Gratis afbestilling Book mindst 8 dage før og få fordel af gratis annullering.

9.4
Fabelagtigt
89 anmeldelser
Perfekt beliggenhed
Superb personale
Fantastisk renlighed

Beskrivelse af Overnatningssted

*Opdag Udaipurs magi med Madpackers*

Madpackers Udaipur er dit hyggelige hjem i hjertet af byen, hvor dit Udaipur-eventyr begynder. Vores hostel er perfekt placeret for dig at udforske de smukke seværdigheder i Udaipur.

*Se Udaipurs skatte:* Det fantastiske bypalads, den rolige Pichola-sø og det gamle Jagdish-tempel er kun en kort gåtur væk. De er som historiebøger, der kommer til live og fortæller historier om Udaipurs rige historie.

*Føl Udaipurs liv:* Dyk ned i de livlige markeder, fyldt med farverige stoffer og unikt kunsthåndværk, der afspejler byens ånd. Lad Madpackers introducere dig til Udaipurs vidunderlige kultur.

*Slap af i vores stille tilflugtssted:* Efter en dag med spænding, vende tilbage til vores fredelige hostel. Gemt væk fra stress og jag er det et sted at slappe af og lade op.

*Solopgangsudsigt og Rooftop Bliss:* Fang det første lys, der maler byen i guld fra vores tagterrasse. Det er et øjeblik af fred og skønhed, som du vil bære med dig.

*Oplev Udaipurs kunst og håndværk:* Nyd folkeforestillinger og opdag lokalt håndværk. Udaipurs kunstneriske arv er noget særligt, og vores team kan guide dig til de bedste oplevelser.

*Hyggelig komfort venter:* Madpackers Udaipur tilbyder komfortable senge og moderne bekvemmeligheder for at sikre, at dit ophold er så behageligt som muligt.

*Start din Udaipur-rejse med os:* Madpackers Udaipur er mere end blot et sted at bo; det er en døråbning til Udaipurs vidundere. Book dit ophold nu og lad eventyret begynde!

Hus regler:

Madpackers behandler betalingskort, der er udstedt uden for Indien, når den gratis annulleringsperiode er overstået, og sikrer, at de har tilstrækkelig saldo. For kort udstedt i Indien vil reservationer ikke blive bekræftet, medmindre vi modtager den fulde betaling på forhånd. Indtast venligst dit telefonnummer ved reservationen. Madpackers tager ikke imod kontant betaling.

Sørg for at efterlade dit kontaktnummer, når du foretager en reservation. Vi vil kontakte dig for at dobbeltbekræfte dit indtjekningstidspunkt og andre detaljer.

For ikke-refunderbare reservationer,

Madpackers vil forsøge at debitere dit kort inden for 24 timer efter en reservation er foretaget. Hvis betalingen mislykkes, sender vi en e-mail, hvor du bliver bedt om at opdatere dine kortoplysninger, og du har 24 timer til at foretage denne opdatering. Hvis du ikke opdaterer dine oplysninger til tiden, eller hvis eventuelle opdaterede oplysninger ikke opkræves, vil vi være tvunget til at annullere din reservation.

KREDIT/DEBIT Betaling Madpackers vil forsøge at forhåndsgodkende og tilbageholde det fulde beløb på midlertidig basis. Hvis vi ikke er i stand til at gøre det, sender vi dig en e-mail, hvor du bliver bedt om at opdatere dine kortoplysninger, og du har 24 timer til at foretage denne opdatering. Hvis du ikke opdaterer dit kort til tiden, eller hvis eventuelle opdaterede oplysninger mislykkes, vil vi være tvunget til at annullere din reservation.

Højsæsonpolitik

For reservationer, der falder mellem 1. oktober og 31. marts, vil gæster blive bedt om at betale minimum 50 % -100 % forud for deres reservationsbeløb for at bekræfte deres reservationer af reservationsteamet. (Rajasthan)

For reservationer, der falder mellem 1. november og 30. juni, vil gæster blive bedt om at betale minimum 50 % -100 % forud for deres reservationsbeløb for at bekræfte deres reservationer af reservationsteamet. (Uttarakhand og Himachal Pradesh)

1. Indtjekningstid: 14:00 - 23:59. Hvis du ønsker at tjekke ind efter det, bedes du venligst informere ejendommen på forhånd.

2. Udtjekningstid: før kl. 12.00

3. Sen ankomst: Hvis du ankommer efter midnat, anbefaler vi at bestille en seng til den foregående dato for at undgå at vente i fællesrummet til indtjekningstidspunktet.

