Bæredygtighed niveau 1
Gratis WiFi

YHA Ngong Ping SG Davis Youth Hostel

Gratis afbestilling Book mindst 4 dage før og få fordel af gratis annullering.

ingen bedømmelse
72 anmeldelser
Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Beskrivelse af Overnatningssted

YHA Ngong Ping SG Davis Hostel ligger i et spektakulært landskab og er destinationen for vandrere. Vandrerhjemmet ligger tæt på fascinerende vandrestier, herunder Ngong Ping Trail, Buddhist Ancient Walk, Nei Lak Shan og den 934 meter lange Lantau Peak, som byder på en sublim solopgang. Store attraktioner såsom Kæmpe Buddha, Po Lin-klosteret og Visdomsstien ligger alle inden for 15 minutters gang.

Vandrerhjemmet har et fuldt udstyret køkken med egen forplejning, en rummelig spiseplads, Wi-Fi-adgang, skabe (eksklusive låse), en badmintonbane, en grillplads og campingområde. Der er sovesale, dobbeltværelser og gruppeovernatninger til rådighed.

YHA Ngong Ping Youth Hostel ligger omkring 25 minutters gang fra Ngong Ping svævebaneterminalen og omkring 20 minutter fra Ngong Ping Bus Terminal, hvor du kan tage bus 23 til Tung Chung centrum for at nyde en shoppingtur på et mærkevarebutik butikker, eller hop på bus 21 til Tai O, kronet som 'Orientens Venedig', for at se det sjældne pælehussamfund og mærke dets rolige og autentiske omgivelser. Tag en MTR fra Tung Chung, og på 20 minutter er du ved Hong Kong Disneyland.

Der er gadelamper langs vejen fra Ngong Ping busterminal til vandrerhjemmet. Bemærk dog, at belysningen vil være svagere omkring hostelområdet, da det er omgivet af vegetation. I mellemtiden bedes du medbringe din egen mad, før du går til vandrerhjemmet, da restauranter i nærheden lukker kl.

Gæster bedes venligst reservere på forhånd, og walk-in kan muligvis ikke imødekommes, da vandrerhjemmet ikke er åbent hele året rundt. Bemærk venligst, at der ikke vil blive refunderet depositum for alle aflysninger. Hong Kong Youth Hostels Association forbeholder sig retten til at opkræve et afbestillingsgebyr, der svarer til den udestående betaling af det samlede overnatningsgebyr for eventuelle aflysninger inden for 48 timer før indtjekningsdatoen eller udeblivelse, og vandrerhjemmet frigiver resten af ​​reservationen, hvis ikke yderligere varsel gives af hosteller.

*YHA-medlemskab er påkrævet, og ansøgning på stedet er tilgængelig (HK$150 for et års medlemskab af Hong Kong Youth Hostels Association). Hvert enkelt medlem er berettiget til at medbringe maksimalt 3 ikke-medlemmer, der anmodes om at betale normalsatsen. Prisen angivet her er medlemspris og kun depositum betales ved booking. Alle hostellere skal betale alle udestående betalinger ved check-in på vandrerhjemmet.

Ting at bemærke:

1. YHA-medlemskab er påkrævet, og ansøgning på stedet er tilgængelig (HK$150 for et års medlemskab af Hong Kong Youth Hostels Association). Hvert enkelt medlem er berettiget til at medbringe maksimalt 3 ikke-medlemmer, der anmodes om at betale normalsatsen. Prisen angivet her er medlemspris og kun depositum betales ved booking. Alle hostellere skal betale alle udestående betalinger ved check-in på vandrerhjemmet.
2. Gæster bedes venligst reservere på forhånd, og walk-in kan muligvis ikke imødekommes, da vandrerhjemmet ikke har åbent hele året rundt.
3. Indtjekningstid: 15.00–23.00 og udtjekningstid: 07.00–12.00 og hostelporten åbnes i ovenstående tid.
4. Børn under 5 år bliver ikke optaget.

YHA Ngong Ping SG Davis Youth Hostel er en licenseret klubber under Office of the Licensing Authority i Hong Kong. (Auto-translated from original language)

Se de ledige

Ankomst
Afrejse
Gæster

Bæredygtighed niveau 1

Dette hostel er begyndt at introducere praksis, der resulterer i en positiv social og miljømæssig påvirkning, og forstår de grundlæggende principper i Trappen til Bæredygtighed.
Læs mere

Område

Faciliteter

 • Gratis

  • Gratis WiFi
 • Generelt

  • Lockers
  • BBQ
  • Morgenmad ikke inkluderet
  • Aircondition
  • Adaptere
  • Varme brusebade
  • Køkken
  • Hårtørrere
  • Flexible NRR

Flere hostels i Hong Kong