevare rygsækkulturen og fællesskabsånden fremmer vi selvbetjening i alle vores cafeer.

Misbrug af stoffer/stoffer/alkohol er STRENGT forbudt på alle vores hostels. I tilfælde af at nogen bliver fundet i besiddelse af eller indtager stoffer/alkohol under deres ophold, skal der træffes strenge foranstaltninger mod ham/hende, og personen vil blive bedt om at forlade vandrehjemmet med det samme og vil blive sortlistet fra at bo på vores hostels for evigt.

Alle vores hostels har dedikerede rygeområder. Rygning inde i sovesale er strengt forbudt.

Gæsten skal anses for uegnet til at fortsætte videre på et af vores hostels i tilfælde af stofmisbrug, manglende overholdelse af gæste- og bookingpolitikker, dårlig opførsel (fysisk/mental/verbal eller af enhver art), tyveri, personlig hygiejne, hærværk, overtrædelse, manglende betaling/forsinkelse i betaling af kontingent, andre gæstebesvær eller sådanne uberettigede handlinger. I alle sådanne tilfælde skal gæsten blive bedt om at forlade lokalerne med det samme uden refusion.

Strøm backup er tilgængelig på ejendommen.

For at holde vores overnatningsomkostninger så overkommelige som muligt for alle gæster, har vi vedtaget et pay-as-you-go-system for visse faciliteter, såsom låse, badesæt og håndklæder. Ved at tilbyde disse varer mod betaling, kan vi opretholde lavere basispriser for vores værelser, hvilket gør vores hostel tilgængeligt for budgetbevidste rejsende. Vi forstår, at forskellige rejsende har forskellige præferencer og krav, så vi tilstræber at give fleksibilitet i vores tilbud. (Auto-translated from original language)

Bedømmelser og vurderinger

8.5
Fremragende
7 anmeldelser
 • Sikkerhed
  9.4
 • Område
  9.1
 • Personale
  7.7
 • atmosfære
  8.9
 • Renlighed
  8.6
 • Værdi for pengene
  8.6
 • Faciliteter
  7.4

Se de ledige

Ankomst
Afrejse
Gæster

Bæredygtighed niveau 1

Dette hostel er begyndt at introducere praksis, der resulterer i en positiv social og miljømæssig påvirkning, og forstår de grundlæggende principper i Trappen til Bæredygtighed.
Læs mere

Område

Seneste anmeldelser

9.7
Fabelagtigt
02.4.2024
staff could be more helpful when requesting for help otherwise great experience
vis mere
Kvinde, 18-24
7.1
Meget godt
16.2.2024
Overall a good experience but the beds need better privacy curtains. And towels were charged extra. Security could have been better in terms of the dorm room gate. It was open 24/7 and there was no keycard system
vis mere
Mand, 25-30
10
Fabelagtigt
06.2.2024
great stay! will visit again soon. I loved the ambiance and staff everyone was so friendly and outgoing! Kudos to the Hosteller team! The hostel has a fantastic vibe that encourages socializing and meeting new people.
vis mere
Kvinde, 18-24

Faciliteter

 • Gratis

  • Gratis parkering
  • Gratis WiFi
 • Generelt

  • Morgenmad ikke inkluderet
  • Aircondition
  • Læselys
  • Parkering
  • Loftsventilator
 • Serviceydelser

  • Reception åben døgnet rundt
  • Rengøring
 • Underholdning

  • Wi-Fi