4. Automatisk udeblivelse: Afbestilling er efter kl. 23.00, hvis du ankommer efter kl. 21.00. Informer os venligst på forhånd!
5. GST på 18 %, alt efter hvad der er relevant.
6. Bekræftelses-e-mail: Du modtager en bekræftelses-e-mail fra vandrerhjemmet inden for 12 timer efter din reservation. Læs venligst denne e-mail omhyggeligt, den vil have dine reservationsoplysninger og nogle væsentlige oplysninger om Madpackers og detaljerede rutevejledninger til vandrerhjemmet. Hvis du ikke modtager en e-mail inden for 12 timer, så tjek din spam-mappe.

7. Betaling: Den fulde saldo for alle standardbookinger skal kun betales online (UPI eller kort) (INR) ved indtjekning på ejendommen. Ejendommen forbeholder sig dog rettighederne til forudbetaling via bankoverførsel for gruppereservationer og i højsæsonen. MADPACKERS ACCEPTERER IKKE KONTANT KUN ONLINE BETALING.

8. Afbestillingsregler: Gæsten kan afbestille gratis indtil 7 dage før ankomst. Gæsten vil blive opkrævet den samlede pris for reservationen, hvis de annullerer i
7 dage før ankomst. Hvis gæsten ikke dukker op/Annullerer, vil de også blive opkrævet for den samlede pris. Depositummet kan ikke refunderes.

9. Gruppereservationer: Kontakt os venligst direkte for gruppereservationer. Der kan ikke foretages gruppebookinger online. Vi accepterer maksimalt 4 personer ved online booking. Bemærk venligst, at din reservation kan blive annulleret, hvis du foretager flere separate reservationer, og det samlede antal af gruppen er mere end 4.

10. Rygning forbudt: Alle værelser har en streng ikke-ryger politik.

11. Offentlig lovgivning - Gæster er forpligtet til at fremvise et gyldigt ID-bevis på tidspunktet for CHECK-IN. Udenlandske gæster skal fremvise et gyldigt pas med visum, mens indiske gæster skal fremvise et gyldigt statsgodkendt ID. PAN-kort vil ikke blive betragtet som et gyldigt ID-bevis. Lokalt ID vil ikke blive accepteret, Ejendommen vil opkræve betaling i henhold til afbestillingspolitikken.

12. Aldersbegrænsning: Vi accepterer gæster fra 18 - 40 år.

13. Regulerede AC-tider i sovesale efter behov.

14. Alle ikke-refunderbare reservationer skal foretage 100 % resterende betaling på forhånd for at bekræfte reservationen. Vandrerhjemmet sender dig betalingslinket for at foretage betalingen efter reservationen.

15. Højsæson: Diwali, nytår, jul, holi og kamelmesse i Pushkar. Alle priser kan ikke refunderes.


(Auto-translated from original language)

Bedømmelser og vurderinger

9.4
Fabelagtigt
89 anmeldelser
 • Sikkerhed
  9.5
 • Område
  9.8
 • Personale
  9.3
 • atmosfære
  9.2
 • Renlighed
  9.3
 • Værdi for pengene
  9.4
 • Faciliteter
  9.2

Se de ledige

Ankomst
Afrejse
Gæster

Område

Seneste anmeldelser

8.0
Fremragende
15.4.2024
Great location for a property! Was a short walk into the town and had amazing views of the lake. Twin room with en-suite was well kept. Had a view of a brick wall but not much you can do about that! WiFi on the rooftop is great but for the rooms it sucks.
vis mere
Kvinde, 25-30
4.3
Vurdering
11.4.2024
The reception people were not very helpful regarding my trip, both on recommendations and my arrival (i actually was asked to wait 30 min) because he was having a shower even when it was the middle of the morning
vis mere
Kvinde, 25-30
10
Fabelagtigt
09.4.2024
Great place. Great views. Great staff. Good character. Would travel again!
vis mere
Mand, 25-30

Faciliteter

 • Gratis

  • Sengetøj inkluderet
  • Gratis parkering
  • Gratis WiFi
  • Gratis internetadgang
 • Generelt

  • Morgenmad ikke inkluderet
 • Serviceydelser

  • Internetadgang
  • Håndklæder udlejes
  • Opbevaring af baggage
  • Reception åben døgnet rundt
  • Tur-/Rejseskranke
  • Postservice
  • Internetcafé
 • Mad og drikke

  • måltider Tilgængelige
  • Cafe

Flere hostels i Udaipur